un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De unde să cumpărați ochelari Ray-Ban originali

23 Jun 2016  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Am primit un comunicat de presă de la Luxottica, cei care dețin marca Ray-Ban și produc acești ochelari, și se precizează acolo foarte clar cele mai mari magazine de unde se pot cumpăra ochelari originali Ray-Ban. Indiferent că vreți Aviator, Wayfarer sau alte game, le poți găsi pe toate astfel:

Vă recomand Lensa, de la ei mi-am cumpărat recent o pereche de Polaroid, i-am primit prin curier a doua zi, bine ambalați, în stare foarte bună, întreaga comandă a decurs fără probleme. Vând și ochelari de soare Police, Pepe Jeans, Polarglare, Avanglion, Boss Orange și alte mărci, plus lentile de contact de calitate și rame de ochelari de vedere de la producători de top.

Bănuiesc că nu mai au nevoie de prezentare.

Alte 148 de magazine fizice certificate pot fi găsite aici pe site-ul oficial. Introduceți România și apare harta cu magazinele. Acestea vor avea sigla Distribuitor Autorizat Ray-Ban afișată în interior.

ray-ban

Chestia asta a venit în contextul în care piața de ochelari contrafăcuți este în floare la noi, că oricine poate importa ce trebuie din China:

Lunar, sunt estimate 32.000 de căutări pe internet/Google după cuvinte cheie asociate cu marca Ray-Ban. Rezultatele acestor căutări sunt dominate de site-uri ilegale- 6 din primele 10 rezultate si 5 din primele 9 rezultate organice sunt reprezentate de site-uri care vând produse contrafăcute! Campania de combatere a fenomenului contrafacerilor demarată de deținătorul mărcii Ray-Ban a dus la închiderea a 33 de site-uri ilegale care comercializau ochelari de soare Ray-Ban contrafăcuți, alte 39 de site-uri fiind în proces de închidere.

ray_ban

    11 comentarii

  1. da si eu am mai multe perechi de la ei, pe unele am platit chiar o caciula de bani, in special cele de carbon. dar na…eu sunt mafiot.
    ideea e ca mai nou am cumparat si de la Polaroid, foarte ok si la mai putin de jumatate din pret. pseudomonopolul asta al Luxottica a facut preturile sa creasca destul de artificial.

      (Citează)

  2. Calitatea lentilelor este mult mai buna la Ray Ban față de Polaroid. In plus am imchis usa la masina peste ei si nu au avut probleme.

      (Citează)

  3. Mai bine nu iti cumperi ochelari de la Luxxotica, RayBan sau oricare altfel. O pereche de Aviator cu lentile normale sunt vreo 500 de lei, cu lentile polarizare cam 1000 de lei.

    Mai bine te duci si iti iei un Polaroid la 2-300 care e la fel ca RayBan-ul de 1000. Polaroid nu are ochelari comparabili cu Aviator-ul de 500 de la RayBan, banuiesc ca se gasesc pe la Obor alternative!

      (Citează)

  4. Hmmmm…cei de pe rb-wy.com sa inteleg ca nu s originali? Ai idee?

      (Citează)

  5. Elefant iti vinde Ray Ban originali ? Hai ca asta a fost o gluma buna.

      (Citează)

    • Dacă producătorul îi menționează în acest sens, înseamnă că da. Presupunem că nu iau din altă sursă și ochelari contrafăcuți și vând de ambele, desigur.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus