un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 mai 2016

17 May 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

NSFW: Anna Nystrom din Suedia.

    12 comentarii

  1. Ar fi ca si pana acum: seriile 4 si 6 sunt variantele sport si/sau cc pt seriile 3 respectiv 5, nu ?

      (Citează)

  2. luat un chromecast si 2 bandane, cred ca sunt singurul geek care nu are chromecast din cunoscuti.

      (Citează)

    • La pcgarage era 129 lei.

        (Citează)

    • yeh, dar 1 la mana, imi convine sa iau din showroom, cam complicat cu curierul.
      2. cei de la garaj au refuzat sa imi returneze banii pe un monitor care a ajuns la ei cu ecranul zgarit. din nefericire pentru ei eu filmez cu un gro pro 3 hero si despachetarile si returnarile, asa ca i-am putut baga in origini linistit. ma indoiesc oricum ca a fost vina curierului avand in vedere ca era un dell profi impachetat, tot ei au vrut sa traga una mica. sau un angajat.

        (Citează)

  3. Stockbusters: alte 3 zile de reduceri mincinoase

      (Citează)

  4. Seria 6 e un GT car si vor sa o duca spre un sport car, gen Porsche 911, Audi R8 unde BMW nu acoperea acest segment.

    E inselator titlul cu promotia Fashiondays: Mini Cooper nu e totuna cu Mini ONE. E diferenta de vreo 4k EUR :)

      (Citează)

  5. Hai sa ii balacaresc pe cei de la Emag, prietenii tai.

    Ieri am cumparat o bratara de fitness cu 429 de lei. (daca e necesar iti dau prinscriin la comanda), azi aceeasi bratara este la stock buster cu pret redus, ghici la ce pret este? Este la 429 lei. Uite si link : http://www.emag.ro/bratara-fitness-jawbone-up2-light-grey-jl03-0101cfi-eu1/pd/DCS6QMBBM/?ref=prod_CMP-63_889_8740

    Una peste alta aceasta bratara este la toate magazinele 290 de lei , https://www.price.ro/preturi_jawbone_up2_gray_(jl03-0101cfi-eu1)_1303297.htm, si nu vorbim de magazine no name, vorbim de evomag, cel.ro, marketonline etc.

    Ca raspuns de ce am cumparat de la emag desi restul aveau pret mult mai bun este ca era pe stoc si cum vroiam sa o fac cadou in ziua aia am luat pana la urma de la ei.
    Ce vreau sa punctez este ca si marele emag are aceleasi practici ca ceilati jucatori de pe piata, reduceri care nu sunt reduceri, dar o masa critica de bloggeri care anunta cu surle si trambite mari reduceri ajutand la practica asta.

      (Citează)

    • Și e 429 lei preț normal sau e redusă de la altceva? Totuși, de ce n-ai luat-l la 300? O brățară e genul de chestie pe care o iei de unde e mai ieftin.

        (Citează)

  6. La ce e bun chromecastul ala ca nu pricep? Ce scrie ca face , pot sa fac direct din tel. sau din laptop!

      (Citează)

    • Chromecast = Streaming wireless video sau audio din apps (Android sau iOS) sau de pe pc cu win/mac, compatibil cu orice tv/monitor cu intrare HDMI.
      ex: te uiti la youtube pe tv, asculti Spotify la tv/sistemul audio, te joci pe pc cu afisare pe tv (fara fir, asta este ce conteaza aici), daca vine cineva la tine iti poate arata poze/filmari din telefon direct pe tv etc. De pe pc poti face streaming fie al unui tab din Chrome, fie a intregului desktop, efectiv tot ce vezi pe monitor aia vezi si pe tv – in loc sa legi pc-ul la tv prin HDMI, poti face asta wireless prin Chromecast, pentru unii este util si acest lucru.

      Avantajul a ceea ce inseamna streaming din mobile apps a continutului online (ex: Youtube, Netflix, Youtube Gaming, Twitch, Spotify, Google Music etc) este ca nu iti foloseste telefonul pentru streaming (telefonul sta cu ecranul inchis si nu ii este utilizat procesorul, bateria pentru video encoding + streaming), practic Chromecast-ul isi trage singur de pe internet fluxul video/audio la calitatea originala, pana la 1080p 60fps (adica nu re-comprimat daca ar fi fost sa faci mirroring wireless de pe telefon). Plus, poti trimite (“cast”) continut spre Chromecast de pe orice device care e conectat la reteaua ta WiFi (ex: toata familia ta poate da ‘cast’, persoanele aflate in vizita care se conecteaza la WiFi-ul tau).
      Se alimenteaza pe USB, fie de la priza, fie din mufele USB ale tv-ului.

        (Citează)

  7. NSFW https://goo.gl/C4DBzt Brittany Perilleee …femeia cu posterior perfect :)

      (Citează)

  8. NSFW -ul este ridicol,de ce nu renunti la el?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus