un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sava și Pie

23 May 2016  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Are Euronews o rubrică de știri numită No Comment, unde arată doar imagini fără să fie însoțite de vreo altă explicație, acestea nefiind de obicei necesare.

Imaginea de mai jos mi se pare bună de “no comment”, deși în același timp nu-mi pot închipui vreo explicație pentru așa ceva:

Răzvan Sava este actualul primar interimar al capitalei și candidează la sectorul 4 din partea PNL. Se zvonea că-l sprijină Piedone și că în schimb Sava va susține lista de consilieri a partidului în care s-a înscris Piedone. Sava a dezmințit ulterior zvonul spunând că susține doar, desigur, consilierii PNL pentru partid.

Asta nu-l poate împiedica pe Piedone să susțină pe cine dorește, inclusiv public, dar aparent au dat amândoi în mintea copiilor. Apoi, Piedone este foarte controversat acum și orice om normal n-ar vrea să se afișeze lângă fostul primar chiar acum. Om normal…

În posterele inițiale de campanie candidatul figura cu numele Răzvan Sava. În unele mai noi, văzute prin oraș înainte de a fi înlăturate conform legii publicității electorale, figura ca Ioan-Răzvan Sava. Probabil dă mai bine să ai nume de sfânt în față.

    6 comentarii

  1. Ah, am elucidat un mister. Eu citisem PIG…avea logica dar nu era chiar de lauda.

      (Citează)

  2. Pie. Cow Pie.

      (Citează)

  3. 2 imbecili, serios, ce sa te astepti de la asemenea specimene, unul e dovedit imbecil, celalalt iti dai seama cam cum e daca a fost vicele lui Oprescu…

    off: cum fac sa imi pun poza la profilul de comentarii? am tot cautat si nu gasesc nimic clar.

      (Citează)

  4. @alex

    https://en.gravatar.com/
    pam pam

      (Citează)

  5. Chiar arata ca o plkacinta (Pie) unul dintre ei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus