un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Apple Watch vine oficial în România

11 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

La un an după lansarea oficială, Apple Watch ajunge în mod oficial și în România, ceea ce ar trebui să însemne prețuri mai normale și service fără probleme.

eMAG, cei care operează singurul Apple Shop din România (inclusiv online sunt frumos grupate), îl anunță începând cu 15 aprilie 2016, însă fără a avea momentan disponibilă o pagină. iStyle, un alt reseller Apple, îl listează pe site cu mesajul că va fi disponibil în aceeași dată.

apple_watch_romania

Prețurile încă nu au fost anunțate, dar modelele vândute vor fi Watch Sport și Watch “normal”, în variantele de 38 și 42 mm. Watch Edition, cel de aur, probabil nu va fi disponibil în România, mai ales că și Apple îl cam scoate din campaniile de promovare.

Până atunci, noile telefoane și tablete sunt în stocul magazinelor:

  • iPhone SE – la eMAG și PC Garage, începând cu 2.099 lei.
  • iPad Pro de 9,7 inchi – la eMAG și PC Garage, începând cu 3.149 lei.

    6 comentarii

  1. dupa 1 an? abia dupa 1 an?????? da faq! :/ no comment!

      (Citează)

  2. Nu stiu care o sa fie diferenta, acum, ca vine “Oficial”. El a existat in aprope toate magazinele online de foarte mult timp. Am cumparat unul anul trecut in septembrie si era plin de oferte. Acum o sa vina cu noile curele si cam atat; poate un pic mai ieftin dupa cum zice Wikipedia:
    “On the March 21, 2016 Apple Event, Apple announced it’s release of new band types and colors. Apple also announced a lowering in price by $50.”

      (Citează)

  3. si ei cred ca sunt dezamagiti de vanzari. presimt ca si pe Ro va fi la fel de bine vandut. Sunt curios de diferenta de pret, care sincer, nu cred sa fie mare :)

      (Citează)

  4. De ce trebuie să aflăm informații oficiale de la terți?
    http://www.apple.com/ro/watch/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus