un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Big Mac-ul are concurență

14 Mar 2016  ·

GÂNDURI  ·

23 comentarii

Sper că McDonald’s România va păstra în meniu noul sandviș Bacon Clubhouse, care momentan este disponibil doar până la 7 aprilie. Este cel mai bun sandviș “temporar” propus de McDonald’s în ultimii ani și, îndrăznesc să spun, dacă-ți place Big Mac-ul îți va plăcea sigur și aceasta.

Ce-l face așa special? Roșia, în opinia mea. Mereu am considerat că burgerii McD care au și roșie sunt mai buni, de la acele McFresh-uri de peste vară și până la Royal Deluxe. Bacon Clubhouse are nu doar vreo 2-3 felii de roșie în el, ci și sosul de la Big Mac (așa mi s-a părut mie) și ceva bacon sub carne, pe lângă brânză și salată. Chifla este una specială, simplă, dar gustoasă. Unde scârțâie un pic (metaforic vorbind :P)? Nu prea se simte bacon-ul, în ciuda numelui. Cu toate acestea, mi s-a părut mult mai bun decât Big Tasty sau Royal Deluxe, care sunt permanent în meniu.

Iată un detaliu interesant de pe pagina de Facebook McDonald’s: lista furnizorilor locali. Știam că Titan face chiflele și că salatele vin de la Eisberg, dar nu că au atâția furnizori locali.
mcdonalds_furnizori_locali

    23 comentarii

  1. Pentru mine tot Big Tasty ramane singura optiune de la Mc…cred ca sosul este de vina!

      (Citează)

  2. Chifla de la Clubhouse e un fel de cozonac.

      (Citează)

  3. E clar o chestie de gusturi, pe mine nu m-a impresionat noul Bacon Clubhouse. Chifla e mediocra iar baconul e ca si cand n-ar fi. Prefer oricand Big Tasty sau Royal Deluxe.

      (Citează)

  4. Mă alătur și eu celor de mai sus. Cred că nu ti-ai ales bine comparația. Eu am incercat sa iau unul de pui iar chifteaua aceea era, in diametru, cam cu 1,5-2 cm mai mica decât chifla. A fost oribil si gustul ei. Cred ca toata aroma sandvișului sta in sos.

      (Citează)

  5. Astazi am mancat Clubhouse de vita. Sunt de aceasi parere cu Radu, cel mai bun!

      (Citează)

  6. Sa nu mor prost, dar EXPLICA CINEVA IN LUMEA ASTA CE INSEAMNA “BACON CLUBHOUSE”???
    Adica pui 2 felii de bacon si e nebunie cu bacon, sau ce?

      (Citează)

    • Dacă te referi la denumirea “clubhouse”, e un termen englezesc. Poate l-ai mai auzit și sub forma de “club sandwich”. Habar n-am de unde vine și nici nu-mi pasă.

        (Citează)

  7. Am dat si io o fuga pana la mec dupa ce-am citit articolul acesta. Mi-a placut mai mult decat big mac, desi nu prea se simte baconu’, dupa cum zicea cineva mai sus. Asta venind de la cineva care mananca exclusiv big mac de cand s-a deschis primul restaurant din romania.

      (Citează)

  8. E bun, intr-adevar. Insa din surse sigure stiu ca nu va fi pastrat in meniu dupa 7 aprilie. Desi cred ca reclama pe care o tot dau la TV ii face pe multi sa saliveze (desi asemanarile cu realitatea sunt pur intamplatoare).

    Acum eu cred ca la ~20 de lei cat costa un meniu poti obtine un burger mai bun la Oro Toro.

      (Citează)

  9. Am încercat și eu astăzi un Beef Clubhouse și nu mi se pare deosebit de bun. Poate aveam așteptări prea mari. În Sibiu prefer să dau dublu pentru un burger la Benjamin Steakhouse. Știu, compar mere cu pere, dar am început să am pretenții la burgeri de la o vreme :)

      (Citează)

  10. Radu de ce crezi tu ca pretul nu este relevant cand gasesti, ne spui despre un produs? am mai semnalat si in alte articole…

      (Citează)

    • Andrei Andronie

      15/03/2016 la 8:40 AM

      Prețul nu este relevant fiindcă mănănci un burger pentru că este bun, nu pentru că este ieftin. Altfel poți să mănânci un covrig care costă 1 leu (un leu). Radu nu a facut public prețul pentru că este un articol reclamă iar Mcdonalds este singurul “restaurant” din România care nu își face publice prețurile.

        (Citează)

    • Cât poate să fie un sandvis la McDonald’s, având în vedere că toate alea mari se învârt între 13 și 16 lei sau pe acolo?

      Ăsta parcă e 13,5 lei și meniul 18 lei.

        (Citează)

    • Andrei Andronie:
      Prețul nu este relevant fiindcă mănănci un burger pentru că este bun, nu pentru că este ieftin. Altfel poți să mănânci un covrig care costă 1 leu (un leu). Radu nu a facut public prețul pentru că este un articol reclamă iar Mcdonalds este singurul “restaurant” din România care nu își face publice prețurile.

      Da, e o mare conspirație de fapt, chiar e imposibil de aflat prețul până nu-l cumperi și mănânci!

        (Citează)

  11. L-am incercat si eu pe cel de vita, desi merg la MC relativ rar.
    Mi s-a parut ok la gust, nimic de comentat de rau.
    Dar.. este foarte mic, probabil ca trebuia sa iau 3 sa ma satur.
    Un meniu cu Clubhouse-ul asta + cola + cartofi + un sos – 24 de lei. Foarte mult pentru ce ti se ofera.
    La KFC pentru aceeasi suma de bani, primesti un meniu de 8 Crispy Strips (uneori 9- 10 bucati), cartofi, cola, sos – iar crispy-urile mi se par mult peste orice burger de la MC.

      (Citează)

    • era frumos sa aflam din articol cat costa, asa am luat toata familia la Mc cand am vazut cat costa am renuntat am batut si drum pana acolo,cine a castigat de aici? probabil companiile de automobile si benzinariile, ma mir cum de au aparut articole cu preturile de la terme acolo probabil cererea era mai mare si nu s-au mai putut omite.

        (Citează)

    • Radu:
      era frumos sa aflam din articol cat costa, asa am luat toata familia la Mc cand am vazut cat costa am renuntat am batut si drum pana acolo,cine a castigat de aici? probabil companiile de automobile si benzinariile, ma mir cum de au aparut articole cu preturile de la terme acolo probabil cererea era mai mare si nu s-au mai putut omite.

      Serios, te-ai dus cu toată familia la McDonald’s și când ai aflat cât costă ai plecat, deci au câștigat benzinăriile? Dacă era atât de crucial prețul, te-ai gândit să-l cauți pe google sau ceva așa? Sau a fost un moment de genul “toată lumea în mașină, am citit un articol!” și acolo ai zis “fuck that… credeam că e 3 lei…”?

        (Citează)

  12. am mancat aseara mizeria aia de la mac. beef clubhouse bacon. carnea aia e carton. si nici macar sare sau ceva euri nu au pus pt gust. o oribilitate. nu inteleg ce naiba e coimestibil la porcaria aia. un cheesburger amarat e mult mai gustos chiar daca e la fel de sanatos. m-a mancat undeva sa incerc si eu ca ai spus ca e mai bun decat restul produselor lor. teapa. ramai te rog la propunerile cu burgeri adevarati. inca una din asta si incep sa cred ca vrei sa otravesti cititorii.

      (Citează)

  13. nwradu: Sau a fost un moment de genul “toată lumea în mașină, am citit un articol!” și acolo ai zis “fuck that… credeam că e 3 lei…”?

    Toate preturile sunt afisate pe mcdonalds.ro si imi este greu sa cred ca ai ajuns acolo si ai plecat, puteai sa iei cate un cheesburger de 3.5 lei si gata.

      (Citează)

  14. nwradu: Serios, te-ai dus cu toată familia la McDonald’s și când ai aflat cât costă ai plecat, deci au câștigat benzinăriile? Dacă era atât de crucial prețul, te-ai gândit să-l cauți pe google sau ceva așa? Sau a fost un moment de genul “toată lumea în mașină, am citit un articol!” și acolo ai zis “fuck that… credeam că e 3 lei…”?

    poate chiar asa a si fost!! ;)) 3 lei? asta e pretul corect!! discutia poate sa escaladeze pana unde vrei tu, ca sa incheiem, frumos era sa stim din articol pretul, sunt sigur ca si altii vroiau sa stie din articol fara sa caute pe google sau sa intrebe prietenii,daca tu consider ca nu e relevant pretul atunci nu il fa public, exemplul care imi vine acum in minte e therme… toti au vrut sa stie pretul!!consider ca pentru orice chestie descoperita trebuie pretul.

      (Citează)

  15. In materie de mâncare, am învățat că nu e ok să spui ca e bun sau nu e…
    Tocmai am mâncat unul cu vită. Nu mi-a plăcut de nici un fel. Nici carnea, nici sosul, nici chifla. Chifla nu mi-a plăcut in mod special. Un soi de cozonac cu gust aproape caramelizat. Nu, după gustul meu, Big Mac nu are concurență. Big Tasty e ok… Dar clubhouse ăsta, nu. Nu o să-i simt lipsa.
    Desigur, gusturile nu se discuta, eu mi-am spus doar părerea. Asta e experienta mea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus