un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

ProTV chiar va difuza Bake Off, cu tot cu urmăriți penal

5 Feb 2016  ·

GÂNDURI  ·

21 comentarii

ProTV-ul ba face, ba nu face, emisiunea Bake Off, un fel de Masterchef cu deserturi. Cea mai nouă știre este că o face.

Bake Off este în plan de aproape un an de zile. Prezentatoarea va fi Nicolle Stănese, în opinia mea una dintre cele mai frumoase femei din televiziune. Problema a fost la juriu. Cei trei jurați pentru deserturi sunt:

  • Alex Stan – a fost cofetar prin Paris, apoi a revenit în România și a deschis cofetăria Christine, ocazie cu care am aflat și eu de ea.
  • Simona Pope – a studiat la o școală franțuzească de cofetărie, este medaliată la concursuri internaționale, iar la noi este implicată în Cremeria Emilia.
  • Tudor Constantinescu – urmărit penal pentru crearea unui grup infracțional organizat pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu ce poate atinge 10 milioane de euro, în prezent arestat la domiciliu.

Ați identificat deja problema. Tudor Constantinescu, patron pe la lanțul Chocolat și fost jurat Top Chef, era și în juriul emisiunii Bake Off. Emisiunile au fost filmate în vara trecută, iar cei de la DIICOT i-au pus cireașa pe tort, cum s-ar spune, la scurt timp după începerea filmărilor.

Situația lui T.C. a dus la blocarea emisiunii Bake Off. De exemplu, în noiembrie 2015 un site numit Agenția de Presă Mondenă anunța că emisiunea este anulată, deși fusese filmată aproape în întregime. Pe 18 ianuarie 2016, în Click a fost un articol care spunea că Ferma Vedetelor începe mai repede deoarece emisiunea Bake Off a fost scoasă din grila de primăvară.

Pe 4 februarie ProTV anunță oficial că Bake Off va începe “în curând”. Puteți citi anunțul pe The Trends, nu vă pot recomanda site-ul ProTV, e plin de clickbait. Singurul “bait” bun rămâne jailbait, dar nu e cazul. “În curând” probabil înseamnă final de februarie sau început de martie.

Sunt dezamăgit de ProTV. Decizia corectă era anularea emisiunii sau reluarea ei cu un alt juriu. Să promovezi, să transformi în vedetă un urmărit penal pentru evaziune nu le face cinste, deși, privind din altă parte, marele boss ProTV Adrian Sârbu a fost arestat, apoi arestat la domiciliu și apoi trecut în control judiciar pentru evaziune fiscală și spălare de bani, așa că poate e ceva normal.

nicolle_stanese_1

    21 comentarii

  1. Or sa aiba mai multa grija pe viitor pe cine promoveaza. Sper.

      (Citează)

  2. Filmarile s-au facut in septembrie octombrie, iar Tudor Constantinescu a fost pus sub urmarire penala pe la sfarsitul lunii noiembrie, dupa incheierea filmarilor. Cel mai probabil Tudor Constantinescu va fi actionat in judecata de catre ProTV pentru nerespectarea contractului.

      (Citează)

  3. Oricum o dai, nu e bine. Daca ar anula emisiunea sau ar repeta-o cu alt juriu, ce se intampla cu câstigatorul editiei deja filmate? Ar fi un exemplu tipic de schimbare a regulilor la mijlocul jocului. Pe de alta parte, nefăcute se mai intampla. O solutie de rezerva trebuie sa existe, chiar si pentru jurati.

      (Citează)

  4. mihai:
    bravo, asa e, de-acu’ incolo sa-i intrebe daca fac ceva ilegal sau nu.

    Se stiu toti intre ei, nici macar nu e nevoie sa intrebe…

      (Citează)

  5. Ce prajiturica buna e Nicolle

      (Citează)

  6. Nu e chiar frumoasa, dar macar este imbracata.

      (Citează)

  7. Eh, na, eu i-as trage-o si dezbrăcată.

      (Citează)

  8. Ei, lasa, nu-i chiar asa grav. Mai stiu eu pe unii care promovau si faceau reclama unui mall din Bucuresti acuzat de-o evaziune fiscala de cateva milioane de euro.

      (Citează)

    • Mallul este o clădire.

      Administratorul său, dacă are o problemă, răspunde conform legii.

      În funcție de asta, se închide sau nu mall-ul, dar până atunci ce vină au magazinele din el sau faptul că te simți bine acolo?

        (Citează)

    • Pai asta zic, cu siguranta cei de la PRO au o scuza pe care or s-o prezinte intr-un comunicat, fix ca si scuza de mai sus.

        (Citează)

  9. s-au cheltuit prea multi bani. cred ca decizia era greu de luat asa cum zici.

      (Citează)

  10. ideea este ca e o emisiune de cofetarie ce conteaza ce au facut in viata privata atata timp cat se pricep pe meseria lor

      (Citează)

    • ProTV nu are obiceiul să prezinte emisiuni despre ceva anume, ci să transforme în vedete și să ridice în slăvi pe cei ce fac parte din ele.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus