un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC One X9 este noul phablet al companiei

24 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

htc_one_x9_01

Noul HTC One X9 arată și se prezintă foarte bine ca specificații, așa că sper să-l văd cât mai rapid la vânzare. Cu o ofertă bună, mai ales pe canale business, cred că ar putea produce rezultate bune pentru compania taiwaneză, acum că-l lansează oficial în mai multe piețe.

Acesta este singurul model care mi-a atras atenția la Barcelona, HTC prezentând în rest trei carcase noi (în picățele) pentru telefoane mai vechi și casca VR HTC Vive. Vă zic altădată despre ea.

One X9 păstrează design-ul cu două difuzoare frontale, are o carcasă metalică subțire și un aspect plăcut. La o primă vedere nu am găsit ce i-aș putea reproșa, iar cei ce vor un phablet ar trebui să-l ia în considerare atunci când va apărea prin oferte.

Specificații HTC One X9:

  • ecran de 5,5 inchi, Full HD, Gorilla Glass
  • chipset MediaTek Helio X10, octa-core, cu 3 GB memorie RAM
  • stocare internă 32 GB, slot microSD
  • dual nano SIM, LTE inclusiv banda 38, wifi inclusiv 802.11ac, NFC, Miracast, microUSB 2.0
  • cameră foto 13 megapixeli cu stabilizare optică, 27,9mm/F2, filmare Ultra HD, frontală 5 megapixeli
  • baterie 3000 mAh cu încărcare rapidă
  • 153 x 76 x 8 mm, greutate 170 grame

Nu sună deloc rău. Procesorul MediaTek nu este o prezentă obișnuită pe telefoane de top, dar nu mi-aș face griji, sunt sigur că se descurcă fără probleme. Ecranul Full HD, nu QHD, ar trebui să țină costul la un nivel rezonabil, și poate n-ar fi stricat o baterie de mai mult de 3000 mAh, dar nu le poți avea pe toate.

    7 comentarii

  1. Doar eu sunt carcotas cand ma uit ca are cpu MediaTek? Era prea scump qualcomm, sau chiar MTK si-au imbunatit performanta?

      (Citează)

  2. Buton de back in stanga? la 5.5″? multa bafta cu ast!

      (Citează)

  3. Nu mai e urat cu spume e urat ca Samsung. Progres.

      (Citează)

  4. Pe bune, butonul de Back pe stanga mi se pare si mie horror. Imi plange degetul mare stang in pumni cand incerc sa simulez cum as da Back cu el…

      (Citează)

  5. Gaelex:
    Nu mai e urat cu spume e urat ca Samsung. Progres.

    De fapt partea nasoala e ca au butoane capacitive. Ca e pe stinga sau pe dreapta asta e altceva. Eu prefer pe stinga. LG are asa si multe altele.
    Daca erau virtuale atunci le puneai tu in ce ordine voiai.

      (Citează)

  6. Nu e rău, dar nu e nici cine știe ce… Tot aștept flagship-ul în aprilie…

      (Citează)

  7. Superbissim.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus