un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aruncați o privire pe reducerile PC Garage valabile doar astăzi

29 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Aruncați un ochi pe reducerile valabile doar astăzi pe PC Garage. Magazinul oferă un -4% suplimentar la orice produs din stoc, ceea ce nu pare mult în contextul black friday-urilor periodice din domeniu, dar pentru componente este o reducere mare atunci când o faci prin forțe proprii.

Reducerile se cumulează cu alte promoții deja existente, așa că un Core i5 Skylake ajunge la -10%, o placă video Gigabyte GTX 970, varianta G1, are 130 de lei discount și, întrucât PC Garage este între cele trei magazine cu promoție de la nVidia, primiți gratuit și jocul The Division atunci când va fi lansat peste câteva zile, un SSD de 480 GB ajunge la prețul de la Black Friday din noiembrie, adică 600 lei.

FIFA 2016 pentru PC costă 133 de lei, un Nexus 5X ajunge la 1.498 lei. La routere Archer C2 ajunge la un preț bun, iar Touch P5, cel mai bun router din topul meu, are un discount de 100 de lei.

    14 comentarii

  1. Oferte chiar bune la componente. Memoriile alea de 16 GB HyperX Fury Black îmi fac cu ochiul. Păcat că fac upgrade abia prin toamnă.
    Oricum, mie îmi pare că vor să scape și de stocul de procesoare AMD și nu numai. Componente pe care nu le prea vrea nimeni…

      (Citează)

    • Badabum are memorii de 8 pe la 130 lei de vreo 2 saptamani, daca vrei memorii la pret bun. Nu as lua telefon cu 16Gb memorie interna dupa ce am avut cu 32Gb, indiferent de reducere.

        (Citează)

  2. Bune oferte. Vârful de gamă de la AMD, FX8370, la 1000 de lei, de la 1500. SSD la 200 de lei etc.

      (Citează)

  3. la SSD-ul din link: Pret: 702,81 RON

      (Citează)

  4. Placa video R9 380 – 1104ron taiat si scris 938 la reducere, in conditiile in care la evomag costa 929.
    Asta cand una foarte asemanatoare (Asus in loc de Sapphire) costa la Altex 834ron.
    GTX 960 la ei costa 984 (redusa!), iar la evomag 917.

    Tipic pcgarbage.

      (Citează)

    • Amândouă magazinele au reduceri și astfel de variații sunt normale. Sunt sigur că se pot găsi două exemple care să meargă și în sens invers.

        (Citează)

  5. Nu vreau sa fiu rau, dar de ex pt un SSDHD 2TB Seagate tot e mai ieftin la emag cu ceva promotie de-a lor, comparat cu 8% reducerea de la pcgarage.
    Diferenta de cativa lei, dar totusi…

      (Citează)

    • a mai luat cineva ceva care era mai ieftin la eMag si apoi au facut gat la garantie.

      povestea pe scurt: era ceva periuta de dinti de BF la 100 si ceva de lei. pretul intreg, la alte magazin, vreo 400. eMag cand a trimis factura, au pus / a aparut din alte cauze, alt nume pt produs, dar codul corect, al produsului scump. a mers o luna de zile periuta, a trimis la garantie (a intrat cu codul produsului scump in garantie) ca nu se incarca si i-au dat inapoi una care acum e la 130 de lei, ca na, ala e numele de pe factura, dar nu si codul.

      raspunsul cuiva de la eMag: cum demonstrati ca ati luat-o pe aia scumpa?

      OPC direct. sgtpl.

      asa ca atentie cu emagii, numa zic. :)

        (Citează)

  6. Bai , ma lasi … urmaresc un Skylake pentru mine de cateva luni bune . I5 6400 ieri costa 899 si azi cu reducere 5% este 955 LEI . Ajung sa ma satur si de PcGarage cum m-am plictisit de evomag si gargara lor (btw evo au acelasi i5 cu 849 LEI). 100 LEI , iar unul se lauda ca are cele mai mari reduceri ?! din an ? pai in cazul asta … prefer emag .

      (Citează)

  7. Acum vreo saptamana am ratat o reducere de vreo 2 milioane la o sursa Corsair HX de 1200w… chiar mi-e ciuda.

      (Citează)

  8. cartus:
    Badabum are memorii de 8 pe la 130 lei de vreo 2 saptamani, daca vrei memorii la pret bun. Nu as lua telefon cu 16Gb memorie interna dupa ce am avut cu 32Gb, indiferent de reducere.

    Niciodata n-am dat importanta acestui aspect. Acum m-am ars! Am un motorola XT cu 16 giga memorie… e MOARTEA :(

    Exemplu; am avut in fata mea accident auto, am scos telefonul din buzunar cand inca lucrurile se mai miscau din inertie. N-am putut face o nici macar o poza pentru ca eu veneam de la o filmare cu drona, care mi-a incarcat memoria telefonului pana la refuz…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus