un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un deputat grăiește: să-i mulțumim lui Victor Ponta, cel care a salvat România de la spargerea în trei republici

27 Nov 2015  ·

GÂNDURI  ·

25 comentarii

Un articol de pe un site pe care altfel l-ați considera ridicol în conspirațiile sale vorbește despre o mare conspirație pentru distrugerea România, conspirație care din fericire a eșuat în ultimul moment.

Mai țineți minte manifestația mare din București de acum câteva săptămâni, când 30.000 de oameni au cerut în stradă demisia incompetenților, respectarea legilor șamd? Chestii de țară normală, cerințe izvorâte din prea multe ocazii când vezi doar cum incompetența, nepăsarea și corupția omoară oameni?

Ei bine, atunci era de fapt un plan secret pentru a rupe țara în trei republici separate. Planul era să fie incendiate:

  • Ministerul de Interne
  • Primăria Sectorului 4
  • Guvernul
  • Parlamentul

Confirm, că am fost acolo. Mulți dintre cei prezenți aveau la ei câte o brichetă, instrument cu care ai fi putut da foarte ușor foc acestor instituții. Explozibili sau materiale incendiare nu avea nimeni, dar ne bazam pe străbuna vorbă “ăștia sunt proști de bubuie”, așa că agenții germani trimiși de Budapesta (așa scrie în articol) ne-au convins că e nevoie doar de o brichetă.

Ce s-ar fi întâmplat apoi? Ei bine, la Cluj era pregătit un alt grup de oameni politici și de afaceri care ar fi declarat independența Ardealului, iar la Iași un grup similar ar fi declarat Moldova independentă, pentru a o alipi apoi Basarabiei sub influența Rusiei. Țara Românească ar fi rămas sub influența americanilor. Toți ceilalți români în afară de cei 30.000 din stradă, controlați de “agenturile” străine, și-ar fi zis “eh, asta e, ce-i făcut e făcut, avem trei țări acum”.

Dezastrul a fost evitat în ultima clipă. Cum? Ne-a salvat Victor Ponta, un erou de poveste:

numai gestul unui om politic şi un noroc incredibil a făcut ca România să scape de un plan diabolic

 

demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibilă printr-un singur gest, un gest responsabil, care a înlăturat distrugerea Parlamentului şi dezmembrarea definitivă a Ţării. Dragi români, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap întreaga şi veninoasa urzeală. Demisia lui Ponta a scăzut aproape instantaneu motivaţiile celor aflaţi în stradă şi aproape că a anihilat specularea ticăloasă a emoţiilor stârnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanţi, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat în faţa Parlamentului, fără tragerea de inimă de a vandaliza ceva.

Evident, Ponta a fost informat despre acest incredibil plan de disoluţie a Ţării de ofiţerii patrioţi, fideli Tricolorului. Şi, prin acest articol, doresc să aduc un omagiu profesionalismului şi dăruirii acestor oameni, eroi neştiuţi, care îşi riscă zilnic viaţa pentru Neam şi Ţară.

Văzând acestea, “Infiltraţii n-au avut de ales şi au plecat spre vizuinele lor.”

Da, Ponta ne-a salvat. Omul a văzut riscul ruperii României și a făcut cel mai altruist gest posibil, și-a dat demisia, iar astfel s-a rezolvat totul. Și-a riscat viața pentru Neam și Țară, dar a considerat că merită riscul, așa că a demisionat. Ba chiar am auzit că în acea seară s-au vindecat și câțiva bolnavi de cancer, în mod spontan, iar apoi i-a avertizat pe francezi de iminența unor atentate teroriste, dar aceștia nu l-au ascultat, dându-i 300 de euro ca să-i lase în pace.


 

Amuzant, nu? Încă un articol despre conspirații de pe un site despre conspirații, imediat sub articolul despre cum dacii au ajuns primii pe Lună, acum mulți ani.

Nu.

Articolul este scris de deputatul Ninel Peia, PSD Ilfov, și postat pe site-ul oficial al acestuia, de unde a fost preluat apoi și de site-uri de conspirații. Asta gândește un deputat că s-a întâmplat în stradă, uitându-se probabil cu ochi smeriți și umeziți de lacrimi la icoana lui Ponta de pe perete în timp ce scrie asemenea cuvinte.

 

Domnul deputat PSD Ninel Peia încheie articolul cu:

Din nefericire, mii de minţi luminate româneşti, scolite pe bani străini, bursieri să le zicem, sunt şi vor fi gata să îşi asculte noii stăpâni în detrimentul Ţării, ai părinţilor şi strămoşilor lor.

Deşi lipsit de un Executiv legitim, Parlamentul României există, deci democraţia are şansa ei şi, mult mai important, România rămâne aici, ca un ghimpe în coasta duşmanilor ei.

și

În mod firesc, după natura informaţiilor pe care le conţine acest articol, organele de urmărire penală ar trebui să se autosesizeze din oficiu şi să declanşeze o cercetare în rem pentru Înaltă Trădare. Ei, şi atunci, eu cred că vor apare şi dovezile pe care îmi susţin cele de mai sus. Repet, nu este vorba despre nici o teorie a conspiraţiei. Din nefericire, avem de a face cu un pericol real, care nu a fost încă îndepărtat.

Astfel de oameni sunt în Parlament. De la astfel de oameni ne așteptăm să înțeleagă nevoia unor legi bune, concepte despre economie și justiție, importanța eliminării corupției șamd. De la astfel de oameni ne așteptăm să interzică fumatul, deși e clar că ei fumează ceva mult, mult mai tare. Astfel de oameni își bat joc zilnic nu doar de memoria victimelor ce-au declanșat acele manifestații de amploare, ci și de însuși mersul țării.

Este încă o dovadă că cei din Parlament nici măcar nu concep că problema este la ei și că poporul nu-i mai vrea, ci se cred doar victimele unor conspirații oculte și a maselor de oameni spălați pe creier de acestea, în timp ce de fapt ei sunt apărătorii Neamului și Țării, eroi neștiuți.

 

    25 comentarii

  1. Classic Ninel.

      (Citează)

  2. vorbești serios sau acest minunat blog demisec cu note fine de tehnologie a trecut pe Sf-uri ?

      (Citează)

  3. Nu e ninic amuzant iar ăsta ezte un blog băsist.Băsistule care eștii tu,și,te ii de domnul deputat Ninel Pia fara motiv!

    (grapinizer.com)

      (Citează)

  4. Bai ce a avansat tehnologia holografica. Cum a facut ea ca in seara de dupa demisie 5000 de oameni sa para 70000 in toata tara (de 2 ori mai multi decat in seara dinaintea demisiei).
    E clar ca avand oameni asa creativi in parlament Romania merge in directia buna si in 2-3 decenii o sa facem misto de restul UE ca sunt niste inapoiati.

      (Citează)

  5. votantii tristului aluia nu sunt aici! faptul ca ai gasit un dobitoc in Parlament intareste ideea de reprezentativitate a acelui forum legislativ.Poate ca avand asa o activitate tembela nu a mai avut timp sa fure din banii publici. Traiasca bubulii :-)

      (Citează)

  6. “„Casa Poporului se vede din spaţiul cosmic, în momentul în care extratereştrii vin pe lună la picnic au o vedere superbă, Casa Poporului, dar un parlamentar român nu are un spaţiu de 15 metri pătrați”, spune Ninel Peia, deputat PSD de Ilfov.

    Nu este singura nemulţumire a deputatului PSD: „Sunt cinci birouri, sunt de o seamă cu Tutankamon, vedeţi avem şi un televizor antic. Uite telefonul, am încercat de două ori să îl folosesc, dar nu am reuşit până acum, a răspuns centrala…””

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Ninel+Peia+PSD+ar+munci+dar+nu+are+unde+Ma+simt+demnitarul+maida

      (Citează)

  7. speedy.gonzales

    27/11/2015 la 3:57 PM

    tu iti dai seama ce nasol era daca rupea moldova de tara romaneasca? de unde mai faceam noi rost de curve…..pardon moldovence focoase??? le trebuia pasaport si viza de Bucuresti ca sa poata “profesa” in centrul vechi !!!

      (Citează)

  8. Multi prosti care nu au inteles cat de util a fost Ponta tarii asteia.

      (Citează)

  9. Eu atat am de zis: Doctorand anul III – Academia Natională de Informaţii “Mihai Viteazul”
    Ar trebui sa aveti mai mult respect pentru cei care stiu ce zic!!! Omul sigur are informatii mai multe decat Radu!

    Sa nu excludem nici o posibilitate ca sa nu fim luati prin surprindere!
    Maine-poimaine iti trebuie passport sa treci din Arges in Sibiu si apoi ziceti ca nu v-a spus nimeni!

    Era o gluma!

      (Citează)

  10. Primul articol zici ca-i un comunicat de presa emis de BOR =)))))
    Astept si elementele conspirative despre cum am propus noi cei 30k iesiti in strada, sa fie intrerupta finantarea din banii publici (platiti tot de noi prin taxe si impozite) pentru finalizarea catedralei (lui baniel) neamului!

      (Citează)

  11. Îi mulţumim pe această cale domnului deputat Peia că există. Fără unii ca el, pur şi simplu n-am avea la ce să ne raportăm şi am fi tentaţi să credem că toţi suntem întregi la minte.

      (Citează)

  12. În fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă.

      (Citează)

  13. Republica de la Ploiesti. Eu cred ca nu e nevoie de declaratie de interese/avere, cat de fisa medicala. Lasa, ca ii recruteaza sfantul decazut Base pe toti.

      (Citează)

  14. mircea (primul)

    28/11/2015 la 10:01 AM

    Toate ca toate dar eu nu simt ca imi merge mai bine dupa ce ati iesit ca orbetii in strada strigand nimic. A, l-ati dat jos pe ponta. Automat trebuie sa mearga mai bine. Sunteti la fel de inutili ca paladiile.

      (Citează)

  15. mircea (primul)

    28/11/2015 la 10:01 AM

    Ca papadiile*

      (Citează)

  16. O mare terorie a conspiratiei s-a realizat deja, si anume anuntul facut de euroactiv pe 5 octombrie (si Rareș Bogdan cu o saptamana inainte de incidentul colectiv) ca viitorul premier va fi Ciolos. La vremea respectiva era un lucru imposibil, economia mergea bine, salariile urmau sa fie majorate cu 10%, iar in cazul exceptional in care pica guvernul, PNL-ul abia astepta sa-i ia locul. Iata ca imposibilul s-a realizat. Acum ca planul ca acest lucru sa se intample era putin mai tragic pentru noi nu cred ca ar trebui sa ne mire asa tare. Nu stiu cine e acest om Ninel Peia, insa am o admiratie pentru Ioan Ghise si acesta a afirmat ca ponta a dejucat niste planuri cand si-a anuntat demisia. L-a audiat cineva pe Rareș Bogdan ca sa vada de unde stia ca in Romania urma sa fie numit un nou premier?

      (Citează)

  17. Ma duceam spre masina si cand sa arunc gunoiul un moş cu bască ii spunea unei batrane care batea covorul : ” pai asta s-a vrut …spargerea romaniei in trei bucati, moldova sa o ia rusii iti dai seama …i-a omorat pe oamenii aia in discoteca nevinovati ca sa plece ponta” …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus