un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 noiembrie 2015

25 Nov 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

A apărut trailerul de la Captain America 3: Civil War

    12 comentarii

  1. “Aș paria că PHP este ținta multor atacuri cu coduri malware, deși nu sunt convins că partea de admin este ușor de atacat din exterior.” – spre d-astea dai link?

    cate WP-uri au fost sparte din cauza PHP-ului si cate din cauza gaurilor din WP sau ceva pluginuri?

      (Citează)

    • Eu dau link spre știrea că se schimbă interfața de admin. Dacă ești de acord cu părerea lui Dan sau nu e treaba ta și decizia ta dacă-l mai citești ulterior sau nu.

      Problemele alea din WP sau pluginuri cum apărea dacă nu din cod prost scris?

        (Citează)

    • pai cod prost poti face in orice limbaj. tot in orice limbaj poti lasa singur gauri de securitate. pana la urma e ceva ce face programatorul, nu limbajul in sine. Facebook s-a descurcat binisor cu PHP. parea ca a aruncat cu pietre degeaba in PHP. nu ca ar fi neaparat o bijuterie, e un fel de rau necesar daca vrem atat web, hosting ieftin si carpeli usoare.

      la stire cred ca e mai important ca prin plugin, Automattic iti proceseaza ei ceva pe serverele lor, de vreme ce nu trebuie sa ai nodejs pe hostul tau, ceea ce e un pic ciudat, daca am inteles bine din ce am citit, ca ar insemna sa se trimita actiunile tale din admin undeva la altii, decat direct in DBul tau.

      numa zic :D

        (Citează)

  2. Campanie Sandisk pe Amazon. Preturi incredibile pt. Romania. Pentru cine are neamuri sau posibilitati de eludare a vamii si tva-ului merita.

    http://www.amazon.com/s/ref=lp_1292116011_nr_p_89_1?fst=as%3Aoff&rh=n%3A172282%2Cn%3A%21493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A1292110011%2Cn%3A1292116011%2Cp_89%3ASanDisk&bbn=1292116011&ie=UTF8&qid=1448451165&rnid=2528832011

      (Citează)

  3. Pai ce ti se pare asa deosebit? Parca a fost la PC Garage 189 lei Patriot de 120GB. FARA eludarea vamii, cu plata TVA-ului si asa mai departe. :)

      (Citează)

    • Nu stiu unde gasesti tu 240 G cu 59$ sau 480 cu 110$. Daca ai o sursa spune-ne si noua sau doar vb ca sa te afli in treaba. Treaba asta cu: a fost, am auzit , mi-a spus un prieten , black friday cu 99lei sunt doar povesti!

        (Citează)

  4. “PlayStation 4 a trecut de 30 de milioane de bucăți vândute. Vedem după Black Friday și Crăciun cum mai stau lucrurile.”

    Ai impresia ca lucrurile vor sta mai bine pentru Xbox doar pentru ca in cateva tari a fost scoasa acea consola la promotie? NEWS FLASH! Acolo unde e grosul vanzarilor de console pretul este identic in ofertele de Black Friday, asa ca nimeni nu va alege XboX in dauna PS4. Microsoft au bulit-o rau dinainte sa lanseze consola si cei de la Sony au avut grija sa-si pastreze avansul fara sa calce pe bec intre timp.

    http://arstechnica.com/gaming/2015/11/analysis-sony-continues-to-widen-its-console-sales-lead-over-microsoft/

      (Citează)

    • Nu, dar se vor mai vinde câteva milioane de sărbători în alte țări, sunt curios cu câte încheie anul. Alea 200 de la noi nu schimbă nimic, mai ales că de BF sigur s-au cumpărat și vreo 200 de PS4, că au fost și alea la o ofertă.

        (Citează)

  5. O sa fie bataie doar pe playstation , ca e de 1TB. In rest ok .

      (Citează)

  6. nwradu:
    Prețurile sunt bune, dar am făcut simularea pentru transport și chiar nu merită, ieși foarte scump.

    Pai de asta am spus ca e bine sa ai pe cineva care sa ti le aduca sau sa ti le trimita. Bineinteles ca ddca e sa platesti toate alea nu mai renteaza.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus