un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mârlănia devine ceva cu care să te lauzi

23 Nov 2015  ·

GÂNDURI  ·

32 comentarii

Că Mihai Bendea e mârlan se putea observa liber, dar el insistă să o dovedească și pe video.

Cunoști pe cineva? :))

Posted by Mihai Bendeac on Sunday, November 22, 2015

Chestia asta nu se face nici măcar în glumă. Cel puțin așa mi se pare mie, dar poate că publicul țintă al lui Bendeac sunt bărbații care-și bat prietenele/soțiile, caz în care tot nu-i în regulă, având în vedere că el se dă mare moralist pe alte teme din societate. Oare ea o fi mulțumită că apare în astfel de “scene”? Are o viață împlinită?

Femeia respectivă e Roxana Vancea, devenită celebră după ce a făcut parte din echipa matinalului de la Antena 1. Sau, mai exact, anumite părți ale ei au devenit celebre pentru dimensiunile impresionante. Nu știu ce-a făcut după ce-a plecat de la Antena 1, iar pe pagina ei de Facebook poți vedea tot felul de campanii publicitare precum cele de mai jos.

    32 comentarii

  1. daca le dati atentie…

      (Citează)

  2. Bendeac, in filmuletul de mai sus e in rolul de tata, nicidecum de sot/iubit. Si e o parodie la toate clipurile alea care s-au viralizat, cu fete care pozau in fel si fel de pozitii, sau dansau pentru a-si etala veleitatile artistice, cand brusc intra unul dintre parinti peste ele in camera si le lua la palme.

      (Citează)

  3. Vad ca Radu s-a alaturat pizdelor plangacioase care dadeau commenturi video-ului astuia pe Facebook. Nene, daca ea nu s-a simtit lezata de postura asta, de ce te simti tu in locu ei ?

      (Citează)

  4. Ești sigur că nu e pus la montaj sunetul? Întreb fiindcă nici eu nu sunt sigur.

      (Citează)

  5. Roxana Vancea nu e fiinta, e un obiect.

      (Citează)

  6. Domnul cu pricina se considera umorist. Termenul este lax, evident, dar din postura aceea poate face glume despre orice. Despre viol, crime, despre rase și cam ce crede dumnealui ca ar putea fi amuzant.

      (Citează)

  7. Pentru Giovani si Bogdan Anghelina, de mai sus:
    Problema principala nu este daca a lovit-o sau nu pe tanti respectiva. Bendeac e formator de opinie (in coltul lui de univers, dar este, are destui fani pe Facebook), si ca atare faptul ca el prezinta violenta (mai ales fata de femei) drept ceva acceptabil si/sau amuzant mie personal mi se pare un gest execrabil. Nu, sa iti lovesti prietena sau fiica NU este ceva ce trebuie promovat — nici macar asa, la nivel de “sa ne radem”. Ce ii invatam pe baietii care cresc in fata televizorului, ca e ok sa isi loveasca sora (de exemplu), pentru ca asa au vazut ei ca face Bendeac pe Facebook, si in comentarii toti au ras si l-au laudat? Trist, foarte trist.

      (Citează)

    • E formator de opinie pentru ca are fani pe Facebook ? :) :) :)

      “e formator de opinie (in coltul lui de univers, dar este, are destui fani pe Facebook),”

        (Citează)

    • Andreas Scotch

      27/11/2015 la 10:57 AM

      Bati campii sau bati mingea?
      Iti dai seama,e Bendeac “omul de formeaza opinii” cum e Dan Sova om curat:)
      Iar alt comentariu de tipul “asa nu”,traiti-va VIATA si mai LASATI “sfaturile de dadaca pe un sutien de CK”
      Numai si numai Ipocriti si Ipocrite!
      De aia nu dati ba in fata,ca voi sunteti spatele!

        (Citează)

  8. tu nu intelegi ca aleia ii place? I se pare perfect normal. cine se identifica cu asemenea plante decorative, poate sa se indigneze.

      (Citează)

    • @Giovani
      tu nu intelegi ca nu de “aia” e vorba? Nu ma indoiesc ca ea nu are nimic de obiectat, altfel nu aparea in filmulet si gata. Ma refeream la mesajul transmis generatiei tinere (si nu numai, ca mai sunt care se ghideaza in viata dupa ce vad la TV), mai ales alora din mediul caruia i se pare interesant genul de umor al lui Bendeac.

        (Citează)

    • Ups, no edit. Ca sa clarific, eu nu ma “identific cu asemenea plante decorative” (macar pt ca eu nu-s asa decorativa), insa mi se pare absolut incredibil ca unii incurajeaza un umor de genul “haaaa, ce-am lovit-o pe aia, baaa”. Pur si simplu asa ceva nu se face, asa ceva nu e ok din absolut nici un punct de vedere.

        (Citează)

  9. Dacă tot ar jante noi, ar merge un upgrade la arcuri.

      (Citează)

  10. nu stiu la ce face reclama in ultimele 2 poze, dar vreau si eu. si 4 jante.

      (Citează)

  11. zetu:
    Bendeac, in filmuletul de mai sus e in rolul de tata, nicidecum de sot/iubit. Si e o parodie la toate clipurile alea care s-au viralizat, cu fete care pozau in fel si fel de pozitii, sau dansau pentru a-si etala veleitatile artistice, cand brusc intra unul dintre parinti peste ele in camera si le lua la palme.

    Ah, e în rolul de tată? Păi în cazul ăsta violența este absolut OK!

    Radule, șterge postul! Tu chiar nu înțelegi că așa arată umorul?!?

      (Citează)

    • Mai erau unii care i-au atacat pe cei de la charlie hebdo care considerau ca despre anumite lucruri n-ar trebui sa facem glume. Ca atare, te-as ruga sa ne faci si tu o lista cu ce se cuvine si cu ce nu se cuvine sa glumim.

        (Citează)

    • @zetu: Nu e vorba de ce permisiunea de a face glume pe anumite subiecte, e vorba de faptul că bendeac se dă intelectual pe net, scrie posturi lacrimogene despre situația tristă a artelor în România și cum sunt actorii descurajați și altele, dar după trântește câte o glumiță d-asta de șantierist.

        (Citează)

  12. Bendeac este un rahat de om. Tot timpul a fost, tot timpul va fi.
    Daca iti palce Bendeac, probabil iti place si Mircea Bravo, Trazniti in nato, miss fata de la tara, etc

      (Citează)

  13. Traiesc eu intr-o realitate paralela? ar trebui sa fiu la curent cu ultimele cancan-uri? Nu stiu ce film au facut, nu inteleg nimic din articol. Poate ca Radu ar trebui sa ignore non-stirile mondene.

      (Citează)

  14. Kay, iti voi spune ceva absolut socant. Unii incurajeaza terorismul. Asta nu insemna ca oamenii sanatosi la cap se ocupa cu terorismul.
    In alta ordine de idei, gagicile cu besini in cap au preferat intotdeauna golanii. Asa ca nu pot sa spun ca mi se rupe inima cand o figuranta din asta, care se uita cu scarba la un barbat normal, la locul lui, o mai ia peste bot. Ea si l- a ales pe iubi-smardoiu.

      (Citează)

  15. Aveai nevoie de motive sa imparti pozelea alea cu lumea fara sa dai explicatii Matildei? :)

      (Citează)

  16. Ceea ce face acum bendeac era pe vremuri “CUM SA NU… “, pentru ca erai educat cu un sistem de valori si aveai cu ce face comparatie.

    Acum, in democratie, in conditii de serial interminabil cu astfel de exemplificari, e aproape imposibil sa intelegi mesajul…
    si prinde brici drept model la frumosii liberi…

      (Citează)

  17. Vad ca majoritatea comentatorilor de aici au o parere pozitiva cu privire la clipul asta… Articolul pornise de la un sentiment de indignare. Insa citind comentariile, devine trist sa stii ca atat de multi romani rezoneaza cu scena de mai sus. Asta e, mai avem de evoluat ca societate. Pana la urma Bendeac nu face altceva decat sa arate romanului ce vrea romanul sa vada.

      (Citează)

  18. Ionuț Staicu: Ah, e în rolul de tată? Păi în cazul ăsta violența este absolut OK!

    Radule, șterge postul! Tu chiar nu înțelegi că așa arată umorul?!?

    Asta nu e umor…

      (Citează)

  19. Umorul din clip e subțire, domnul e un pic bădăran, emoțiile din clip sunt primitive.

    Dar nu aș căuta lecții de morală și etică într-un clip despre care știi din start că își propune să fie amuzant. Licență poetică, dacă vrei. Asta e cu umorul, ți se permite să zici cam orice, oricât te-ar deranja / ofensa clipul.

    “Noi facem doar glume înalte, spirituale, fără lovituri”. OK, alegerea ta, dar nu aș impune-o în umorul altora. E posibil ca acest clip să aibă un impact pozitiv.

    Altfel, nu îmi place, nu urmăresc, nu sunt de acord. Dar nici nu mi se pare că a procedat atât de greșit încât să critic.

      (Citează)

  20. daca pana acum cineva avea dubii acum pot spune blogul tau a devenit cancan ! LA revedere !

      (Citează)

  21. Depinde cum este prezentat filmuletul si ce scop are. Pentru ca sunt multe personaje feminine care au nevoie de o trezire si un trimis la munca nu la produs like-uri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus