un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone a lansat noile iPhone 6S și acum le puteți găsi în toată rețeaua de magazine (P)

9 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

A fost a 5-a lansare de iPhone făcută la miezul nopții, după socoteala mea, totul începând în 2011 la magazinul Vodafone din Plaza România, dacă țin bine minte. Eu mi-aș dori să fie mai multe astfel de lansări, de produse așteptate încă din primul minut, pentru că este un semn de bunăstare, de creștere economică șamd.

Momentan doar Apple are forța de a mișca astfel de mulțimi de oameni. Este, într-un fel, o dovadă a puterii brandului, care nu degeaba este pe locul 1 mondial în toate tipurile de clasamente.

iPhone 6S și 6S Plus au fost lansate noaptea trecută la Vodafone, mai multe magazine fiind deschise la miezul nopții pentru acei clienți care n-au vrut să mai aștepte până a doua zi sau care, mai degrabă, au intrat în spiritul brandului. Lansarea fiind făcută, iPhone 6S poate fi găsit acum în magazinele Vodafone și online pe vodafone.ro/iphone.

Prețurile încep de la aproximativ 3300 de lei la liber și scad dacă alegi un abonament nou sau vreo prelungire. Variantele includ și abonamentul RED 89, unde telefonul este oferit gratuit (practic îl plătești 2 luni în rate ce includ și un abonament) și ai lunar 10 GB de trafic de date, minute și SMS-uri nelimitate în țară și 2000 de minute internaționale, iar în roaming ai 400 de minute/SMS-uri și 1,5 GB trafic de date. La acestea se adaugă și acces gratuit la Zonga, HBO GO și Seenow.

Cu ocazia lansării am mai aflat ceva: un studiu făcut la nivel mondial analizând traficul de date al 320.000 de clienți 4G ce s-au lăsat analizați a arătat că România este pe locul 3 în lume și pe 1 în Europa la viteză de donwload pe 4G. Suntem depășiți doar de Noua Zeelandă și de Singapore. Dintre toți operatorii din Europa, Vodafone România a obținut cea mai mare viteză de download 4G, respectiv 36 Mbps în medie.

Puteți găsi raportul aici. Jucați-vă cu graficul Full Spectrum of LTE, alegând diverse țări sau grupând operatorii după companie pentru a vedea rezultatele. Mi se pare cea mai amplă cercetare din ultima vreme pentru situația la nivel global.

Iată câteva fotografii oficiale de la lansare:

    7 comentarii

  1. Hai ca ai fost “on fire” saptamana asta, numai articole cu (P).

      (Citează)

    • @disable:
      1. nu ai viziune si nu stii ce este aceea valoare-adaugata sau plus-valoare in informatia adusa pe bloguri
      si
      2. asa se naste incet-incet noua burghezie sau middle-class, nu din de-astia comozi sau corporatisti ca noi…

        (Citează)

    • Vine iarna, trebuie sa te pregatesti.

        (Citează)

    • N-am o problemă cu articolele cu (P), până la urmă blogul trebuie susținut și omul trebuie să trăiască, doar ca mă aștept la articole care sa aducă ceva valoare sau să suscite interes. Dar faptul că se lansează iphone la Vdf, e pe toate gardurile scris de ceva vreme. Hepatoprotect , bleah.
      In fine, stăpânul blogului hotărăște, noi cel mult comentăm sau după preferință ne cărăm pe meleaguri mai însorite :)

        (Citează)

  2. Apple si jocurile Blizzard* :)

      (Citează)

  3. M-a durut fix in cot de iPhone.

      (Citează)

  4. 2 ani, nu 2 luni :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus