un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jucați FIFA 2016 cu mine? Cu Cristi Chivu? UPC are un concurs pentru voi!

1 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Cum sună posibilitatea de a juca FIFA 2016 cu mine, o întâlnire cu Cristi Chivu (poate jucați și cu el) și multă altă distracție în cele câteva ore ale unui astfel de eveniment? Am un concurs pentru trei cititori norocoși care vor face tocmai asta. Iată detaliile.

Ocazia este lansarea noilor oferte UPC sub sloganul “Lungește-te la distracție cât vrei tu”, iar ambasador de brand este Cristi Chivu, de unde și asocierea. Noi sper că ne vom lungi la distracție cu FIFA 2016 pentru câteva ore, mă voi antrena și puteți să o faceți și voi cu demo-ul jocului.

Ofertele sunt următoarele: pentru o perioadă limitată, cei care achiziționează pachetul Plus sau Pachetul Super de la UPC primesc niște bonusuri bune, precum 50% reducere în primele trei luni și un cadou la alegere. Cadoul este fie pachetul Cinema fie upgrade gratuit la 500 Mbps bandă Internet.

Pachetele Plus și Super oferă beneficii de tip triple-play: Plus include 110 canale TV, 10 canale high-definition, Internet la 200 Mbps, acces online la 46 de canale, telefonie fixă nelimitată în România și Europa, nelimitat pe fix și mobil în SUA, Canada și Israel.

Pachetul Super include 140 de canale TV, din care 26 în format high-definition. În ambele oferte primești receiver sau card CI+ (poate mai țineți minte că UPC au fost primii care au introdus în ofertă cardurile CI+ și primii care au urcat netul este limita de 100 Mbps), plus alte beneficii precum Horizon Go sau acces la UPC Wi-Free.

După cum ziceam, dacă le cumpărați în această perioadă veți primi discount 50% în primele trei luni și gratuit Pachetul Cinema sau Upgrade la 500 Mbps pentru conexiunea Internet. Găsiți aici prețurile, ofertele și detaliile privind canalele TV.

pachete_upc

Acum concursul despre care ziceam. Fotografiați-vă stând pe canapea și urmărind televizorul sau cu un laptop/tabletă/PC navigând pe Internet. Vă face cineva fotografia sau vă faceți voi un selfie. Puneți fotografia undeva pe net, să o pot vedea și eu (poate fi pe Facebook la voi, dar să fie setată Public, să o pot vedea și eu) sau pe imgur sau unde vreți voi și lăsați-mi un link către ea în comentarii. Voi trage la sorți trei câștigători.

Câteva detalii organizatorice: joaca va avea loc în București, așa că știu că mai degrabă bucureștenii vor fi interesați să participe. Pe cei din provincie poate îi interesează oferta UPC chiar și fără FIFA 2016 cu mine. Concursul durează câteva zile. Joaca în sine va avea loc ceva mai târziu, pe la mijlocul lunii (cum aflu ceva concret comunic câștigătorilor). Îmi rezerv dreptul de a elimina din concurs fotografiile indecente sau dubioase, nu vă pierdeți vremea cu glume.

feat_cristi_chivu_upc


Acest articol promovează noile oferte UPC România.

    10 comentarii

  1. Pana acum RDS nu mi-a dat motive sa iau in considerare alte oferte.

      (Citează)

  2. Dacă tot e vorba de UPC, folosești cumva aplicația lor UPC Phone? O folosește cineva care mai citește pe aici? Mie îmi merge perfect pe telefoanele mai vechi, dar pe Android 5 nu merge deloc decât pe WiFi. Pe conexiune mobilă nu vrea să funcționeze deloc, deși, mai ales în București, telefonul e pe 4G cu performanțe notabile în ceea ce privește viteza. Eu am tot trimis mesaje la suportul lor, mă așteptam ca noua versiune (3.0) să rezolve problema asta, dar nu s-a rezolvat).
    Mulțumesc,

      (Citează)

    • Buna Cristian, sunt Emilia Ursachi, fac parte din echipa de comunicare UPC. Ma bucur ca folosesti UPC Phone si as vrea sa ai o experienta impecabila. M-ar ajuta niste detalii legate de telefonul pe care il ai si codul de client, pentru a vedea cum rezolvam problemele de conectivitate mentionate. Mi le poti trimite, te rog, pe adresa emilia.ursachi@upc.ro? Multumesc.

        (Citează)

  3. M-am apucat de meciuri http://postimg.org/image/pi9p3met1/

      (Citează)

  4. Vrea cineva abonamnet UPC? A disparut RDS si nu am remarcat eu?

      (Citează)

  5. Salut. Abea astept sa ne jucam.

    https://goo.gl/photos/CbnLVEYXoisnNGKs9

      (Citează)

  6. Eu sunt curios cum o sa alegi 3 castigatori, avand in vedere ca ai pana acum doar 2 participanti. :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus