un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cere acum protecția SPP-ului!

23 Oct 2015  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Cel mai amuzant lucru citit în ultima vreme vine de la FunkyCitizens.org. S-a publicat recent în Monitorul Oficial o ordonanță de urgentă ce prevede că, după aprobarea CSAT-ului, se poate asigura protecție SPP și inclusiv coloană oficială unor demnitari și foști demnitari, precum și altor persoane, la cererea acestora.

ordonanta_csat

Altfel spus, inclusiv mie sau ție, dacă ceri protecția SPP-ului și CSAT-ul o aprobă.

Ca să ceri protecția CSAT-ului, FunkyCitizens pune la dispoziție inclusiv un model de cerere pe care trebuie doar să o completezi cu numele tău și să o trimiți CSAT-ului. Eu recomand, acolo unde scrie [numele tău aici], să treceți și datele de contact, ca să vă poată răspunde.

Cererea p0ate fi apoi trimisă către csat@presidency.ro, eu recomand să o semnați, scanați și trimite așa, cerând confirmare de primire și număr de înregistrare pe care l-a primit. Ședințele CSAT nu sunt foarte dese, dar poate că o avalanșă de cereri din acestea îi vor împiedica pe alții să mai scrie legi proaste.

Aruncați un ochi și pe site-ul funkycitizens.org, are idei interesante.

    8 comentarii

  1. Hei, mulțumim de aprecieri, ne tare bucurăm că a prins ideea asta. Apropo de ideile noastre interesante, s-ar putea să-ți mai placă și http://www.maricorupți.ro, cu stickerele de colecție pe care le-am făcut cu ei. Acum lucrăm la un joc de cărți cu tematica asta :)

    Țin să precizez că suntem mai mult decât un site, suntem o mică asociație inimoasă cu sediul pe la Foișorul de Foc. Dacă ai drum vreodată pe-acolo, te invităm cu drag la o cafea. Casa-i faină, îi zice Colivia – https://www.facebook.com/ColiviaLuVrabioiu

    O zi faină să ai!

      (Citează)

  2. Ce tara de rahat. Astia isi dau legi de pe o zi pe alta sa-si acopere mizeriile. Somn usor Romania!

      (Citează)

  3. Nu faceti prostia sa o trimiteti prin email, trebuie trimisa prin Posta, cu confirmare de primire si vor fi obligati, conform legii, sa raspunda in 30 de zile!

      (Citează)

  4. amuzant, dar prea mult zgomot pt nimic, ca de obicei în Ro.

      (Citează)

  5. Pfii! fain
    Foarte frumos cum suna. As face cererea asa ca sa le dau de treaba, dar sincer imi este cam frica, chiar si de Oprea&Co. Nu mi-e de altceva dar imi mai trebuie si mie schimbat un buletin sau permis si ma trezesc pe vreo ca tre’ sa-mi dea niste castane.

      (Citează)

  6. Coloana oficiala se putea asigura si pana acum altor persoane decat demnitari. Evident contra cost. Stiu asta de cand am vazut la Marriot cateva masini de politie si motociclete care au condus la plimbare un cantaret venit in concert la Bucuresti.
    Asa ca atentie, daca se aproba coloana oficiala si pentru noi, sa pregatiti banii.

      (Citează)

  7. In Rusia este le fel.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus