un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În Viena puteai câștiga o Tesla

1 Sep 2015  ·

AUTO  ·

17 comentarii

Vienezii sunt deja la alt nivel cu mașinile Tesla. În aeroport era un concurs în care puteai câștiga o Tesla, modelul P70D dacă nu mă înșel. Condițiile erau să cheltui 15 € pe la restaurante sau cafenele sau 50 € prin magazinele aeroportului, în total, iar bonurile le puteai înregistra online ulterior, de la tine de acasă.

Am refuzat să particip. Ce să fac cu o Tesla în București, locuind la bloc? Scoteam prelungitoare pe geam până în parcare? Plăteam pe cineva pentru vreun garaj, iar apoi spuneam “știi, dar trebuie să-mi dai 32 de amperi acolo, să o încarc ceva mai rapid”? Meh.

Iar pe stradă, aproape imediat ce-am ajuns în oraș, am văzut o Tesla S cromată, de la soare te puteai uita, dar la ea doar când era la umbră, făcută taxi.

viena_tesla

    17 comentarii

  1. Pai dar ce are daca scoti cablurile pe geam?
    Cum scot altii sa isi aspire masina asa scoti si tu sa o incarci :).

    Problema este ca daca stai pe la etajul 5-6-7 ai ceva cablu, dar ii rogi pe cei de la Renel/eon sa iti traga un cablu :P

      (Citează)

  2. Cand am fost cu motorul in Norvegia era o statie de incarcare Tesla, cat timp am stat sa ne spalam motoarele, care era langa statie, s-au perindat/incarcat minim 10 Tesla pe acolo. Nu mai stiu fix, dar parca incarcarea era gratuita! Drept dovada cu 6 tesla la incarcat de-odata: https://www.facebook.com/motosketeers/photos/pcb.413315825520656/413313942187511/?type=1&theater :o

      (Citează)

    • Norvegia e cea mai mare piață europeana pentru Tesla, urmată de Germania și Olanda, așa că pe acolo întotdeauna vei vedea multe.

      Eu am văzut una albă astăzi, cu număr de Franța dar inscriptionata românește, în Pipera la clădirea Swan.

        (Citează)

  3. Sunt câteva stații de încărcare în București, la reprezentante și la taverna sarbului.

      (Citează)

  4. @nwradu cand te plictisesti, ia-ti jumatate si fa un “city pauza” prin Oslo.

      (Citează)

  5. Cunosc eu un baiat care iti facea legatura direct la stalp.

      (Citează)

  6. castigatorul va fi unul din cei refugiati…

      (Citează)

  7. Ar fi fost interesant de mers cu taxiul ala, desi probabil te curenta putin nota de plata.

      (Citează)

    • Costul cu alimentarea e de vreo 4 ori mai mic, dar amortizarea mașinii e mai mare, că-i scumpă. Pe total un taxi Tesla ar trebui sa aibă aceleași tarife.

        (Citează)

  8. mircea (primul)

    01/09/2015 la 10:20 PM

    In germania in munchen puteai castiga un m5 diesel touring. Cu siguranta bate tesla la un drum Monaco-Londra. Nici eu n-am participat, nu imi permiteam casco (rca ii faceam la astra)

      (Citează)

  9. mircea (primul)

    02/09/2015 la 4:55 PM

    Orice om sanatos la cap ar vrea m5 diesel.

      (Citează)

  10. Mai era varianta să iei un grup electrogen în portbagaj….

      (Citează)

  11. Nu pricep şi trebuie să întreb: n-aveai voie să vinzi premiul? Sau să îl dai la rândul tău drept premiu pe blog…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus