un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un loc bun de relaxare în București: Piscina Floreasca

1 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Dacă vreți să petreceți o zi inedită și la răcoare fără a părăsi Bucureștiul, mergeți la o piscină. Eu am văzut recent Piscina Floreasca, la o prezentare ce-a avut loc acolo, și am fotografiat și locul în sine.

Arată ca mai jos, cu o piscină mărișoară, șezlonguri pe ambele părți (unele stau pe iarbă, altele pe dale), un bar mare cu de toate, ba chiar și niște separeuri. Am văzut și un baldachin, or fi mai multe.
piscina_floreasca_12

Piscina Floreasca (a nu se confunda cu Club Floreasca) are și un meniu mare de mâncare, de la preparate normale la pizza, paste, deserturi și întreg meniul Burgerz la dispoziție, deoarece burgerii tot acolo sunt făcuți înainte de a pleca la livrare.

Din ce văd pe pagina lor de Facebook, în multe zile au tot felul de programe precum yoga la piscină, seri cu jazz, proiecții de filme, DJ cu muzică, evenimente culinare șamd. Intrarea costă 25 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend, ceva mai ieftin pentru copiii sub trei ani. Așa că fiți mafiot, dacă firma vă permite să lucrați de acasă, lucrați de la piscină, au wireless.

feat_burgerz

Piscina Floreasca se găsește pe Bd Mircea Eliade nr. 16, lângă Parcul Floreasca, orar 10-24. Informații găsiți pe pagina oficială de Facebook, parcare există lângă piscină, pe o intrare separată pentru mașini (apoi ca pieton accesul se face prin parc).

    18 comentarii

  1. nwradu:
    Așa că fiți mafiot, dacă firma vă permite să lucrați de acasă, lucrați de la piscină, au wireless.

    La exprimarea asta ma astept ca urmatorul articol sa fie despre cel mai nou club de manele din Bucuresti.

      (Citează)

  2. Nu mă pot abține: ”Eu am văzut recent Piscina Floreasca, la un pișcot ce l-am servit acolo, și am fotografiat și locul în sine.”

      (Citează)

  3. Numai mie mi se pare cam mare pretul?

      (Citează)

    • Nu ești singurul, mai ales dacă iei în considerare următorul calcul:
      București-Constanța: 231 km * 2 * 7 l/100km * 5.63 lei/l + 26 lei (taxa pod) = 208 lei
      Dacă o piscină în București a ajuns să coste cât un drum până la mare și înapoi nu e ok. În 5 inși îți rămân și bani de o bere.

        (Citează)

    • Mda. Da-o-n ma-sa, exagerat. 12 euro e intrarea la strand in Viena, mi se pare o obrăznicie sa ceri tot atât în Floreasca. Da’ ma rog, nu-i prost ăla care cere, nu?

        (Citează)

  4. Doar din poze pot sa iti spun ca piscina trebuie inchisa de urgenta pentru ca:
    – adancimea nu este marcata periodic pe margina bazinului
    – nu exista bare de protectie pe interiorul bazinului
    – intrarea in bazin nu are manere de care sa te tii

    Daca ultima cerinta este posibil sa nu se aplice pentru ca sunt trepte in beton, primele doua sunt absolut obligatorii, necesare si motiv de amenda.

      (Citează)

  5. ma duc si eu maine sa-mi etalez tatuajele si ochelarii de soare RayBan (fake)

      (Citează)

  6. mircea (primul)

    01/08/2015 la 4:12 PM

    Cum e gaelex :)) te apreciez mult, semeni la discurs cu un fost profesor. Ma amuzi maxim :))

      (Citează)

  7. locul e frumos pentru iesit si seara cu prietenii, muzica nu e tare iar atmosfera e linistita, am ajuns din intamplare pe acolo la o intalnire de afaceri si am ramas impresionat

      (Citează)

  8. gigel.cu.capra

    01/08/2015 la 7:39 PM

    E cam mică. O prefer pe aia din Militari. Același preț dar mai multă lume, piscina mai mare, ești sigur că găsești loc.

      (Citează)

  9. Cea mai trista piscina care am vazut.

      (Citează)

  10. George: Nu mă pot abține: ”Eu am văzut recent Piscina Floreasca, la un pișcot ce l-am servit acolo, și am fotografiat și locul în sine.”

    Numai uaomeni rai si invidiosi ar putea sa spuna asa ceva : ))).De retinut: mafiotii lucreaza numai de acasa.Ce sa mai zici domle se trece la alt nivel de mafioteala pisciculturnica.

      (Citează)

  11. Comentariile sunt geniale *grabs popcorn*

      (Citează)

  12. mircea (primul)

    01/08/2015 la 9:22 PM

    @marius dai mai madar if ai lai

      (Citează)

  13. mircea (primul)

    02/08/2015 la 7:48 AM

    E piscina d-aia care se coloreaza daca fac pipi?

      (Citează)

  14. Daca ma gandesc mai bine, arata cam dubios.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus