un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Și dacă ai putea da o tură cu motocicleta pe mare?

3 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Ce skijet, iată nouă modă pe care o aștept la mare! Poate că aveți impresia că o motocicletă nu poate fi pilotată pe mare și că nu poți face surf. Eu așa credeam. Ce departe eram de adevăr…

    7 comentarii

  1. Foarte tare

      (Citează)

  2. sanki :) mare linistita. discutam cand avem valuri.

      (Citează)

  3. Asa ceva chiar ca nu am mai vazut! Ce imaginatie au oamenii!

      (Citează)

  4. ce tare e!

      (Citează)

  5. Oare oamenii nu se mai pot bucura de mare si de natura in general fara sa se bage cu motoarele peste tot si sa polueze mediul inconjurator? O barca cu vasle, o hidrobicicleta, o saltea gonflabila sau pur si simplu sa inoti la liber printre valuri nu mai e de ajuns?

      (Citează)

    • Eh, așa sunt sporturile extreme. Cred că un astfel de clip mai degrabă te face să te duci acolo și să te dai cu hidrobicicleta, nu cu motocicleta.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus