un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Au început reducerile alea bune

2 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

1 august este prima zi a perioadei de soldare de vară, adică perioada când magazinele pot face cele mai mari reduceri pentru lichidarea stocurilor.

Am dat ieri o tură prin mall.  E un obicei de-al nostru sa facem asta în prima sau primele zile ale perioadei de vânzări de soldare pentru că apoi produsele bune se dau și rămân doar cele XS, XL și dubiosenii pe care nu le vrea nimeni. 

A fost bine. Erau reduceri cam la toate magazinele, unele reale (multe oferte de “tot ce-i la acest raft la 49 lei”) inclusiv la Zara, Mango È™i alte astfel de nume. Matilda a plecat cu un costum de baie la 70 de lei de la Calzedonia, o haină de toamnă Zara la 120 de lei È™i încă vreo două bluze la 30, eu cu o cămașă Reserved de in cu croiala specială È™i mâneci suflecabile la jumătate la 50 de lei, deÈ™i pe etichetă scria 79 lei redus de la 129. Erau reduceri bune È™i pe la magazinele de pantofi.

Singurii care nu aveau nici o promoție erau Massimo Dutti. Poate încep mai târziu, dar luându-mă după rafturi cred că au trecut la colecția de toamnă și gata. 

Dacă vă interesează reducerile, mergeți astăzi sau mâine, că ulterior se dă marfa bună, cât a mai rămas ea.

afi_palace_mall_21

    9 comentarii

  1. Mai bine ma imbrac din Europa, tot facute in China sunt, le iau mai ieftin, uneori calitatea e mai buna(decat rahaturile din H&M sau C&A de ex.) si nici nu vad 10 oameni pe strada imbracati cu acelasi tricou/bluza samd ca mine.

      (Citează)

  2. Salut. Am și eu o nedumerire legata de Windows 10. Dacă în clipa sa fata am un Windows 7 cu licență și fac upgrade la Windows 10 rămâne activa licență sau trebuie sa plătesc după 12 luni pentru ea? Mulțumesc!

      (Citează)

  3. Sunt reduceri cam de pe 20 iulie si intr-adevar poti gasi lucruri faine cu putina rabdare. Am realizat ca in perioada asta cheltuim cu mult mai mult decat intr-o perioada in care nu sunt soldari, chiar daca, aparent te gandesti ca faci o afacere. In fapt, doar ca volum e o afacere!

      (Citează)

  4. Cred ca sunt in asentimentul tuturor cand cer poze cu costumul de baie si camasa de ie…in….whatever…

      (Citează)

  5. Cu putine exceptii reducerile alea bune nu sunt in tara noastra.

      (Citează)

  6. subscriu şi eu, dacă ai ocazia să mergi în perioada asta în UE sau chiar în turcia vei constata că reducerile de acolo sînt MULT mai semnificative (în medie evident, poate ai noroc şi găseşti fix tu o superofertă)

      (Citează)

  7. Alec: Salut. Am și eu o nedumerire legata de Windows 10. Dacă în clipa sa fata am un Windows 7 cu licență și fac upgrade la Windows 10 rămâne activa licență sau trebuie sa plătesc după 12 luni pentru ea? Mulțumesc!

    Sunteti complet offtopic :)

    Dar raspunsul e nu, nu mai trebuie sa platiti dupa 12 luni nimic.

    Si nu ratati reducerile astea, am fost ieri cu consoarta prin Promenada si e prapad ce e acolo, preturile par ca au luat-o razna, in jos adica…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus