un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Scrie-ți povestea de dragoste pe istoria Granini

16 Jul 2015  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Granini a împlinit 50 de ani de existență și sărbătorește asta printr-o idee tare drăguță, numită Momente de iubire. Apropo, Granini este o companie germană ce s-a întins încet-încet în peste 70 de țări și produce sucuri și nectaruri, după cum bine știți.

Aplicația Momente de iubire poate fi accesată pe Facebook. Ea vă invită să vă scrieți povestea de dragoste acolo – cum v-ați cunoscut persoana iubită și când -, iar data respectivă este intercalată pe timeline-ul istoriei Granini, printre momentele cheie ale dezvoltării lor. Mi s-a părut foarte mișto ideea.

Sunt multe povești recente, din ultimii ani. Doar două sunt din perioada 1975-1980, semn că pe Facebook sunt mai mult tineri, dar sper să apară mai multe din respectiva perioadă, ca o dovadă a faptului că trecerea deceniilor nu-ți afectează fericirea.
feat_granini_50_ani

Există și niște premii pentru cei ce-și menționează acolo momentele de iubire, precum sticle de suc sau ședințe foto pentru voi doi, dar mie-mi place mai mult ideea de a fi menționat pe acel timeline.

Apropo, eu ce să trec acolo? Pe Matilda am cunoscut-o prima oară în 2010, la o întâlnire Vodafone. Tocmai se lansase Google Nexus One, TechCrunch a dat unul ca premiu, din toate miile de oameni înscriși din toată lumea l-a câștigat ea, așa că a fost invitată la întâlnirea Gadgeteer. Prima noastră conversație a rămas legendară, i-am spus “salut” și atât în cele două ore petrecute acolo, apoi n-am mai vorbit vreo doi ani, când ne-am văzut din nou la o petrecere. S-o trec la 2010 sau la 2012?

granini

    9 comentarii

  1. Ai putea primi premiul pentru cel mai lung proces de agatat din istorie.

      (Citează)

  2. Daca este companie germana, de ce are nume italian?

      (Citează)

  3. Istoria Grapini suna mai bine :)

      (Citează)

  4. Gaelex:
    Daca este companie germana, de ce are nume italian?

    S-au inspirat de la sucurile italiene.

    “The success story of the international granini fruit juice brand began in 1965. Inspired by fruit juice from Italy, granini Trinkfrucht was introduced to the market in Germany.”

      (Citează)

  5. nwradu:
    Bine, e alt caz misto: Haagen-Dazs, companie americană, au ales un nume cu rezonanță germană-nordica pentru a sugera calitate.

    Dedeman anyone?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus