un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cadou un selfie stick la orice telefon cumpărat

7 Jul 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Selfie stick pentru toată lumea! La PC Garage primești un selfie stick cadou pentru orice smartphone cumpărat. Recomandările lor sunt aici, dar cadoul se aplică pentru orice telefon.

Ceva mai mișto sunt cadourile pentru noul Zenfone 2. La unele modele primești cadou o husă tip bumper, folie de protecție pentru ecran și selfie stick. La modelul de top ZE551ML cu 4 GB memorie RAM primești cadou o baterie externă Asus de 10.000 mAh (cea din review) și selfie-stick-ul, aproape 300 de lei în cadouri. Combinația cu bateria e chiar mișto!

asus_zenfone_2_ze551ml_16asus_zenfone_2_ze551ml_21_baterie

Văd că PC Garage merge tare în continuare pe smartwatch-uri. Moto360 este la 849 lei pentru versiunea gri, iar mai jos de acest preț încă nu a fost pe piața noastră. Dacă iei un smartphone de orice tip, apare opțiunea promoțională de a cumpăra ceasul la 809 lei.

Campania cu 20% reducere la accesoriile de răcire și ventilație probabil ați văzut-o. Din experiența mea, vara temperatura procesorului crește cu vreo 10 grade, așa că dacă vreți un cooler mai serios, acum e momentul. Eu am montat un cooler Zalman acum 2 ani și sunt mulțumit de el, dar dacă vreți ceva heavy-duty, orientați-vă pe un Noctua NH-D14, e un clasic în viață (sau în mișcare).

SSD Samsung de 120 GB la 329 lei?

    4 comentarii

  1. Preturile par destul de bune.

      (Citează)

  2. Oferta la Zenfone este decenta, cadouri utile.

    Pentru racire merita trecut la coolere pe lichid.

      (Citează)

  3. Vasluianul:
    Preturile par destul de bune.

    Eu am cumparat trei si i-am recomandat si bunicii unul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus