un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale: Brink / În pragul dezastrului (HBO) este o comedie excelentă

28 Jun 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Noul serial HBO numit The Brink / În pragul dezastrului, este genial! N-am mai râs de mult așa bine. Este o comedie în toată regula, una în care Tim Robbins este Secretarul de Stat al SUA, Jack Black lucrează pentru ambasada din Pakistan și Pablo Schreiber este pilot de avion de vânătoare, iar în Pakistan tocmai începe o criză politică.

Fiind HBO, începe cu nuditate, dar continuă cu mult umor, replici șmechere, situații de facepalm și diverse înjurături și mișto-uri, fiecare personaj având multe, multe păcate și lucruri de ascuns. Este și cu Aasif Mandvi, cunoscut celor ce se uită la Daily Show-ul lui Jon Stewart.

Trebuie văzut. Primul episod este disponibil gratuit pe HBO GO, adică și fără abonament. Al doilea apare luni, când voi fi pe recepție!

brink_tim_robbins

    7 comentarii

  1. Din titlu am crezut ca Brink e in pragul dezastrului.

      (Citează)

  2. Si totusi ce cauta acea virgula in titlu?:).

    Altfel, o sa vad si eu primul episod azi.

      (Citează)

  3. Duby:
    Si totusi ce cauta acea virgula in titlu?

    Ori șterge virgula, ori șterge cuvântul “este”.

      (Citează)

  4. Dan: Ori șterge virgula, ori șterge cuvântul “este”.

    Inițial era o virgulă și după Brink, parcă.

      (Citează)

  5. 7.7 e foarte putin pentru un serial. Mai ales HBO.

      (Citează)

  6. Exagerezi cu “e genial” si “N-am mai râs de mult așa bine.”. Inseamna ca nu prea ai vazut alte seriale de comedie.

      (Citează)

  7. Am vazut primele 2 episoade. Tim Robbins si Jack Negru isi joaca bine rolurile… dar nu as numi serialul extra amuzant.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus