un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telekom lansează oferta MagentaONE

26 May 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

48 comentarii

Dacă v-ați uitat la “Românii au talent” sâmbătă, probabil ați văzut și un teasing pentru o nouă ofertă Telekom. Am aflat-o ieri, la conferința de presă organizată pentru asta.

Cel mai mișto lucru mi s-a părut versiunea îmbunătățită a serviciului Telekom TV, care face ca în final televiziunea să pară un lucru modern, high-tech. Receiverul Telekom este același, dar un upgrade de firmware îi va aduce funcții de arhivă TV și de înregistrare în cloud.

Arhiva TV înseamnă că tot ce-a fost difuzat în ultimele 7 zile în principal pe canalele sport și documentare va fi disponibil pentru a fi revăzut din două apăsări pe telecomandă. Emisiunile rămân înregistrate pe serverele Telekom și le poți selecta din ghidul TV. Funcția asta este excelentă în special pentru canalele sport.

Înregistrare în cloud – tot din ghidul TV poți alege un program pentru a fi înregistrat în cloud. Clienții vor avea gratuit un spațiu echivalent cu 30 de ore la calitate standard (să zicem 10 ore de conținut HD) și poți programa înregistrarea emisiunilor viitoare. Chestia asta îți permite să te uiți pe un canal în timp ce un alt canal este înregistrat în cloud și, mai mișto chiar, poți comanda înregistrarea inclusiv de pe telefonul tău mobil, din aplicația Telekom TV. Știi că nu ajungi acasă pentru o emisiune sau vrei să vezi meciul acela de la 2 noaptea – îl înregistrezi în cloud.

Se mai adaugă și servicii video on demand sub formă de abonament lunar sau pay-per-view, iar ghidul TV din receiver a fost îmbunătățit cu această ocazie și mi s-a părut foarte ușor de utilizat și fluent în derulare.

Făcusem fotografii cu interfața, dar clipul de mai jos explică mult mai bine totul:

Partea negativă este că nu toate canalele vor fi disponibile în arhivă sau pentru înregistrare în cloud. Cred că asta ține de contractul de retransmisie între Telekom și fiecare canal în parte. Mi s-a spus că ProTV și Antena 1 nu vor fi disponibile pentru înregistrare.

Dincolo de asta, MagentaONE reprezintă o ofertă integrată fix-mobil, cu avantajele pe care le aduce asta: un singur punct de contact, o singură factură, un singur call center pentru probleme, totul controlabil din aplicația MyAccount șamd.

Pachetele pentru persoane fizice vin cu 6 luni gratuitate pentru sericii TV și pachetul HD inclus și includ televiziune, Internet fix, telefonie fixă și mobilă cu tot cu date în diverse configurații. Televiziunea cu toate opțiunile ei include 50 de canale HD.

Detaliile le găsiți pe telekom.ro/magenta-one, dacă vă interesează.

    48 comentarii

  1. OK, in afara de interfata imbunatatita dupa 5 ani, cu ce se diferentiaza Magenta One. N-am reusit sa inteleg …
    Si pana acum primeam o singura factura, am cont MyAccount, pachet intreg de servicii, etc.

      (Citează)

  2. Am si eu Telekom internet+TV. Nu o sa vorbesc de internet, ca nu e subiectul discutiei.
    Receiverul ala e cea mai petarda chinezarie posibila. Se misca absolut infect, nu poti schimba ordinea programelor, nu poti sa stergi anumite programe (multumesc pentru cele 5 posturi de manele si cele 5 posturi religioase). De multe ori cand il pornesti nu are sonor si trebuie inchis, asteptat cateva minute, pornit iar.

    Asta pe langa faptul ca anumite posturi se repeta fara nici o logica. Ah, sa nu mai zic ca un an de zile l-am folosit in 720p pentru ca nu stiam ca are si posibilitatea de 1080p, am aflat intamplator de pe forumul softpedia.

    Abia astept sa trec la RDS!

      (Citează)

  3. Recunosc toate problemele

    Cum faci sa il setezi pe 1080p. E vreun meniu ascuns ?

      (Citează)

  4. Nu mai tin minte exact, cauta pe softpedia. Stiu ca trebuia scos cablul de retea din el si apasat ceva buton pana intra in meniul de service.

      (Citează)

  5. AdrianG: De multe ori cand il pornesti nu are sonor si trebuie inchis, asteptat cateva minute, pornit iar.

    Asta face și RCS-ul cu receiverele mai mici, nu te aștepta la minuni.

      (Citează)

  6. Radu, ce receiver la RDS? Card CI+, fara discutii. Si net de 1Gbps. Si mult mai ieftin decat la hotii astia.
    Am sunat acum 2-3 saptamani, pentru ca am terminat perioada contractuala obligatorie de 24 de luni sa cer o renegociere. Mi-au spus sec ca nu au ce sa-mi dea si sa ma duc la RDS.

      (Citează)

  7. nwradu: Asta face și RCS-ul cu receiverele mai mici, nu te aștepta la minuni.

    Eu am si decodor (Rom)Telekom si RCS (nu intrebati de ce !) si pot confirma ca numai cel Telekom face probleme. Ca sa nu mai vorbesc de optiunile extrem de limitate din decodorul Telekom – nu pot bloca anumite canale, nu pot schimba limba postului (util pentru canalele de desene animate) si nici nu-l pot folosi pe post de DVR, toate astea fiind disponibile pe cel RCS.

    In plus nici macar nu am nevoie de decodorul RCS decat pentru anumite canale premium (chiar si pt alea pot lua o cartela CI+), ceea ce nu se poate face la Telekom din cauza tehnologiei folosite. Si culmea au tehnologia prin cablu TV prin Next-Gen, companie detinuta de ei dar care nu e prezenta in Bucuresti.

    Si sa mai mentionez ca la Telekom poti avea conectate maxim 3 TV-uri ceea ce intr-o casa e insuficient.

      (Citează)

  8. thundermar: nu pot schimba limba postului

    Exact! O alta optiune care ii duc lipsa, mai ales ca 70% din timp TV-ul sta pe Eurosport.

      (Citează)

  9. E amuzant cata reclama le faci celor de la Telekom, tu fiind client RDS. Daca serviciile lor ar fi atat de bune, atat de grozave, atat de misto, ma gandesc c-ai trece la ei, nu?

      (Citează)

  10. Cel mai tare ar fi sa poti sa dai forward la stiri si sa poti sa sari peste accidente, morti si alte minuni care nu te intereseaza. Cu toate astea, o sa fie in mod sigur o protectie ca sa nu poti sa sari peste publicitate pentru ca altfel o sa dea faliment toata lumea. Asta e viitorul televiziunii. Contentul o sa fie pe un server si o sa se plateasca vizionarile. Ceva de genul “ce ai de gand sa vezi azi”. Nu trebuie decat sa se gaseasca o posibilitate pentru ca cineva sa detecteze cand esti “online” ca sa iti iei pportia de publicitate.

      (Citează)

  11. AdrianG:
    Am si eu Telekom internet+TV. Nu o sa vorbesc de internet, ca nu e subiectul discutiei.
    Receiverul ala e cea mai petarda chinezarie posibila. Se misca absolut infect, nu poti schimba ordinea programelor, nu poti sa stergi anumite programe (multumesc pentru cele 5 posturi de manele si cele 5 posturi religioase). De multe ori cand il pornesti nu are sonor si trebuie inchis, asteptat cateva minute, pornit iar.

    Asta pe langa faptul ca anumite posturi se repeta fara nici o logica. Ah, sa nu mai zic ca un an de zile l-am folosit in 720p pentru ca nu stiam ca are si posibilitatea de 1080p, am aflat intamplator de pe forumul softpedia.

    Abia astept sa trec la RDS!

    Subscriu, doar ca eu nu mai astept sa se si termine perioada contractuala deja serviciile lor functioneaza sub orice critica si m-am saturat sa sun la servicii clienti si sa trec prin loop-ul lor inutil.

    Problema mea e ca la expirarea contractului acum 1 an si ceva am zis sa renunt la cateva din pachetele lor de extra canale si pentru asta mi-au pus un contract proaspat cu celebrele clauze de reziliere. Am spus ca sunt dispus sa le platesc “justa despagubire” in spiritul legii dar ei vor jumatate din valoarea abonamentului pe lunile ramase.

    Tips sa scap de ei? Or just pay up?

      (Citează)

  12. AdrianG:

    Asta pe langa faptul ca anumite posturi se repeta fara nici o logica. Ah, sa nu mai zic ca un an de zile l-am folosit in 720p pentru ca nu stiam ca are si posibilitatea de 1080p, am aflat intamplator de pe forumul softpedia.

    Stai linistit, transmisia nu e 1080p in nici un caz, ar fi nevoie de prea multa banda. Cel mai probabil este 1080i, iar diferenta pe televizor e insesizabila.
    Daca e receptor de satelit, e si mai rau. Oricum, depinde de cum se comprima la sursa canalul, am vazut multe transmisii chipurile HD, dar cu o rezolutie slaba, doar putin mai buna decit standard definition.

      (Citează)

  13. zetu:
    E amuzant cata reclama le faci celor de la Telekom, tu fiind client RDS. Daca serviciile lor ar fi atat de bune, atat de grozave, atat de misto, ma gandesc c-ai trece la ei, nu?

    Nu, sunt mai mulțumit de netul de la RDS.

    Nu le fac publicitate, zic ce-am auzit la o conferință organizată de ei. Când fac alții conferințe, spun ce-am auzit și la acelea, poate ții minte exemple de pe blog.

    Articolele publicitare sunt marcate separat. Le-aș face publicitate și altora (și uneori o fac), dacă vor asta.

      (Citează)

  14. alxzen: Problema mea e ca la expirarea contractului acum 1 an si ceva am zis sa renunt la cateva din pachetele lor de extra canale si pentru asta mi-au pus un contract proaspat cu celebrele clauze de reziliere. Am spus ca sunt dispus sa le platesc “justa despagubire” in spiritul legii dar ei vor jumatate din valoarea abonamentului pe lunile ramase.
    Tips sa scap de ei? Or just pay up?

    Parcă se modificaseră niște legi și nu mai poți fi legat contractual de o firmă cu astfel de despăgubiri. Mi se pare că acum trebuie să plătești doar ceea ce ți-au dat deja, de exemplu prețul întreg al unui telefon mobil, dar nu și tariful pentru servicii încă neefectuate, precum lunile rămase.

    Cel mai bine întrebi pe un forum de avocați sau ceva așa sau cauți tu.

      (Citează)

  15. thundermar: Eu am si decodor (Rom)Telekom si RCS (nu intrebati de ce !) si pot confirma ca numai cel Telekom face probleme. Ca sa nu mai vorbesc de optiunile extrem de limitate din decodorul Telekom – nu pot bloca anumite canale, nu pot schimba limba postului (util pentru canalele de desene animate) si nici nu-l pot folosi pe post de DVR, toate astea fiind disponibile pe cel RCS.

    Am eu două de la RCS, unul vechi și unul mai nou și mai mic, care la o pornire din trei făcea asta cu lipsa de sunet și mici artefacte pe imagine. S-ar putea ca problema să fie de la semnal, poate nu începe să facă bine decodarea, dar se rezolvă cu un off și on.

      (Citează)

  16. AdrianG: Radu, ce receiver la RDS? Card CI+, fara discutii.

    Am două receivere în casă, generații diferite. Mă gândesc să trec la un card CI+ pentru noul televizor, dar am înțeles de pe net că nu mai sunt canalele în aceeași ordine ca pe receiver (iar eu la vreau ca acolo) și nu cred că voi face schimbarea. Mă enervează ordinea alfabetică.

      (Citează)

  17. AdrianG:
    Am sunat acum 2-3 saptamani, pentru ca am terminat perioada contractuala obligatorie de 24 de luni sa cer o renegociere. Mi-au spus sec ca nu au ce sa-mi dea si sa ma duc la RDS.

    Pai de fapt asta e frustrarea ta cel mai probabil, ca au zis pas la ‘renegociere’. :)

      (Citează)

  18. Emil: Stai linistit, transmisia nu e 1080p in nici un caz, ar fi nevoie de prea multa banda. Cel mai probabil este 1080i, iar diferenta pe televizor e insesizabila.
    Daca e receptor de satelit, e si mai rau. Oricum, depinde de cum se comprima la sursa canalul, am vazut multe transmisii chipurile HD, dar cu o rezolutie slaba, doar putin mai buna decit standard definition.

    Asta voiam și eu să zic, 1080p nu cred că se transmite nimic pentru televiziune, nu are rost.

    Cât despre calitate, depinde nu doar de compresie, ci de multe ori se face un upscaling. Asta se vede de obicei bine pe la sport, unde unele meciuri sau evenimente se filmează SD. Pe același canal poți vedea emisiuni care arată impecabil și emisiuni care arată mai rău, semn că n-au folosit camere video bune sau că au comprimat mult semnalul probabil chiar de la sursă.

      (Citează)

  19. mircea (primul)

    26/05/2015 la 10:15 AM

    nu inteleg asta cu ordinea, scanezi, gasesti tot intr-o ordine complet aleatorie si pe urma intri in meniul televizorului si le pui in ce ordine vrei tu. dureaza si la ci+ vreo 10-15 secunde de la pornirea tv-ului pana decodeaza posturile in cauza dar macar scapi de o alta telecomanda, alte cabluri, alta mizerie electronica inutila prin casa, etc.

      (Citează)

  20. Nu stiu ce tv ai tu, dar la Samsung poti exporta lista de canale pe stick si o poti edita pe pc cu un programel.

    nwradu: Am două receivere în casă, generații diferite. Mă gândesc să trec la un card CI+ pentru noul televizor, dar am înțeles de pe net că nu mai sunt canalele în aceeași ordine ca pe receiver (iar eu la vreau ca acolo) și nu cred că voi face schimbarea. Mă enervează ordinea alfabetică.

      (Citează)

  21. mircea (primul):
    nu inteleg asta cu ordinea, scanezi, gasesti tot intr-o ordine complet aleatorie si pe urma intri in meniul televizorului si le pui in ce ordine vrei tu. dureaza si la ci+ vreo 10-15 secunde de la pornirea tv-ului pana decodeaza posturile in cauza dar macar scapi de o alta telecomanda, alte cabluri, alta mizerie electronica inutila prin casa, etc.

    Nu mulțumesc, m-am săturat să fac asta de la televiziunea analogică. N-am răbdare pentru așa ceva, iar televizoarele noi fac și mult mai dificilă treaba asta.

    Am întrebat pe Facebook, am primit 10 răspunsuri diferite. Aparent în funcție de modelul televizorului, canalele sunt aranjate alfabetic, după frecvențe, după o ordine aleatoare, dar parcă exact cum le vrea RCS aranjate nu a zis nimic că le primește.

    N-am chef să le aranjez eu ca după două zile să se strice totul pentru că adaugă sau scot vreun canal.

      (Citează)

  22. @Radu: depinde de TV si de provider. La parintii mei (UPC, TV Samsung, card CI+), ordinea posturilor in TV este identica cu cea din receiver. Si oricum, la fel cum au spus si altii, la anumite televizoare poti modifica tu ordinea.

    @alexEAT: eram nemultumit de calitatea serviciilor de televiziune dinainte sa imi expire perioada contractuala. Ma asteptam sa imi faca o oferta ceva care sa compenseze aceste neajunsuri, macar sa fie la acelasi pret cu RDS, ca sa ma retina ca si client. Momentan platesc 100 de lei pentru 100mbps si televiziune basic + 2 receivere, in conditiile in care la RDS ar fi undeva la 50-60 de lei.

      (Citează)

  23. ok – vad ca toata lumea e “multumita” de serviciile TV si internet de la Telekom…
    Sa va spuns si eu din nou ce semnal ( GSM ) misto au?

      (Citează)

  24. Detectivi Particulari:
    Cel mai tare ar fi sa poti sa dai forward la stiri si sa poti sa sari peste accidente, morti si alte minuni care nu te intereseaza.

    asta ar insemna sa sari direct la meteo

      (Citează)

  25. Am CI+ de la RDS si sunt canale pe care nu se emite nimic (SW+ NU STIU CE) si pe care nu le pot sterge.
    Decodorul non-HD de la RDS (am si din ala, nu dati cu pietre) e la fel de varza, nu poti sterge programe (apar in lista si alea HD, cu sonor si titrare), ai doar listele de favorite din care iesi fara sa iti dai seama cand apesi un numar de canal care nu e inclus, dupa aia te miri ca nu mai e nimic cum stiai.

      (Citează)

  26. mircea (primul)

    26/05/2015 la 12:07 PM

    mie nu imi strica ordinea cand apare un post nou, look tv asta s-a pus pe la coada, oricum dupa primele 30 pe care le-am sortat. mi se pare de porc sa stau cu o cutie cat un video vhs si inca o telecomanda. cel putin la lg, dau click pe fiecare post, ii scriu numarul si se pun automat. imi ia 5 minute sa aranjez vreo 30 de posturi, iar celelalte oricum nu prea ma intereseaza uzual

      (Citează)

  27. nwradu: am înțeles de pe net că nu mai

    Am eu card CI+ de 1 an deja si poti sa iti pui canalele in ce ordine doresti fara problema.

      (Citează)

  28. Cine poate beneficia de Magenta One :

    “Pachetele promoționale sunt disponibile atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții existenți abonați exclusiv la serviciul de Voce sau clienții existenți care dețin un pachet cu Voce și Internet.”

    Prin urmare daca esti deja client Telekom cu Voce, Internet si TV nu poti beneficia de aceste pachete.

      (Citează)

  29. nwradu: Parcă se modificaseră niște legi și nu mai poți fi legat contractual de o firmă cu astfel de despăgubiri. Mi se pare că acum trebuie să plătești doar ceea ce ți-au dat deja, de exemplu prețul întreg al unui telefon mobil, dar nu și tariful pentru servicii încă neefectuate, precum lunile rămase.

    Cel mai bine întrebi pe un forum de avocați sau ceva așa sau cauți tu.

    M-am oferit sa le platesc “justa despagubire” in litera legii, reducerea de care am beneficiat in primele 3 luni de abonament – mirifica suma de 15 lei, am fost refuzat din scurt.

      (Citează)

  30. in legatura cu ci+: poti sterge ce vrei, depinde de modelul tv-ul daca trb sa exporti pe stick sau direct

    alunelu: cand apare un post nou, look tv asta s-a pus pe la coada, oricum dupa primele 30 pe care le-am

      (Citează)

  31. @nwradu: 1. Care si unde sint cele 50 de canale HD oferite de “televiziunea cu toate optiunile sale”? Am intrat pe siteul lor si am vazut ca exista MAXIM 14 canale HD in fiecare pachet..
    2. Despre ce fel de serviciu de televiziune vorbim aici? Stim ca Telekom ofera IPTV, pe de o parte, si DTH (satelit), pe de alta.
    3. Mi-as fi dorit sa aflu din articolul tau cele de msi sus explicate, asta in conditiile in care, stim, nu esti vreun contabil care scrie azi prima oara despre tehnologie..Sorry, sint unul din cititorii tai de ani de zile si te apreciez, insa aici da cu virgula.
    M-am abtinut sa comentez la articolul in care ai spus ca a aparut pe strada noul Ford Mondeo (reclama-reclama, dar un articol care sa transmita o asa banalitate, mai rar..), dar aici n-am mai putut..

      (Citează)

  32. Aa..sa mai zic una despre mirifica companie (cacofonia nu e intimplatoare) Telekom, in fapt Romtelefon, cu aceeasi mentalitate…
    Exista un post de sport, numit Dolce Sport 2 HD. Puteti crede ca il ofera abonatilor la IPTV (in numar de citeva zeci de mii, maxim 100.000), iar pe DTH (satelit), unde au peste un milion de abonati nu-l au inclus in grila (nu vorbesc de pachete suplimentare, extra-optiuni samd..el nu e disponibil deloc.)?? Repet, e unul din canalele lor de sport.

      (Citează)

  33. alxzen: M-am oferit sa le platesc “justa despagubire” in litera legii, reducerea de care am beneficiat in primele 3 luni de abonament – mirifica suma de 15 lei, am fost refuzat din scurt.

    Păi nu contează dacă te refuză ei, ci dacă au dreptul legal să te refuze.

      (Citează)

  34. Dan: @nwradu: 1. Care si unde sint cele 50 de canale HD oferite de “televiziunea cu toate optiunile sale”? Am intrat pe siteul lor si am vazut ca exista MAXIM 14 canale HD in fiecare pachet..
    2. Despre ce fel de serviciu de televiziune vorbim aici? Stim ca Telekom ofera IPTV, pe de o parte, si DTH (satelit), pe de alta.
    3. Mi-as fi dorit sa aflu din articolul tau cele de msi sus explicate, asta in conditiile in care, stim, nu esti vreun contabil care scrie azi prima oara despre tehnologie..Sorry, sint unul din cititorii tai de ani de zile si te apreciez, insa aici da cu virgula.
    M-am abtinut sa comentez la articolul in care ai spus ca a aparut pe strada noul Ford Mondeo (reclama-reclama, dar un articol care sa transmita o asa banalitate, mai rar..), dar aici n-am mai putut..

    Paranoia reclamelor văd că-i mare rău…
    https://www.nwradu.ro/2015/04/sa-revenim-la-subiectul-articolelor-platite/

    Cât despre televiziune, sunt sigur că puteai afla toate cele de mai sus de pe site-ul lor, către care am pus link. Nu pot să-l preiau aici cuvânt cu cuvânt, nu? Mai ales că mie mi se par interesante doar feature-urile de înregistrare și arhivă, nu lista canalelor în particular.

    Din ce am văzut, pentru canalele HD există un pachet opțional care mai adaugă alte 22 de canale la cele 14 menționate anterior. Cum ajungi la 50? Habar n-am, probabil aduni și cele din pachetul HBO, iar dacă tot nu-ți ies, întreabă la un magazin Telekom, poate vor mai adăuga altele în curând.

    Credeam că e înțeles că vorbim de IPTV, nu satelit. Dacă nu era clar, asta se poate întreba pe un ton normal sau poți afla din 2 clickuri pe site-ul lor.

      (Citează)

  35. Dan: Exista un post de sport, numit Dolce Sport 2 HD. Puteti crede ca il ofera abonatilor la IPTV (in numar de citeva zeci de mii, maxim 100.000), iar pe DTH (satelit), unde au peste un milion de abonati nu-l au inclus in grila (nu vorbesc de pachete suplimentare, extra-optiuni samd..el nu e disponibil deloc.)?? Repet, e unul din canalele lor de sport.

    Pe site scrie că Dolce Sport 2 e inclus în grila de satelit. https://www.telekom.ro/fix/televiziune-l.html

      (Citează)

  36. In anul de gratie 2015, cei de la Telekom inca mai vand un pachet de servicii c-un ADSL de 20Mbps + o linie telefonica cu (atentie!) 100 de minute nationale (in contextul in care la 5 euro poti avea un abonament MOBIL nelimitat national) la aproximativ 25 de euro. Ce-i drept, pe PJ. La RDS, o banda de 50Mbps vine vreo 15 euro plus 2 euro abonamentul de telefonie fixa cu vreo 200 de minute nationale. Dar cireasa de pe tort a venit abia cand am consultat tarifele practicate de catre Telekom dupa consumarea celor 100 de minute incluse in abonament.

    Tarifele aplicate după consumarea minutelor incluse:
    Tarif în reţelele Telekom Romania, Telekom Romania Mobile si alte reţele fixe naţionale (în perioada de vârf) 0,0335 €/min (TVA inclus)
    Tarif în reţelele Telekom Romania, Telekom Romania Mobile si alte reţele fixe naţionale (în afara perioadei de vârf) GRATUIT
    Tarif în reţele mobile naţionale, altele decât Telekom Romania Mobile 0,1674 €/min (TVA inclus)
    Tarif în reţele fixe UE, reţele fixe şi mobile SUA şi Canada 0,1239 €/min (TVA inclus)Tarif în reţele mobile UE 0,3720 €/min (TVA inclus)

    Deci 3,35 de centi sa suni in Telekom la orele de varf?! Serios?! 16 centi sa suni pe mobil?! 37 de centi sa suni in Europa pe mobil?! E incredibil ca astora inca le mai merge cu golaneala asta si cu tarifele astea de neam prost.

    Iata si tarifele celor de la RDS dupa epuizarea minutelor incluse-n abonament.

    Apeluri in reteaua fixa si mobila Digi * 0
    Apeluri catre retelele fixe nationale * 0
    Apeluri catre retelele mobile Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp 0.0124
    Apeluri catre retele fixe din UE ** 0.0124
    Apeluri catre retele fixe din SUA, Canada, China ** 0.0124
    Apeluri catre retelele de telefonie mobila din state ale U.E. *** 0.0248 – 0.0496,

    In retea gratuit, pe fix gratuit, si 1 cent + TVA pe fix in UE si intre 2,5 centi si 5 centi pe mobil tot in UE. Diferenta fata de Telekom mi se pare uriasa. Asta e genul ala de golaneala si prosteala pe fata. Serios, de asta au nevoie de reclame pe primele pagini a ziarelor, de tot felul de prosteli de marketing, ca atunci cand un client informat pune cap la cap oferta lor cu a altora de pe piata, ei sunt pe nicaieri.

      (Citează)

  37. zetu:
    Deci 3,35 de centi sa suni in Telekom la orele de varf?! Serios?! 16 centi sa suni pe mobil?! 37 de centi sa suni in Europa pe mobil?! E incredibil ca astora inca le mai merge cu golaneala asta si cu tarifele astea de neam prost.

    Inseamna ca nu ai inteles mai nimic din reclama Telekom in care Smiley nu scoate masina din parcare… Pe la mijlocul melodiei versurile suna in felul urmator, citez:

    “Asta-i pentru cei ce inca plang
    Asta-i pentru inimi ce se frang
    E pentru cei care dau, nu conteaza cat iau
    Si nu le pasa cat stau..”

      (Citează)

  38. @zetu, deci ofertele Telekom sunt pentru cei care dau, nu conteaza cat iau.. :))

      (Citează)

  39. Nu știu de TV ca nu ma uit la TV dar internetul lor e jenant in zona unde stau eu. Și mai aiurea e ca dacă vrei internet ești obligat sa ai și telefon fix iar prețul abonamentului e exagerat, nu îl poți compara cu rds-ul. Cum baga rds-ul fibra, cum fug la ei :D

      (Citează)

  40. nwradu:

    Cunoastem, pentru tine sunt cei mai tari cei care-ti dau, si Digi-ti da cel mai putin, culmea. Dar chiar si-asa, continui sa ramai abonatul lor. Eu tocmai ti-am dovedit cu subiect si predicat ca Telekom practica niste tarife absurde, care n-au nicio explicatie in realitate, ca daca stai sa te uiti la investitii si la infrastructura, Telekomu e pe nicaieri, abia acum a-nceput sa traga fibra prin marile orase, si tu, in loc sa iei problema asta, sa faci un articol, sau chiar sa-i intrebi pe baietii de la Telekom cum justifica acele diferente uriase de tarife la una din acele multe conferinte la care esti invitat, arunci discutia in derizoriu.

      (Citează)

  41. mircea (primul)

    26/05/2015 la 9:22 PM

    Pai e fix stilul practicat de antena3. Amirite?

      (Citează)

  42. In anul de gratie 2015 (vad ca se poarta exprimarea asta pe aici) oamenii nu isi fac inca liste de canale favorite pe TV si cauta tot in stiva aruncata de furnizor. Serios, la cate canale va uitati?

      (Citează)

  43. john:
    in legatura cu ci+: poti sterge ce vrei, depinde de modelul tv-ul daca trb sa exporti pe stick sau direct

    Dupa cum spuneam, fac toti pasii pentru stergere, imi zice ca l-a sters si 2 secunde mai tarziu e tot acolo.

      (Citează)

  44. @nwradu: o rugaminte-intrebare..de ieri sint in moderare cu un raspuns la subiect. Poti sa-mi spui ce se intimpla cu comentariul meu? Multumesc!

      (Citează)

  45. Mai intreb o data, in speranta ca nu e fara rost…ti-am dat un raspuns, citind o replica de a ta, care apare in moderare de pe 26.05..Mai am vreo sansa sau..?
    Cu tot respectul, dai senzatia ca nu vrei si vizitatori/comentatori care pot avea alta opinie (fie ea si argumentata..).
    Mi-ai raspuns (la commentul 35) ca Dolce Sport 2 apare in grila T satelit si am vrut sa-ti spun ca eu vorbeam despre varianta HD a respectivului canal, dar ghici…am raspuns de vreo citeva ori si nu a aparut niciodata comentariul meu.
    Iar la comentariul 34 am dat o replica, dar e in moderare de vreo 5 zile..
    Pacat!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus