un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Star Wars: The Force Awakens (2015) are al doilea trailer

16 Apr 2015  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Și este unul foarte marfă! Îmi place mult începutul, o scenă asemănătoare cu A New Hope, îmi plac și scurtele scene văzute. După acest al doilea trailer mă simt încrezător că filmul va fi bun. Sau măcar nu va fi prost.

Dincolo de The Force Awakens, care este episodul 7 și apare în decembrie 2015, și de celelalte două episoade plănuite după acesta (mai 2017 și ultimul încă neanunțat, probabil decembrie 2018), se mai lucrează la un film în universul Star Wars, nume de cod Rogue One, dar nelegat de personajele clasice. Disney vrea să facă bani serioși din seria aceasta.

Până atunci, Avengers 2 intră în cinematografele noastre pe 24 aprilie.

Primul trailer era acesta:

    6 comentarii

  1. Circula un zvon ca o sa le faca 3D pe cele vechi anul asta…se mai stie ceva de asta?

      (Citează)

  2. Scot în curând episodul 3 în 3D, dar pentru celelalte nu știu dacă sunt planuri.

      (Citează)

  3. 3D e o mizerie, filmele au fost exceptionale asa cum erau.
    Oricum, abia astept lansarea, bine ca am scapat de Hayden Christiansen sau cum il chema, prost actor…

      (Citează)

  4. Emil:
    3D e o mizerie

    ….cand n-ai TV 3D, eu am si mi-ar place sa le vad pe toate 3D. A fost pe filelist ceva facut de fani, dar conversia 2D-3D facuta “in garaj acasa” n-a fost prea reusita.

      (Citează)

  5. Eu ma intreb daca tipa de pe speeder e fata lui Luke sau a lui Leia. Si daca ala in armura lucioasa chiar este un mandalorian adevarat.
    Negrul e pus pentru demografica cheie, nu ma intereseaza.

      (Citează)

  6. Gaelex:
    Eu ma intreb daca tipa de pe speeder e fata lui Luke sau a lui Leia. Si daca ala in armura lucioasa chiar este un mandalorian adevarat.
    Negrul e pus pentru demografica cheie, nu ma intereseaza.

    Poate negrul e fiul lui Luke sau Leia :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus