un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC One M9 apare în magazine din 3 aprilie

1 Apr 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Ieri a fost lansarea noului HTC One M9 în România și vestea bună este că se va găsi în magazine începând cu 3 aprilie, la un preț la liber începând cu 3.199 lei.

Rămân la părerea spusă chiar de la Barcelona: noul One M9 se plasează ca telefonul pentru cei ce-și doresc un smartphone bun, performant și arătos. Are carcasă integrală din aluminiu, acum și un pic aurie, cu un design plăcut și elegant, are hardware foarte performant, ecran bun, difuzoare puternice, o cameră foto ce pare reușită și o interfață deșteaptă. Este telefonul pentru cei ce nu vor senzori de amprente, plată prin atingere și alte asemenea artificii, ci doar un smartphone-și-atât de top.

Pentru cei ce vor mai mult decât un smartphone-și-atât, noul One M9 nu aduce ceva semnificativ în plus față de generația anterioară.

În plus față de Barcelona, mai pot spune următoarele:

  • camera foto pare bine reglată. Am făcut câteva fotografii în lumină foarte slabă și au ieșit bine. Se fotografiază rapid, imaginile par bune.
  • camera frontală, tehnologie Ultrapixel, este bine gândită. Selfie-urile se fac de obicei în tot felul de locuri inedite, inclusiv în noapte, când această cameră strălucește (haha).
  • mi-a plăcut că pictogramele de pe ecran pot fi setate să se schimbe automat în funcție de locația ta, adică Acasă, Serviciu și Afară. Mi-aș dori asta pe orice telefon.

Îl găsiți astfel:

    5 comentarii

  1. 3.000 de lei pentru un device pe care in maxim 2 ani il schimbi. Ca si comparatie, 2.000 de lei m-a costat un desktop decent pentru gaming pe care, cel mai probabil il voi schimba peste 3-4 ani. Tot in aceeasi bani, 3.000 de lei iti gasesti un laptop care te va duce linistit 3-4 ani. Asadar, data fiind perioada scurta de folosinta ale acestor device-uri, preturile mi se par absolut absurde.

      (Citează)

  2. zetu:
    3.000 de lei pentru un device pe care in maxim 2 ani il schimbi. Ca si comparatie, 2.000 de lei m-a costat un desktop decent pentru gaming pe care, cel mai probabil il voi schimba peste 3-4 ani. Tot in aceeasi bani, 3.000 de lei iti gasesti un laptop care te va duce linistit 3-4 ani. Asadar, data fiind perioada scurta de folosinta ale acestor device-uri, preturile mi se par absolut absurde.

    Ca posesor al unui desktop de 5000 de RON si al unui Galaxy Note2 din aprilie 2013 am observat ca in medie le folosesc pe ambele in egala masura dealungul unui an. Asadar daca as schimba acum telefonul pe un Note4 totalul ar ramane sub pretul desktop-ului si ar mai fi “de actualitate” inca 2 ani.
    Ce vreau sa spun e ca felul in care masori valoarea dispozitivului depinde si de cat timp petreci folosind-ul.

      (Citează)

  3. Este prea scump, prea mare, prea ca la tara. Arata fix identic cu One m8, dar camera este patrata. Daca pe la 2000 si ar gasi adepti, la 3000 nu are sanse..

      (Citează)

  4. toti specialistii fac praf camera photo si tu o lauzi?

      (Citează)

  5. Il vei primi in teste in perioada urmatoare? Publicatiile internationale il fac praf din ce am vazut, mai ales ca nu au schimbat design-ul si pare prea ‘invechit’. Mai interesant pentru mine, posesor de One X+ e daca e performant in raport cu restu din generatia noua (Samsung, Apple etc) si mai putin daca seamana cu celelalte M 7-8.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus