un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune de la TAP Portugal

27 Mar 2015  ·

TURISM  ·

12 comentarii

Liniile aeriene portugheze, TAP Portugal, împlinesc 70 de ani de funcționare și sărbătoresc asta cu prețuri promoționale pentru destinațiile lor. Mai jos găsiți un tabel cu prețuri “de la” (difera în funcție de datele alese) și condițiile generale. Prețurile sunt valabile în perioada 26-30 martie pentru rezervări făcute pe flytap.com

Vă recomand Lisabona și Porto, orașe superbe și, odată ajunși acolo, ieftine (caracatița lagareiro, moale ca untul, costă 8 euro, de exemplu). Am scris aici despre ele și găsiți în articole informații bune despre ce-i de vizitat și mâncat și făcut.

S-ar putea să vă intereseze și insulele Capului Verde, New York și Miami. Tarifele sunt dus-întors, taxe incluse.

Destinatia / Cel mai mic tarif standard, calatorie dus-intors, taxe incluse, de la Perioada inceperii calatoriei
PORTUGALIA

LISABONA                           230 EUR

PORTO                                230 EUR

FARO                                   230 EUR

FUNCHAL(MADEIRA)          310 EUR

 

 

 

01iunie-30iunie//

11septembrie-14octombrie15

Insulele CAPULUI VERDE

SAL                                   516 EUR

PRAIA                               516 EUR

SAO VICENTE                   516 EUR

BOA VISTA                       518 EUR

 

 

15aprilie-30iunie15//

01septembrie-14decembrie15//

07ianuarie16-31martie16

 

AMERICA DE NORD

NEW YORK                       488 EUR

 

MIAMI                              553 EUR

 

 

New York:

01octombrie-30noiembrie 15//

01ianuarie16-16martie16

Miami:

01noiembrie-15decembrie15//

15ianuarie16-16martie16

AMERICA LATINA

 

RIO DE JANEIRO           546 EUR

SAO PAULO                   564 EUR

PORTO ALEGRE            599 EUR

BOGOTA                       705 EUR

PANAMA CITY               705 EUR

 

 

 

FORTALEZA                  599 EUR

BELO HORIZONTE        599 EUR

BRASILIA                       599 EUR

MANAUS                       599 EUR

BELEM                          599 EUR

RECIFE                          653 EUR

NATAL                          653 EUR

SALVADOR                   653 EUR

 

 

 

 

 

Rio/ Sao Paulo/ Porto Alegre/ Bogota/Panama City

01noiembrie-15decembrie15//

15ianuarie16-16martie16

 

 

 

 

 

 

 

 

07aprilie-15iunie15//

01octombrie-15decembrie15

 

 

Simt că începe perioada în care lumea se gândește la concedii și voi începe și eu să scriu mai multe despre asta, că am strâns idei bune din călătoriile din ultimele 6 luni.

    12 comentarii

  1. Sinceră să fiu nu credeam că ai să te cobori la un astfel de nivel. După un articol în care îti exprimi îngrijorarea despre siguranța aeriană imediat faci alt articol-reclamă la o linie aeriană? Fripturist? Pișcotar? Unde este limita?

      (Citează)

  2. Irina:
    Sinceră să fiu nu credeam că ai să te cobori la un astfel de nivel. După un articol în care îti exprimi îngrijorarea despre siguranța aeriană imediat faci alt articol-reclamă la o linie aeriană? Fripturist? Pișcotar? Unde este limita?

    N-ai priceput nimic. Nota 2, treci la loc.

      (Citează)

  3. Irina:
    Sinceră să fiu nu credeam că ai să te cobori la un astfel de nivel. După un articol în care îti exprimi îngrijorarea despre siguranța aeriană imediat faci alt articol-reclamă la o linie aeriană? Fripturist? Pișcotar? Unde este limita?

    Draga Irina,
    Poate esti mai noua “pe internet” si nu stii exact ce inseamna un blog. Aici este blogul personal al lui Radu, unde el scrie ce si despre ce doreste. Daca ne place, intram si citim, daca nu ne place nu intram. Este atat de simplu.

    Te deranjeaza faptul ca Radu primeste o suma de bani pentru un articol? Ai impresia ca ia acei bani de la tine? Ai impresia ca ii ia nemeritat?

    Fa-ti si tu un blog, scrie si tu 2-3-4 articole pe zi, in fiecare zi, atrage si tu cateva mii de oameni care sa intre zilnic pe pagina ta si sa te citeasca, pastreaza acei oameni, plateste hosting, cumpara teme, optimizeaza, documenteaza-te, mergi la conferinte, lansari de produse, activitari de PR si cand esti obosita si cand ai altceva de facut si cand esti bolnava si cand nu ai bani etc.

    Apoi, dupa ce ai muncit an de an sa realizezi acest lucru si devii o persoana cunoscuta si apreciata pe nisa ta in online, iti doresc sa iti vina pe blog si sa iti comenteze toti imbecilii, frustratii, ratatii vietii si sa te condamne ca ai pe blog articole publicitare.

      (Citează)

  4. Irina:
    Sinceră să fiu nu credeam că ai să te cobori la un astfel de nivel. După un articol în care îti exprimi îngrijorarea despre siguranța aeriană imediat faci alt articol-reclamă la o linie aeriană? Fripturist? Pișcotar? Unde este limita?

    Păi și ce, crezi că nu voi mai zbura nicăieri pentru că s-a prăbușit un avion? Chiar am de gând să scriu mai multe despre turism, e un subiect bun în perioada asta.

    De fapt, nu mi-am exprimat îngrijorarea, ba chiar am spus ” este ceva la care nu vreau să mă gândesc; nu și la asta, pe lângă celelalte chestii legate de zbor. Sunt conștient că nu este ceva ce pot controla și atunci n-are rost nici să mă gândesc la asta.”

      (Citează)

  5. vio: Te deranjeaza faptul ca Radu primeste o suma de bani pentru un articol? Ai impresia ca ia acei bani de la tine? Ai impresia ca ii ia nemeritat?

    Nu-i un articol plătit.

      (Citează)

  6. Preturile de SUA sunt foarte bune. AI idee dacă sunt cu escală?

      (Citează)

  7. dap preturile pt sua sint bune, (si la limita pe america de sud)
    alea pt ro-portugalia e doar marketing

      (Citează)

  8. costin:
    Preturile de SUA sunt foarte bune. AI idee dacă sunt cu escală?

    Escala unde? Iti dai seama ca nu sunt zboruri directe din Bucuresti.

      (Citează)

  9. costin:
    Preturile de SUA sunt foarte bune. AI idee dacă sunt cu escală?

    Normal ca sunt cu escala, doar nu vrei sa pleci cu Tarom de pe otopeni si sa aterizeze pe LAX. Majoritatea fac escala in Germania, Olanda sau Franta. Eu cand cautam bilete pt. New York avea escala in Amsterdam, iar pentru Los Angeles schimbam de doua ori: in Amsterdam si in New York (pe JFK), iar la intoarcere schimbam in Detroit si Amsterdam.

      (Citează)

  10. Radu, fa ceva la comentariile astea, am dat din greseala un click mai lung si s-a postat de doua ori -_-

      (Citează)

  11. costin:
    Preturile de SUA sunt foarte bune. AI idee dacă sunt cu escală?

    Toate sunt cu escală. Escala se face de obicei în aeroportul de bază al companiei, deci pentru TAP probabil că este Lisabona, KLM face în Amsterdam, Air France în Paris, British în Londra șamd.

    Poți să te joci pe site cu configuratorul.

      (Citează)

  12. Dupa mine, tarifele sunt decente, insa nu rup inima targului. Nu mai departe de acum o luna Alitalia avea oferte ceva mai interesante (Rio si Tokyo la 360 euro, de exemplu). Iar zborurile catre Portugalia sunt in nota obisnuita, cu atat mai mult cu cat preturile sunt valabile in extra-sezonul estival.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus