un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Lenovo P90 are baterie de 4000 mAh și hardware foarte bun

4 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Lenovo a adus la Barcelona și noul telefon P90, lansat luna trecută. Modelul are o baterie de 4000 mAh.

Am învârtit un pic telefonul și mi s-a părut un model normal, bine făcut, cu un aspect plăcut. Sigur, este un pic grosuț, dar nu deranjează, mai ales când auzi ce baterie are, autonomia sa fiind undeva la 2 spre 3 zile.

lenovo_p90_04lenovo_p90_02
lenovo_p90_03lenovo_p90_01

Hardware-ul îmi place:

  • ecran 5,5 inchi la rezoluție Full HD
  • cameră foto de 13 megapixeli cu stabilizare optică de imagine
  • chipset Intel Atom Z3560 quad-core pe 64 biți, 2 GB memorie RAM
  • stocare internă 32 GB
  • LTE la maxim 150 Mbps downlink

Cred că Lenovo are un telefon foarte bun în acest P90 și abia aștept să-l văd și pe piața noastră.

Mă aflu la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România și scriu direct de aici despre telefoanele, tabletele, gadgeturile și tehnologiile prezentate. Urmăriți toată activitatea mea acolo pe tag-ul MWC2015.

    7 comentarii

  1. Arata bine interfata Android de la Lenovo

      (Citează)

  2. Au inceput sa fabrice si telefoane?

      (Citează)

  3. Are Superfish preinstalat sau tre sa ma ocup eu?

      (Citează)

  4. Mi-e tare greu sa-nteleg de ce Lenovo, Huawei, XIomi, Meizu se incapataneaza sa modifice Android-ul pur al celor de la google. Pe langa faptul ca nu reusesc sa faca experienta cu OS-ul mai placuta, te mai trezesti ca si se misca, pe alocuri, infect. Nu pricep de ce n-ar putea Android-ul stock, mai ales ca de la versiunea 5.0 arata cat se poate de ok si ca design. Astfel nu s-ar mai complica cu tot felul de modificari legate de interfata, si n-ar mai avea probleme cu update-urile viitoare.

      (Citează)

  5. zetu:
    Mi-e tare greu sa-nteleg de ceLenovo, Huawei, XIomi, Meizu se incapataneaza sa modifice Android-ul pur al celor de la google. Pe langa faptul ca nu reusesc sa faca experienta cu OS-ul mai placuta, te mai trezesti ca si se misca, pe alocuri, infect. Nu pricep de ce n-ar putea Android-ul stock, mai ales ca de la versiunea 5.0 arata cat se poate de ok si ca design. Astfel nu s-ar mai complica cu tot felul de modificari legate de interfata, si n-ar mai avea probleme cu update-urile viitoare.

    Companii asiatice, iar utilizatorii de acolo iubesc chestiile foarte colorate, impopotonate cu fel de fel animatii si culori. Atata timp cat piata principala e acolo nu prea ai ce schimba.
    Si eu sunt de acord ca lollipop arata intr-un mare fel.

      (Citează)

  6. Ai apucat să probezi și telefonul lor care arată că o cameră foto compactă?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus