un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocul Exploding Kittens vine la București

31 Mar 2015  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Mai țineți minte Exploding Kittens, jocul de cărți care a strâns în câteva zile peste 8 milioane de dolari din donații pe Kickstarter? Ei bine, el progresează ușurel pentru lansarea oficială, iar acum câteva seturi de cărți vor ajunge și în România, pentru testare.

Dacă vă interesează să-l testați, trebuie să fiți la Red Goblin (strada Colței nr 42) sâmbătă 4 aprilie, în intervalul 12-18. Se pare că este și o taxă de acces de 10 lei, din ce înțeleg pe site.

Red Goblin este un magazin de jocuri offline (se vede, că pe online site-ul este tare greoi). I-am văzut pe la câteva Dreamhackuri cu un stand, au de toate de la board games (zeci de variante, de la Monopoly, Risk, Catan și inclusiv unele noi gen Game of Thrones sau Battlestart Galactica), figurine, Dungeons & Dragons, Magic: The Gathering și altele. După lansare, probabil că veți putea cumpăra Exploding Kittens chiar de la ei.

Sunt surprins că pachete de Exploding Kittens ajung și în România. Dacă vă uitați pe site-ul oficial, lista cu cele 45 de orașe cuprinde doar două din afara SUA: Bucureștiul și Murcia, Spania. Poate că au comandat mulți de aici jocul?
kittens_1

    4 comentarii

  1. Este doar pentru testare, nu se va putea cumpara. Vor sa vada daca totul este in regula, inainte de printul final. (Link, cu detalii https://www.kickstarter.com/projects/elanlee/exploding-kittens/posts/1175758). Jocul va ajunge de abia in luna Iulie 2015 pe meselor celor care au sustinut proiectul. Apoi, in magazinele de profil. De abia astept! :)

      (Citează)

  2. Eh, nu sunt numai doua, sunt vreo sase :P dar asta e mai putin important. De apreciat faptul ca cei de la Red Goblin au reusit sa il aduca in beta testing si la noi :)
    Astept cu nerabdare livrarea din luna iulie :D

      (Citează)

  3. Au sosit Pisicutzele Explozive! Cred ca ne vom distra foarte tare la urmatoarele sesiuni de joc :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus