un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Chef Foa a deschis restaurantul Stradale

29 Mar 2015  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

N-am ajuns la lansarea restaurantului Stradale, a lui Chef Foa de la Masterchef, dar conceptul pare interesant și voi opri cu prima ocazie când trec prin zonă. Restaurantul se găsește în zona Miorița / Piața Presei, la parterului unei clădiri din complexul Bucharest Business Park și este gândit pentru angajații de acolo, așa că lucrează pe un orar luni-vineri 9-17 și are 180 de locuri.

Sună a cantină pentru corporatiști, dar vine în plus cu un design interior frumos, meniu gândit de profesioniști și o zonă de live cooking, unde au un grill Robata (pentru tot felul de fripturi) și un cuptor tandoor pentru naan și alte preparate specifice.

Nu știu nimic despre prețuri și nici despre meniu, dar voi reveni cu aceste detalii după ce le fac o vizită. Seamănă un pic cu un concept văzut de mine în Barcelona și cu această ocazie mi-am adus aminte să vi-l prezint ca recomandare pentru turiști, eu am fost plăcut impresionat. Mă aștept să fie genul unde dimineața găsești mic dejun, la prânz mâncare, iar pe seara mai poți lua o gustare sau ceva pentru acasă, plus că poți avea aici și câte o întâlnire de genul “hai la o cafea, că e în zona una bună”.

Restaurantul Stradale se deschide oficial pe 31 martie și nu ratez eu ocazia de a mânca la un “masterchef”, chit că e pe gama office food. Detalii găsiți pe flavours.ro. Tot Chef Foa și echipa din care face parte la Flavours gestionează și alte restaurante în București, la găsiți aici.

Am actualizat, apropo, articolul vechi despre bucătarii din emisiunile Masterchef, Top Chef și Hell’s Kitchen și unde lucrează ei.

    6 comentarii

  1. “N-am ajuns la lansarea restaurantului Stradale” asta da, drama !

      (Citează)

  2. Mai mult sau mai puțin, prefer să merg anonim la restaurante, că la evenimentele organizate e totul perfect.

      (Citează)

  3. nwradu:
    Mai mult sau mai puțin, prefer să merg anonim la restaurante, că la evenimentele organizate e totul perfect.

    Nu-i chiar așa; la coresi era și dezordine oarecum la evenimentele organizate; am surprins din greșeală și o imagine cu gunoaiele din magazin (defapt erau oarecum afară, dar și-n interior s-a făcut mizerie), însă, am preferat să șterg imaginile. Inițial le publicaseși fără să-mi dau seama. Sunt și magazine care nu erau deschise… Acuma la 2 zile după deschidere, e mai bine! Dar se mai lucrează la vreo 10 magazine! Oricum, e mall adevărat! Merită vizitat, merită să mergi să-ți petreci timpul acolo, măcar la cafenele/fast food/auchan/cinematograf!

      (Citează)

  4. “Chef Foa” ? Wtf! Cine mai e si asta de crezi ca ne-ar putea interesa ca si-a deschis un restaurant? Foa suna a portugheza. O fi si asta un nespalat ca Vilmark ala sau cum il cheama, care era un nimeni foarte mare la el acasa dar aici la taranimea si manelimea bucuresteana este “star”.

      (Citează)

  5. tibi:
    “Chef Foa” ? Wtf! Cine mai e si asta de crezi ca ne-ar putea interesa ca si-a deschis un restaurant? Foa suna a portugheza. O fi si asta un nespalat ca Vilmark ala sau cum il cheama, care era un nimeni foarte mare la el acasa dar aici la taranimea si manelimeabucuresteana este “star”.

    Cu atata ignoranta si aroganta… ma mir ca mai treci strada

      (Citează)

  6. tibi:
    “Chef Foa” ? Wtf! Cine mai e si asta de crezi ca ne-ar putea interesa ca si-a deschis un restaurant? Foa suna a portugheza. O fi si asta un nespalat ca Vilmark ala sau cum il cheama, care era un nimeni foarte mare la el acasa dar aici la taranimea si manelimeabucuresteana este “star”.

    Dar ce-i cu așa multă ură în glas? Nu-ți pasă, ok, treci mai departe. De unde atâtea considerații de valoare despre portughezi, țărani, maneliști și tot restul?

    De ce să pierzi timpul spunând asta? N-ai nimic mai bun de făcut?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus