un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asus Zenwatch este unul dintre ceasurile inteligente pe care le-aș purta

4 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Asus Zenwatch este pe lista scurtă a acelor ceasuri inteligente care arată elegant și stau bine la mâna unui om serios. L-am văzut la MWC și mi s-a confirmat că este adevărat.

asus_zenwatch_02 asus_zenwatch_08

Zenwatch dispune de un ecran AMOLED cu rezoluție 320 x 320 pixeli, are 51 x 40 mm și o grosime de maxim 9,4 mm, stocare internă 4 GB și un procesor Qualcomm. Rulează sub Android Wear, deci poate fi utilizat cu orice telefon, nu doar cu cele Asus.

Carcasa are o ușoară curbură pentru a urmări forma încheieturii, iar cureaua din piele este disponibilă în trei culori, bej, portocaliu și maro. Review-urile străinilor sunt toate bune, dar oficial la noi în țară este posibil să se lanseze ceva mai târziu, poate după ce apar telefoanele Zenfone.

Mă aflu la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România și scriu direct de aici despre telefoanele, tabletele, gadgeturile și tehnologiile prezentate. Urmăriți toată activitatea mea acolo pe tag-ul MWC2015.

    10 comentarii

  1. Parerea personala este ca mi se pare groaznic de urat ca ceas. Cam aceeasi forma ciudata cu a celor de la Samsung. Compara-i eleganta si purtabilitatea cu Lg Urban sau chiar cu noua aparitie de la Huawei. Chiar asa, ar iesi un articol tare interesant cu o comparatie intre ceasurile nou lansate la MWC, care ar fi tendintele etc

      (Citează)

    • Ar ieși, dar le poți compara doar ca aspect și limitat, că aveau antifurt pe ele.

      O să vezi și Urbane, diferența este că-i rotund.

        (Citează)

  2. pebble time si cel de la LG conduc piata parerea mea ( ma refer la cesuri inteligente )

      (Citează)

  3. pardon motorola 360 si pebble time

      (Citează)

  4. pebble time si motorola 360 …… ce ma enerveaza ca nu poti edita posturile !!!!

      (Citează)

  5. mircea (primul)

    04/03/2015 la 9:20 AM

    Urat cu spume, pe langa faptu ca sunt complet inutile. Urmeaza pixurile cu android, cu care poti sa scrii pe foaie si dau automat comanda la emag

      (Citează)

  6. Eu am fost impresionat de cel motorola.

      (Citează)

  7. Singurul care arata cat de cat purtabil e cel de la LG. Daca-ti plac ceasurile mari. Ar fi fost si ala de la Motorola daca si terminau cacatul ala de display. In rest… pulbere fina.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus