un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noutăți despre pizza

21 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Dacă poftiți la pizza, iată câteva idei.

De luni până vineri, până la final de martie, Pizza Hut are în restaurante campania Pizza Festival, când poți mânca oricâte pizza vrei plătind o taxă de 21,9 lei la început. Luați asta ca pe o provocare; la edițiile anterioare eu am mâncat trei. Detalii pe pagina oficială. Pe Facebook au un concurs mișto, le arăți o fotografie cu tine la un festival și poți câștiga vouchere la Pizza Festival.

Jerry’s Pizza are în meniu o pizza nouă numită Pizza Passion. Conține ghimbir, pui, ceapă roșie și ciuperci, am luat o jumătate săptămâna trecută și mi s-a părut foarte bună. Cred că-i ediție specială pentru luna februarie, așa că încercați-o cât o mai găsiți, mai ales dacă va place ghimbirul.

jerry_pizza_passion_ghimbir

Îmi plac tot mai mult pizzeriile care oferă posibilitatea de împărți o pizza în două bucăți, fiecare jumătate fiind făcuta cu altă rețetă. Jerry’s oferă asta.

Domino’s Pizza are o ofertă cu reducere de până la 35% pentru comenzile online (au și așa ceva acum). Au scos pagina care explica mai bine oferta, așa că v-o spun eu aici: ai reducere 15% pentru comenzi sub 60 de lei, 25% pentru comenzi între 60 și 150 lei și 35% pentru comenzi de peste 150 de lei. Poate fi o idee să vă grupați pe la muncă la multe pizza.

Pizza Dominium continuă cu 40% reducere dacă o comanzi de la birou. Din experiența mea, nu le pasă dacă ești cu adevărat la birou sau nu, sunați și întrebați dacă aveți reducere 40%.

Ce știți de Pizza Brothers? Am auzit de bine, dar merită să merg până în zona stadionului Dinamo pentru o pizza? Costă mai mult drumul până acolo.

    19 comentarii

  1. merita drumul cu siguranta pentru Pizza Brothers. mie mi se pare cea mai buna pizza din Bucuresti

      (Citează)

  2. Pare interesanta, dar nu ma dau in vant dupa ghimbir.. o voi incerca totusi fara, ty for tip

      (Citează)

  3. Asta a devenit blog doar de reclame…

      (Citează)

  4. Pizza de la Jerry’s e submediocra, facuta pe fuga, in bataie de joc, le-am tot dat sanse dar intr-un final am renuntat complet la ei fiindca nu mai sunt ce au fost, nu ca era o pizza premium, era dupa modelul Domino’s cu mult inainte sa vina ei pe piata din Romania. Oferte bune nu au niciodata, fata de altii.
    La Domino’s, sa nu uitam ca au oferta foarte bune: Daca iei pizza de la ei in loc sa comanzi e 10, 20 si 30 lei/bucata ( mica, medie & mare ) in loc de pretul din meniu si daca vrei, poti manca si acolo pe una pe fuga, daca stai aproape, si nu e vreme naspa, nu vad de ce n-ai comanda.
    La Hut e vorba de pizza mica, care de multe ori iese naspa, o data pe Elisabeta imi luasem una mica ca aveam pofta dar nu mi-era foame si a fost execrabila, ziceai ca e de la patiserie, in fine, probabil conteaza norocul aici, dar nu ma avantajeaza oferta fiindca m-as limita oricum la doua, eventual doar daca e seara si n-am apucat sa mananc nimic pana atunci sa ma tenteze.

      (Citează)

  5. * ai comanda.

    O sa incerc si Brothers, nu aia din poze cu blatul gros/clasic/napoletan insa. Nu e prima data cand vad ca e laudata.
    De paste “al forno” ce recomandari aveti pt. Bucuresti?

      (Citează)

  6. nu cred ca exista pizza in romania asa cum trebuie, de vina fiind faina noastra, care este complet pe langa cea din italia si din alte tari (a se vedea ingedientele). Am o cunostinta ce si-a deschis brutaria, a trebuit sa isi comande faina din afara caci cu asta din ro nu facea nimic fara chimicale :)

      (Citează)

  7. Parca RnR ( Rock’N’Roll Pizza ) folosea faina importata din Olanda, din pacate, n-a rezistat decat vreun an pizzeria aia si apoi dupa o perioada de liniste inca doar 6 luni cu alt patron.
    Erau preturi relativ bune iar calitatea clar peste orice alt delivery, minusul era ca erau totusi la inceput si nu aveau flota, daca nu stateai in zona, cam greu iti comandai.

      (Citează)

  8. De la Brothers am mancat doar Pizza Nutella, dar din ce imi spun colegii de la birou, ar fi cea mai buna pizzerie din Bucuresti daca vrei ceva cu specific italienesc.

      (Citează)

  9. mihai:
    Asta a devenit blog doar de reclame…

    Da, au pus toate cele 4 companii bani la un loc și m-au plătit pentru articolul acesta. Ai gândit-o, nu glumă!

      (Citează)

  10. Recunoaste ca acest post a fost sponsorizat de Asociatia Romana a Mancatorilor de Pizza – ARMP. Ai vazut ca si Udrea vorbea de ea…

      (Citează)

  11. Pe segmentul de delivery Fabio mi se pare cea mai buna

      (Citează)

  12. Raman fan Trenta+Tratoria.. nu am fost dezamagit niciodata.

      (Citează)

  13. Cei de la Dominium chiar au o pizza foarte buna, iar blatul este exceptional. Din punctul meu de vedere, cea mai buna pizza de la PhD este cea cu extra-topping de cascaval. Curcubeu pe cerul gurii ;))

      (Citează)

  14. Ai incercat Fabio? Au pizza cu blat integral, pret corect, ingredinte de calitate si niste combinatii inedite.

      (Citează)

  15. Nick:
    Raman fan Trenta+Tratoria.. nu am fost dezamagit niciodata.

    Ce Tratoria?

      (Citează)

  16. Ramona:
    Ai incercat Fabio? Au pizza cu blat integral, pret corect, ingredinte de calitate si niste combinatii inedite.

    Am luat de câteva ori, e bună pizza, dar au atât de multe sortimente încât procesul de selecție durează un secol.

      (Citează)

  17. Nu stiu daca iti plac dulciurile, daca da, ar fi super si un articol despre cofetarii. Eu sunt indagostita de eclerele de la Rue de Pain. Costa ceva, e 8 lei un ecler mititel, un eclerut. Dar merita fiecare ban, sunt absolut fabuloase. Ieri am avut treaba in Promenada si m-am lasat cucerita de designul cofetariei Octavian – dulce de Romania. 7,5 lei un ecler mare mare. Am ajuns cu el la birou si am aruncat nenorocirea dupa prima imbucatura. Serios? Cum sa vinzi mizeria aia cu atatia bani?!?

      (Citează)

  18. nwradu: Am luat de câteva ori, e bună pizza, dar au atât de multe sortimente încât procesul de selecție durează un secol.

    Asa e, au multe optiuni. Diversitatea este un lucru bun. Dar sa preferi Trenta? Serios? Mie mi se pare ca Trenta e cu vreo trei niveluri sub Fabio. Te invit sa vizitezi Trenta delivery de la Ritmului, unde poti sa vezi o adunatura de dubiosi care lucreaza la preparare si livrare. Big no-no

      (Citează)

  19. Iti recomand Latin Pizza si Pizza da Lorenzo.
    Prima este vizavi de P-ta Sfântu Gheorghe, cum iesi din pasaj pe dreapta. A doua este in centrul vechi, vizavi de Gyros.
    Ambele sunt deosebit de bune (din punctul meu de vedere). :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus