un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Centru Integrat ISU este aproape gata

27 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Dacă vă întrebați ce este mândra clădire ce răsare vizavi de Cotroceni, sus la Grădina Botanică, vă uitați la Centrul Integrat pentru Situații de Urgentă al Municipiului București, construit acolo peste o veche clădire a ISU. Probabil că va fi inaugurat anul acesta.

Centrul acesta va integra dispeceratele tuturor serviciilor de urgență și de intervenție din capitală, plus ceva acces la furnizorii de utilități cruciale precum apă și curent electric, plus o legătură directă cu Metrorex. În caz de probleme, de aici se coordonează totul. Cu puțin noroc, va fi funcțional și cu personal bine instruit înainte de vreun mare cutremur.

Din câte țin minte de la faza de licitație pentru construcție, se cerea să reziste inclusiv la radiații și furtuni solare :|
centru_integrat_isu

harta_centru_integrat_isu

    11 comentarii

  1. Caiet de sarcini facut pe genunchi… Asta nu rezista in niciun caz la un atac din afara atmosferei.

      (Citează)

  2. Dar la vraji rezista?

      (Citează)

  3. Ce radiatii sa opreasca asta daca ii se sparge termpoanul ?

    A trebui odata sa sun odata la politie si a trebuit sa explic la 3 persoane diferite care e treaba.

      (Citează)

  4. chrs: Ce radiatii sa opreasca asta daca ii se sparge termpoanul ?
    A trebui odata sa sun odata la politie si a trebuit sa explic la 3 persoane diferite care e treaba.

    Ti s-a spat termopanul si nu stiai cum sa fii mai clar in explicatii?

      (Citează)

  5. Chiar ma intrebam ce e hidosenia.

      (Citează)

  6. O data am sunat la 112… si de atunci am zis ca nu mai sun nici picat cu ceara … operatoarea incepuse sa ma certe … cred ca o deranjasem de la ora de barfa.
    Apropo, de ce trebuie sa enspe mii de intrebari personale operatorii 112 cand tu vrei sa anunti o infractiune?

      (Citează)

  7. pew pew die:
    O data am sunat la 112… si de atunci am zis ca nu mai sun nici picat cu ceara … operatoarea incepuse sa ma certe … cred ca o deranjasem de la ora de barfa.
    Apropo, de ce trebuie sa enspe mii de intrebari personale operatorii 112 cand tu vrei sa anunti o infractiune?

    Așa este la 112 procedura, inclusiv cu cearta și faptul că la final te bucuri că ai scăpat nebătut.

      (Citează)

  8. Dupa ce ca e urata, au mai facut-o si rezistenta :))

    Pe bune, arata ca nuca-n perete cladirea, in zona aia. Dar nici nu stiu ce ar fi mers in vecinatatea gardului cu aspect de bunker al Cotroceniului.

      (Citează)

  9. Serban Cristian

    27/02/2015 la 10:50 PM

    calde felicitari idiotilor care au aprobat constructia hidoseniei arhitectonice la cinjpe metrii de la palatul cotroceni, colt cu gradina botanica.

      (Citează)

  10. Deci daca se mai prabuseste un avion, de acolo nu vor fi in stare sa il gaseasca nici daca e in Dambovita la Unirii.

      (Citează)

  11. Radem de palatele tiganesti in forma de tribunale sau pagode, dar autoritatile o comitit mai rau si in buricul Bucurestiului! Ma intreb ce treaba are stilul modern al cladirii cu zona in care a fost construita (Palatul Cotroceni si Gradina Botanica)?!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus