un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cu mizeria asta se livrează pâinea

13 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

36 comentarii

Așa se transportă pâine. O puteți vedea în fotografia trei, acolo în spate, în navetele ei.

Autorul fotografiilor spune că a fost dusă la Lazopan, un magazin de lângă intrarea în metrou de la Șincai, sector 4. Bine că n-am cumpărat niciodată de acolo. Bănuiesc însă că mașina ia pâine de la vreun cuptor și o livrează la multe puncte din București, către diverse firme. Mizeria aia probabil s-a format de la bocancii șoferului, atunci când intră după alte navete; asta arată o problemă permanentă de igienă, noroiul de acum doar a făcut-o și foarte vizibilă.

Cumpărați pâine care măcar vine împachetată în niște pungi, cumpărați pâine ambalată etanș sau produceți-o singuri acasă.

sursa: Facebook via zoso.ro.

    36 comentarii

  1. Bleah! Nu e un caz singular… Puține firme care chiar își păstrează mașinile curate.

      (Citează)

  2. Brutaria unde se produce painea e undeva pe Margeanului colt cu Ispirescu. E a unui turc. Au si cateva fast-food-uri in Bucuresti. Pofta buna.

      (Citează)

  3. Ca sa nu mai vorbim ca a oprit in statia de autobuz. (chestia asta pare atat de minora fata de jeg incat e ignorata. N-ar trebui)

      (Citează)

  4. asa faci anticorpi

      (Citează)

  5. in primul rand, de ce ai cumpara paine alba, care e o mizerie in sine.

      (Citează)

  6. deci omg !!!!!! si nimeni nu se sesizeaza !

      (Citează)

  7. mircea (primul)

    13/02/2015 la 8:39 AM

    Poti sa cumperi paine de unde au cuptor propriu. Exclus alea ambalate, care pastrate in ambalaj raman proaspete 2 luni. Sau de la paul, poate au in forma de inima.

      (Citează)

  8. Produsul acasa e cel mai sigur.

      (Citează)

  9. @gogu #5 pentru că, spre deosebire de pâinea neagră, cu semințe erc, nu are gust de carton.

      (Citează)

  10. ipo:
    @gogu #5 pentru că,spre deosebire de pâinea neagră,cu semințe erc, nu are gust de carton.

    asa e, nu are gust de carton, are gust si textura de burete de spalat vasele.

      (Citează)

  11. gogu: asa e, nu are gust de carton,are gust si textura de burete de spalat vasele.

    Cum spune proverbul, in gusturile omului nu poti decat sa te caci.

      (Citează)

  12. Ala merge cu bocancii si pe peretii masinii?

      (Citează)

  13. ipo: Cum spune proverbul, in gusturile omului nu poti decat sa te caci.

    e plina tara de grobieni, nu vii cu nimic inedit.

      (Citează)

  14. Dan M.:
    Ala merge cu bocancii si pe peretii masinii?

    Aia cred că s-a format în vreo zi când a lăsat portierele deschise și le-a stropit bine altă mașină. Sau a tapetat-o cu cărbune.

      (Citează)

  15. gogu: e plina tara de grobieni, nu vii cu nimic inedit.

    Ai dreptate :)

      (Citează)

  16. Radu:
    deci omg !!!!!! si nimeni nu se sesizeaza !

    Pai a sunat cel ce a facut pozele la ANPC?

      (Citează)

  17. Pe jos e noroi de la bocanci plus ce intră în mers de afară că nu mai e etanș în spate, chederul e desprins jos. Iar pe laterale e negru de la fumul de diesel, am și eu o furgonetă similară și se pune un strat subțire de funingine în timp. Pe scurt, pâine cu noroi și funingine diesel.

      (Citează)

  18. Sa fim seriosi, painea nu o pune pe jos e in lazi.. nu atinge deloc noroiul.
    e exagerat de murdara masina, dar painea nu pateste nimic

      (Citează)

  19. alex: Pai a sunat cel ce a facut pozele la ANPC?

    se vede ca nu ai “colaborat” cu ANPC-ul :)
    degeaba suni la ei, trebuie sa faci o scrisorica, o epistola pe care sa o trimiti prin Posta romana, eventual si recomandata cu confirmare de primire, par avion.

      (Citează)

  20. Job-ul asta prin care duce paine la magazin e unul part time, in restul zilei acea duba cara carbuni.

      (Citează)

  21. gogu: se vede ca nu ai “colaborat” cu ANPC-ul :)
    degeaba suni la ei, trebuie sa faci o scrisorica, o epistola pe care sa o trimiti prin Posta romana, eventual si recomandata cu confirmare de primire, par avion.

    au formular online pe site, de ceva timp, cand ai incercat ultima oara sa le faci o sesizare?

      (Citează)

  22. Am scris la ANPC despre situatia asta anul trecut (eu facusem poze cu lazile de paine/alte produse lasate neacoperite pe jos, in strada, pe la 9 dimineata in statia de autobuz). M-au sunat de la ANPC dupa o saptamana si mi-au spus ca au fost in control, dar abia pe la ora 11, deci nu au putut sesiza ce am reclamat eu, dar ca au gasit si alte nereguli pentru care au dat amenzi.

    Le voi scrie din nou, cu tot cu poze, cand voi vedea ca se repeta intamplarea.

      (Citează)

  23. later edit: le-am ‘scris’ prin formularul lor de contact, se pot atasa si poze.

      (Citează)

  24. nici nu cred ca trebuie sesizat ANPC-ul in cazul asta, mai degraba DSP-ul.

      (Citează)

  25. Pana acum vreun an era o brutarie Lazopan la parterul blocului meu. Noaptea le fugeau sobolanii prin magazin. Dupa un timp sobolanii mai sus pomeniti au incercat sa-si mute cuibul in masina mea si mi-au ros cateva fire electrice. M-am dus la brutarie si mi-au zis ca nu-s sobolanii lor. As putea continua povestea despre jeg si tupeu, dar cred ca am zis destul. Intre timp s-au mutat.

      (Citează)

  26. Bine ca are parbrizul curat pentru a vedea pe unde merge si sa nu faca si accidente de circulatie… Masina ar trebui confiscata si dusa direct la tocat, iar el la un control psihiatric si apoi…

      (Citează)

  27. Nu ati inteles. Asta e masina de facut paine neagra. O bagi alba si o scoti neagra.

      (Citează)

  28. bai esti un mwist care a prins o masina putin murdara (poate putin mai mult) dar daca te uiti atent este firma de distributie nu este masina lui LAZOPAN asa ca eu cred ca esti de la concurenta si ai un interes ascuns!!!

      (Citează)

  29. Ana: Am scris la ANPC despre situatia asta anul trecut (eu facusem poze cu lazile de paine/alte produse lasate neacoperite pe jos, in strada, pe la 9 dimineata in statia de autobuz). M-au sunat de la ANPC dupa o saptamana si mi-au spus ca au fost in control, dar abia pe la ora 11, deci nu au putut sesiza ce am reclamat eu, dar ca au gasit si alte nereguli pentru care au dat amenzi. Le voi scrie din nou, cu tot cu poze, cand voi vedea ca se repeta intamplarea.

    deci sa intelegem ca tu ai ce ai cu aceasta firma si o urmaresti ??? sau ai un interes ascuns si esti de la concurenta !!! daca erai fata desteapta dar nu esti(oricum nu esti fata)vedeai ca masina este a unui distribuitor local si nu a firmei Lazopan dar e grea geografia ptr tine!!! si apropos dupa noua lege se allege un produs si se duce la analiza in contul reclamatiei dar atentie daca produsul este OK platesti analiza adica in jur de 2000 ron

      (Citează)

  30. Ha Haaa! A vazut cineva ce numar are masina aia? E predispusa sa fie un focar de infectie!
    Restul… e atat de romanesc! Dureaza 10 minute sa dai cu un jet de spuma si apa in interior si sa scapi de tot jegul ala.

      (Citează)

  31. E naturala painea la ei, e cu pamant.

      (Citează)

  32. Daca masina arata asa nu vreau sa vad cum arata fabrica de unde a iesit acea paine…

      (Citează)

  33. Despre ce vorbim? Nu va dati seama ca astea sunt manevre facute de fosti angajati? Femei fustrate!!!! Ce naiba??? Venea televiziunea si filma masina brusc cand livra painea!!! Trece unu pe strada si se uita intr o masina, hai domne sa vad cum livreaza asta paine!!! Nu ne trebuie multa minte sa ne dam seama de asfel de murdari facute intentionat

      (Citează)

  34. Andreea:
    Despre ce vorbim? Nu va dati seama ca astea sunt manevre facute de fosti angajati? Femei fustrate!!!! Ce naiba??? Venea televiziunea si filma masina brusc cand livra painea!!! Trece unu pe strada si se uita intr o masina, hai domne sa vad cum livreaza asta paine!!! Nu ne trebuie multa minte sa ne dam seama de asfel de murdari facute intentionat

      (Citează)

  35. Andreea:

    Traim intr o lume plina de rautati si ratati. Crezi tu aceea persoana carea ai facut acest lucru ca iti va fi mai bine? Stai linistit/a ca daca ai facut aceasta manevra sa sti ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Iar aceea persoana care a postat ca stie a cui e masina si unde se afla fabrica cu siguranta este implicata

      (Citează)

  36. Lasa, ca se poate si mai rau. Cu ani in urma, prin iarna lui 2007, sa fi fost, veneam de la birou, intuneric, tarziu. Chioscul de PVC si geam unde se vindea paine, inchis. Am aruncat un ochi inauntru si… doi sobolani! M-am consolat ca n-am luat niciodata paine din atare stabilimente.
    In facultate, vizavi de intrarea in curtea liceului Lazar, un magazin din asta mic, #cudetoate. Am luat o punga de madeleines (briose, whatever). Intorcand-o pe fata si pe spate, sa vad de unde s-o desfac, intr-un colt, punga Sparta si o madeleina, frumos roasa, cu o gaurica rotunda, cum ar face botul unui animalut.
    In 2012, intr-un birou de la Primaria Capitalei, vara, caldura mare. Mi se ofera un pahar cu apa de la dozator (Fantana, Cumpana, una din doua), ca tot eram insarcinata. Beau. Peste 5 minute, una dintre fete: Baaiiii, voi ati vaazut ca in bidonu’ asta sunt viermi??!! :D.
    Dap, am absolvit Lazarul in 2010 :-).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus