un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune oferte de la Primăvara Cadourilor

26 Feb 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

A început campania de reduceri Primăvara Cadourilor, perioada fiind 25 februarie – 1 martie. Dintr-o discuție zilele trecute cu directoarea de marketing a magazinului am rămas cu ideea că au obiceiul de a mai adăuga periodic noi produse în listă pentru a “ațâța focul”, așa că mai în următoarele zile pagina respectivă.

Consultați întreaga ofertă aici.

Ca de obicei, iată ce mi-a plăcut mie din lunga listă:

TELEFOANE
oferta_lg_g3

  • LG G3 – 1.699 lei. Bun prețul, vei simți că telefonul face mai mult de atât.
  • Utok 351D – 199 lei. Android, 3G, dual-sim, rezoluție proastă și RAM puțin, dar la acești bani ce să ceri?

SMARTWATCH

of_moto_360

  • Motorola Moto360 – 1.169 lei, vreo 300 de lei reducere de la prețul uzual. Prețul redus este unul corect pentru România, iar Moto360 este un ceas inteligent foarte reușit.

TABLETE

  • Asus Fonepad FE7010 – 419 lei redus de la 599 lei. Are 3G, ecran de 7 inchi, un brand bun pe carcasă.
  • Samsung Tab 4 T235 – 799 lei redus de la 999 lei. Un alt model foarte reușit și la un preț foarte bun, are 4G, procesor quad-core, ecran de bună calitate, 1,5 GB memorie RAM.
  • Asus Fonepad HD 7 – 549 lei redus de la 649 lei. Un pic upgrade față de cea din oferta anterioară, cu rezoluție mai mare.
  • iPad Mini – 999 lei. Este vorba de prima generație.
  • iPad Air – 1.599 lei redus de la 2.299 lei. Tot prima generație Air, dar o tabletă reușită chiar și acum.

LAPTOPURI – nu-i ceva să sară în ochi, dar dacă voiați să cumpărați un laptop, alegeți ceva de aici, măcar au preț redus.

TELEVIZOARE – sunt multe oferte bune, dar cele trei de mai jos mi-au făcut cu ochiul:
of_pcg_tv_lg

  • Sony 32W705 – 1.499 lei redus de la 1.999 lei. Are diagonala de 81 cm, dar rezoluție Full HD, frecvență 200 Hz, Wi-Fi integrat, slot CI+
  • LG 55LB630V – 3.499 lei redus de la 4.999 lei. Are noua interfață bazată pe WebOS, ecran uriaș de 55 de inchi și cam toate funcțiile posibile.
  • LG 47LB630V – 2.399 lei redus de la 2.799 lei. Același televizor ca mai sus, dar o diagonală mai mică.

ÎNGRIJIRE PERSONALĂ, PARFUMURI ȘI CREME – vine 8 martie, pot fi cadouri bune pentru o femeie. Uitați-vă de cadouri în special pe seturile cadou.

ELECTROCASNICE – reduceri de până la 50% la aparate mici și mari, inclusiv mașini de spălat, aragazuri, espressoare și diverse de-ale bucătăriei.

COPII ȘI JUCĂRII

CĂRȚI ȘI ALTELE

Observați și o orientare a magazinului eMAG spre alte categorii de produse în această ofertă. Electro-IT-ul apare destul de puțin în oferte, lipsește rețelistica, lipsesc perifericele și componentele de PC, monitoarele – în schimb sunt multe alte categorii de haine, cosmetice, cărți, sport și diverse produse.

    2 comentarii

  1. O lista potrivita si destul de eficienta pentru doritori.

      (Citează)

  2. acum si la http://www.quick24.ro/ este reducere de 70% pentru jucarii, si sunt nemtesti!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus