un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Turul Burgerilor: livrare de burgeri de la Burgerz

12 Jan 2015  ·

GÂNDURI  ·

29 comentarii

Dacă vreți burgeri buni și cu rețete inedite, dar îi vreți livrați la muncă sau acasă la voi, încercați Burgerz.

M-am văzut cu un grup mare de prieteni înainte de Crăciun și am mâncat de la Burgerz. Afacerea îi aparține unui prieten și fost coleg de facultate (ca să vedeți ce ajung să facă inginerii electroniști după absolvire), așa că ne-am strâns la el, dacă tot face livrări de mâncare.

Nu știu foarte multe detalii despre burgeri, am ajuns acolo cam odată cu ei și iată ce fotografii am făcut:
burgerz_2burgerz_3
burgerz_4burgerz_6

Noi am fost foarte încântați de ei. Chiflele sunt foarte bune (am aflat că sunt făcute la un cuptor de pâine după rețetă proprie), iar carnea este un amestec de vreo patru bucăți diferite de vită, tocate și amestecate după ce în prealabil se separă toate tendoanele și grăsimea, aceasta fiind apoi adăugată în tocătură pentru un raport optim.

După ce termin cu renovările voi comanda și eu ca orice client obișnuit, ca să vă povestesc despre ei pe tiparul de la “Turul Burgerilor“, dar până atunci nu vă temeți de Burgerz, sunt foarte buni dacă vreți burgeri la birou sau seara acasă.

burgerz_5Meniul include 9 burgeri diferiți. Apollo are brânză feta, măsline și rucola, Onion Hero este cu inele de ceapă și ceapă caramelizată, El Guerrero are chipsuri peste cheddar, schweitzer și jalapenos murați, alții au brânză cu mucegai și diverse sosuri.

Toți sunt livrați în cutii de carton, iar prețul lor (între 23 și 33 lei) include și cartofi prăjiți. Livrarea se face doar în sectorul 1 și 2 și, din ce-am auzit de la alții, e bine să-i comandați cu vreo oră sau chiar mai bine înainte de ora mesei.

Momentan Burgerz face livrări în sectoarele 1 și 2, conform hărții, în intervalul 10:30-22:30, de luni până duminică. Comanda minimă este 30 de lei, transport gratuit, pentru alte zone întrebați-i dacă fac excepții și pentru ce comenzi, că poate aveți noroc. Telefonul de comandă este 0755.097.257

O altă veste bună este că Turul Burgerilor continuă și în 2015, am găsit deja vreo 3-4 locuri unde meniul pare promițător.

    29 comentarii

  1. Şi eu am vrut să comand încă din day 1, dar voi aştepta livrarea în sectorul 6. West Gate are câteva mii de angajaţi totuşi :D

      (Citează)

  2. Am vazut si in AFI un loc nou cu burgeri. N-am avut vreme sa vad despre ce-i vorba.

      (Citează)

    • @add: am mâncat eu, e pe țeavă articolul. Ca un rezumat, este mâncare de mall, fast-food, un fel de McDonald’s cu carnea mai groasă (și, poate, pregătită pe undeva pe aici) și ceva mai puține standarde de calitate/proceduri de lucru. Rețetele sunt foarte asemănătoare, cam orice ai mânca e la fel, prețurile cam ca la McD (18 lei un meniu).

        (Citează)

  3. @add – Burger Bar, am mâncat Burger VIP (adică cel mai scump) și nu m-a impresionat deloc, chiar fad…

      (Citează)

  4. Astia din Ilfov murim de foame :)) aici la mine nu livreaza decat o singura firma de pizza :(

      (Citează)

  5. Nu au ras aia de tine cand ai inceput sa le fotografiezi mancarea?

      (Citează)

    • @nashu_mare: ba da, dar sunt obișnuit. Mai tare a fost când i-am zis cuiva “stai să fac poză la burger, că ai ajuns la jumătate și arată bine!”

        (Citează)

  6. @Bunescu, e Burger Box, get your facts straight :)
    @add, am fost eu, o să las un articol aici: http://www.revoblog.ro/hamburgeri-de-la-burger-box-din-afi/, dar tot aştept şi părerea lui Radu.

      (Citează)

  7. dar burgeri de 7lei sau maxim 10 lei nu exista? numai burgeri de 22 de lei bucata(cel mai ieftin)? comanda minina este 30 de lei acolo.. deci ca sa ajung la suma asta ar trebui sa mai comand ceva de 8lei adica ori sosuri de 2lei sau o portie de cartofi prajiti 10lei 350de grame? cand un kg 1000de grame costa 2-3 lei bine sunt neprajiti cruzi,in fine 22+10+3/4 lei=35lei pentru un burger? localuri mai ieftine nu sunt? sau nu ar trebui sa citesc site-ul blogul asta deoarece nu castig destul?

      (Citează)

    • @George: oamenii nu-ți vând doar cartofi prăjiți, ci acel cost include și salariul angajaților, curentul electric, benzina, amortizarea utilajelor șamd. La restaurante mereu pare discrepanța asta între prețul unui produs în restaurant și prețul la piață, dar la piață iei materia brută, în partea cealaltă una prelucrată și din al cărei cost se plătesc și multe altele.

        (Citează)

  8. O sa ii incerc si eu. Ca si sugestie pentru prietenul tau, mai bine foloseste pozele tale pt site. Cand am intrat pe site totul era galben, pozele sunt groaznice, nimic nu arata atragator. Daca nu vedeam pozele la tine si as fi intrat pe site sigur nu comandam nimic

      (Citează)

    • @Dorin, @add: mie mi s-au părut chiar ok fotografiile lor, bine făcute ca unghi și diafragmă, prea galbene, într-adevăr, dar de multe ori așa se preferă pentru că e o lumină caldă, specifică restaurantelor, pe când una albă este rece și “industrială”. Dar da, prea mult galben, aia se putea corecta imediat în Lightroom chiar și acum.

        (Citează)

  9. Georgica, du-te la Mc Donalds si sunt sigur ca gasesti niste burgeri pentru bugetul tau!

      (Citează)

  10. foarte, foarte misto

    sunt mare fan Turul Burgerilor, mersi de articole

      (Citează)

  11. Ce tare , chiar o sa comand acum desi nu cred ca o pot sa termin unul de 30 de ron .

      (Citează)

  12. si mie mi se par mai bune pozele tale decat alea de pe site.

    PS: acu poti sa mergi la Matilda sa-i spui: “ti-am zis eu ca nu dau degeaba atatia bani pe-o camera? ti-am zis?”

      (Citează)

  13. Personal mi se par absurde preturile. Cu inca cativa lei iti iei o pizza de la Jerries…si asta e doar un exemplu.

    …nustiu poate sunt eu ciudat, dar pe un burger mic nu arunc 25-30 ron. E mult prea scump….chit ca are continut de inger si in loc de mustar e aur topit..tot nu merita considerand alternativele.

      (Citează)

    • @Adrian: da, dar eu am început Turul Burgerilor pentru că mă săturasem de pizza și shaorma. Mănânc și din astea, chiar des, dar la un moment dat am vrut și altceva.

        (Citează)

  14. Radu, poti sa-l intrebi cate grame de carne e in medie la un burger? Sau macar 2-3 exemple. Daca citeste aici un sfat ar fi sa puna cantitatile pe site. ;)

    Un Big Mac are 88 grame (nu e typo, scrie la ei pe site).

    Iar un Beef Gourmet are 2 x 66 g = 132 g si costa 12 RON!

      (Citează)

  15. *cate grame sunt…

      (Citează)

  16. mircea(primul)

    12/01/2015 la 9:17 PM

    Da dude, dar in burgerul de mc carnea e de fapt un soi de plastic acoperit de gust bun primele 10 secunde iar intr-un burger de 30+lei ar trb sa fie niste vita de calitate si ingrediente asemenea. Eu prefer oricand o friptura de vita unui burger, nici nu se pune problem.

      (Citează)

  17. Nu am vrut sa fac o comparatie calitativa, doar una cantitativa. Poate descoperim ca pretul este justificat in cazul burgerilor datorita cantitatii de carne folosite.

      (Citează)

  18. Da la ce preturi are…prefer o saorma si ies mai ieftin.

      (Citează)

  19. Salutare!

    O sa incerc si eu Burgerz curand. Dar la Ludic ati fost? Au un singur fel de burger in meniu si am inteles ca joia au oferta la burgeri. Azi fiind joi, poate ne zarim pe acolo.

    Pofta buna! :)

      (Citează)

  20. @nwradu: mie mi-a placut. Este un burger cinstit, carne gustoasa, cartofi wedges… dar poate-i vedem pe toti cei prezenti in turul tau, sau recomandati prin comment-uri, la BurgerFest https://www.facebook.com/BurgerFestival

      (Citează)

  21. Ai fost cumva si la buffalo baz pe calea floreasca ? Recomanzi ? Am inteles ca sunt specializati in burgeri

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus