un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pisicile explozive – un joc de cărți

22 Jan 2015  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Desenele tipului de pe The Oatmeal sunt în jocul de cărți Exploding Kittens, un joc de cărți pentru 2-4 persoane, asemănător cu “război”, dar ceva mai complex.

Jocul a devenit celebru după ce în campania de finanțare a strâns suma necesară în doar 20 de minute după anunțarea pe Kickstarter, de 10 ori mai mult decât cereau într-o oră, de 100 de ori mai mult în 7 ore. Ei voiau 10.000 de dolari, au strâns 1,6 milioane de dolari într-o zi și un pic. Cam asta înseamnă pisici, explozii, comunitatea The Oatmeal și, mai ales, să știi cum să-ți vinzi proiectul (adică pagina din linkul de mai sus, bine construită).

Dacă vreți jocul, puteți băga acolo 20 de dolari, dar probabil se vor adăuga cheltuieli de transport atunci când apare în iulie. Alternativ puteți aștepta să apară pe piață, dar s-ar putea să fie mai scump atunci.

kittens_1

    5 comentarii

  1. Pare un joc distractiv. Au strans intradevar o suma beton de bani. Nu-i o ideea rea, uite asa se fac banii repede.

      (Citează)

  2. Viorel Gita:
    uite asa se fac banii repede.

    Permite-mi sa remarc faptul ca e fix invers. Succesul jocului e datorat sutelor de ore de munca pe comics-urile publicate pe Oatmeal. Sunt ani de creatie si transpiratie acolo, acum colecteaza o parte roadele financiare ale unui efort de durata.

      (Citează)

  3. cu munca, fara munca, ideea tot stupida mi se pare :)

      (Citează)

  4. Am adormit și am făcut din greșeală 13,9 milioane de dolari în cele două ore în care am dormit! Ajutor, trebuie neapărat să scap de bani, sunt în bancnote de 1 dolar și mă sufocă! Ce aș putea să fac cu ei?

      (Citează)

  5. Tipul cu Oatmeal a primit în jur de 1milion de dolari (daca nu ma insel) de la Elon Musk pentru a reabilita muzeul Tesla. A făcut o treaba excelenta, merita sa dati o tura pe site când aveți vreme. (povestea cu Elon Musk și banii e lu go, dar poate dati de ea undeva pe net, sa vedeți cum a ajuns sa primească acea suma de bani)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus