un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gadgeturi bune pentru Crăciun

20 Dec 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Dacă sunteți în căutarea unor gadgeturi inedite, dar bune și funcționale, pentru Crăciun, intrați pe e-day.ro (“idei”, get it?)

Este magazinul online al lui Răzvan Baciu, pe care-l știți de pe razvanbb.ro, TraficTube și multe filmări cu drona. După ce în ultimii doi ani l-am văzut cumpărând și testând tot felul de gadgeturi și accesorii interesante, acum le-a grupat pe toate într-un magazin online și livrează din stoc.

Avantajul este că toate produsele sunt de calitate, nu chinezării care se strică după prima utilizare. Eu am cumpărat, de exemplu, o mini-dronă Cheerson pe care încă învăț să o pilotez, dar după ce am dat-o de zeci de ori de pereți și podea este în continuare intactă. Culmea, pentru drone s-a terminat stocul după ce a arătat-o într-o dimineață la emisiunea I Like IT a lui George Buhnici.

mini_drona_cheerson_2mini_drona_cheerson_3

Am mai luat și un încărcător USB cu patru ieșiri, bun pentru concedii. Este ditamai aparatul (mult mai mare decât drona, de exemplu), semn că în el sunt ceva circuite de protecție, și are două ieșiri USB de 2 Amperi și două ieșiri de câte 1 Amper.
itec_charger

La baterii externe v-o recomand pe cea Colorovo, care are integrat cablul de încărcare, un cablu USB-Lightning care are inclusiv mufa USB reversibilă, huburi USB 3.0 cu 4 porturi sau un suport auto de bună calitate pentru gura de ventilație.

Găsiți voi pe site alte produse interesante. Livrarea se face prin TNT. L-am întrebat de programul de sărbători și iată-l mai jos de pe site, deci timp ar fi să primiți produsele până în Ajun.

program_e_day

    13 comentarii

  1. Pacat ca preturile sunt nesimtite. La o simpla cautare pe google primul link e mai ieftin ca la el.
    Pretul lui: http://e-day.ro/produs/vetter-universal-holder-smart-grip-black/
    Pretul gasit de mine la primul link: http://www.sigmanet.ro/suport-auto-universal-vetter-smart-grip-black/
    Pretul lui la Iphone 6: http://e-day.ro/produs/apple-iphone-6-16-space-gray/
    Pretul eMAG Iphone 6: http://www.emag.ro/telefon-mobil-apple-iphone-6-16gb-space-grey-iphone-6-16-gb-space-grey/pd/DM51RBBBM/

    O sa imi zici ca e oferta la eMAG insa gasesc pret mai mic cu cel putin 2 milioane.
    Sa se opreasca la TraficTube.

      (Citează)

    • @Bogdan: la iPhone nu mă bag, ieri l-a adăugat în ofertă și mă îndoiesc că vrea să vândă cantităti din așa ceva. Cred că este mai mult de palmares adăugat acolo, Răzvan fiind probabil cel mai mare fan Apple de la noi.

      Cât despre adaptorul menționat de tine, la Sigmanet transportul se plătește, la e-day este gratuit, deci produsele costă la fel. http://razvanbb.ro/2014/12/transportul-gratuit-un-mit.html

        (Citează)

  2. Si mie-mi plac site-urile astea cu gadgeturi geeky! Eu cumpăr de pe thinkgeek.com.
    Ultima achiziție e R2-D2 USB car charger! Super dragut ca si cadou de Craciun pentru cei care sunt fani Star Wars. :) altceva interesant ar fi lămpile tetris. :)
    Iar ultima moda in materie de drone: drone selfies! :D

      (Citează)

  3. Mai bine iau de pe e-Bay decat sa iau de pe e-Day.
    Pretul e mult mai mic, chiar daca astept 20 zile dupa colet.

      (Citează)

  4. Tocmai pentru ca sunt prostioare nu merita sa dai multi bani pe ele, dai cativa $ si iti faci damblaua, dupa care le arunci si gata.

      (Citează)

  5. pacat ca romanii tot mentalitate de mic bisnitar au.
    Urmaresc blogosfera (parca suna mai bine fata de ce e de fapt nu ? :) ) de ceva timp, atat cea nationala cat si cea internationala, dar vad ca doar la noi ramane ideea de a lua dintr-o parte si a vine in alta. Macar in alte parti se vand produse proprii (carti de exemplu).

      (Citează)

  6. mai nwradu, nici asta nu e post publicitar?
    sau e marcat si nu vad eu?

    in fine, ce voiam sa spun e ca am primit si eu de craciun acea drona mica Cheerson si dupa 2 zile de jucat cu ea, gata, s-a stricat, respectiv nu se mai ridica de la sol dupa ce i-am schimbat o elice.

    de mentionat ca ma joc cu asemenea jucarii de vreo 3 ani, de obicei invat sa le pilotez in primele 30 de minute; cu drona asta chiar mi-a fost foarte usor, dupa ce m-am prins care e fata si care spatele (lumini albastre in fata, rosii in spate), pentru ca e intr-adevar una din cele mai manevrabile si mai stabile jucarii de acest fel – deci in nici un caz nu am dat cu ea de pereti sau de podele in mod excesiv

    deci si aceasta drona este exact la fel ca aproape toate celelalalte jucarii zburatoare pe care le gasiti prin mall si prin carrefour, respectiv se strica foarte repede dupa ce incepi sa te joci cu ea.

    dar eu mai intreb inca 1 data, nwradu – nici postul asta nu e publicitate?

      (Citează)

    • @Robo: cred că ți-am mai spus o dată că dacă nu are tag-ul “publicitate”, nu este articol plătit.

      Altfel, desigur că este articol publicitar – îi face publicitate lui Răzvan și magazinului său, la care muncește mult și care are produse de calitate. Drona mea încă nu s-a stricat, deși am zburat-o mult mai mult (i-am rupt o elice, dar are 4 de rezervă în pachet), dar sigur sigur că ai garanție la a ta.

        (Citează)

  7. distinctia asta intre articole platite si articole publicitare ma face sa rad.
    ma intreb ce te faci daca cineva iti face un serviciu in schimbul publicitatii pe blog – probabil stai noptile treaz sa te gandesti daca acel serviciu e sau nu e plata.

    ref la drona, fiind un cadou, evident ca nu am nici o garantie, ca nu am primit si documente de la persoana care mi-a facut-o cadou.

    iar pentru 150 de lei nu ma duc sa pierd timp pe la garantie.

    ideea insa ramane, ca e un produs la fel de slab ca toate celelalte de pe piata, chit ca postul tau publicitar neplatit spune altceva.

    hai noroc, cine stie, poate cand o sa cresti o sa intelegi si tu ce inseamna sa marchezi un articol publicitar in mod onest.

      (Citează)

    • @Robo: nu, în mod clar nu ai văzut elicopterele de pe piață sau alte drone care se strică după 2-3 lovituri de perete. Asta rezistă la mult mai multe, probabil și pentru că e mică de tot.

      Evident că-i făcută în China. De manual m-am plâns și eu lui Răzvan, dar nu e-Day este importatorul ei, așa că nu pot face ei manualul.

        (Citează)

  8. mai zic ceva de drona: engleza absolut execrabila din manual, care face ca manualul sa fie aproape ininteligibil, de parca cineva a tradus cu o versiune de acum 10 ani a lui google translate direct din chineza in engleza, este un indiciu in plus ca drona asta este o chinezarie exact la fel ca toate celelalte chinezarii.

      (Citează)

  9. @Robo – cred ca nu te-ai uitat bine , daca omu zice ca e de calitate asa e, doar nu isi punea obrazu’ la bataie degeaba. In mod sigur e un made in China pe acolo cu font mic ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus