un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Brad Pitt a fost tratat regește la un salon din zona Pieței Romane

16 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Brad Pitt își uitase cremele de față și mâini acasă la ultima sa vizită în România. Omul are 51 de ani, așa că are nevoie de ele zilnic pentru a se menține în formă.

În disperare de cauză, găsindu-se fără creme în zona Piața Romană, Brad Pitt a intrat în primul salon de cosmetică ce i-a ieșit în cale. A fost excelent! Mâinile acelea moi, prosoapele călduțe și o ședință de radiofrecvență tripolară! Un masaj cu pietre vulcanice urmat de unul cu bambus i-au făcut pielea atât de hidratată încât Angelina era să nu-l mai recunoască.

Fiind atât de mulțumit de servicii, Brad Pitt a acceptat să facă gratuit reclamă salonului respectiv, renunțând la zecile sau sutele de mii de euro pe care le-ar fi cerut în mod uzual pentru așa ceva. Iată-l acum în stradă, varianta de carton în mărime naturală, recomandând salonul respectiv.

salon_brad_pitt

Cel puțin eu așa îmi închipui că au decurs lucrurile.

    10 comentarii

  1. speedy gonzales

    16/12/2014 la 4:08 PM

      (Citează)

  2. speedy gonzales

    16/12/2014 la 4:08 PM

  3. Ce n as da sa il vad pe clooney in fata unei bodegi, tot cartonat, stand cu un pet de Burger in mana si recomandand practic crasma

      (Citează)

  4. As fi crezut ca e mai inalt…

      (Citează)

  5. …si Angelina la magazinul de arme,ca tot o arde ea periculos:))

      (Citează)

  6. in fața intrării în cazinoul din Afi Palace sînt cartoanele în mărime naturală a celor din Stargate (O’Neill, Carter, etc….) – ce crezi tu că s-a întîmplat acolo ? au aterizat din greșeală prin stargate fix în cazino și cum n-aveau bani sa plătească, au pozat ? :-)

      (Citează)

  7. Alias: au slot machines cu tema stargate, cel putin stiu ca le aveau la cazinoul de la budapesta.

      (Citează)

  8. ce caterinca:))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus