un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am comandat băuturi online de la SmartDrinks

29 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

La câteva minute după comanda la BeiCeVrei.ro am comandat și de pe SmartDrinks.ro alte băuturi, că fiecare are alte branduri în portofoliu. Sistemul a fost foarte asemănător, am dat comanda vineri după-amiază, am plătit cu cardul, am fost sunat după vreo oră, iar produsele au ajuns luni la mine, că sâmbătă era prea din scurt ca să le preia. Livrarea s-a făcut cu mașina firmei, nu curierat.

Totul era ambalat în cutii de carton compartimentate. De aici am luat vin libanez Chateau Ksara din Valea Beqaa, asta după ce am citit pe loc pe Wikipedia că vinurile libaneze sunt bune, iar Chateau Ksara este cea mai mare podgorie a lor. Bun, să fie de testat.

smartdrinks_1smartdrinks_2

Tot aici am găsit tequila Don Julio blanco, o tequila excelentă cu o aromă bună și un gust complex, care nu-ți amorțește limba atunci când o bei prin tărie prea puternică, apoi două ginuri speciale, Hendrick’s și Monkey 47, pe care de mult timp le urmăream, dar nu prea se găsesc prin comerț.

Altfel spus, ca și la Bei Ce Vrei, comandați cu încredere de la acest magazin.

    11 comentarii

  1. Tequila por mujeres?

      (Citează)

  2. Ce mișto. Dispar comentarii. Sexy.

      (Citează)

  3. Ai pierdut ceva?

      (Citează)

  4. nu credeam ca exista un un site online pentru bauturi, foarte tare

      (Citează)

  5. Eu nu găsesc nicăieri cidru Bulmers în românia, nici nu cred că au de gând să importe. :(

      (Citează)

  6. Transportul a fost gratuit ? Ca si eu am vazut niste beri interesante pe site-urile de bauturi online si ma gandesc sa le fac o recenzie.

      (Citează)

    • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 150 de lei în București și Ilfov, scrie pe site. În țară livrează prin Cargus și se aplică tarifele lor în funcție de greutatea coletului.

        (Citează)

  7. Hello,
    Eu comand des de pe Beicevrei.ro, iar transportul este gratuit pentru anumite orase inclusiv Bucuresti, si nu-ti impun comanda minima. Poti sa comanzi cu incredere, eu sunt clienta fidela :)

    Teo

    nwradu:
    Livrare gratuită la comenzi mai mari de 150 de lei în București și Ilfov, scrie pe site. În țară livrează prin Cargus și se aplică tarifele lor în funcție de greutatea coletului.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus