un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vineri la KFC este Black Fryday! 1+1 gratuit la meniul de aripioare

26 Nov 2014  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

KFC ne face o surpriză foarte plăcută și intră în hora Black Friday cu o ofertă foarte bună: vineri, 28 noiembrie, la fiecare meniu 5 Hot Wings cumpărat primești gratuit încă un meniu de 5 aripioare, adică inclusiv cartofi și băutură!

Oferta asta (Fryday, get it?) este valabilă în toate restaurantele KFC din țară, de la prima oră și până la ultima, așa că puteți profita de ea oriunde! Eu cu siguranță voi fi în cel mai apropiat restaurant KFC ca să mă bucur de unul singur de 10 aripioare și poate iau și la pachet încă 10, ca să mâncăm două persoane la preț de una. Va fi o zi, așteptați-o, legendară!

ÃŽnÈ›eleg că este al doilea an când KFC are o astfel de ofertă de Black Friday È™i, dacă nu mă înÈ™ală memoria, singurii care pot spune asta. Bravo lor, mă bucur că sunt la curent cu subiectele lunii È™i participă È™i ei – după atâtea cumpărături (inclusiv pe 28, că È™i atunci unele magazine au oferte), poÈ›i face o pauză de realimentare la ei pentru oferta asta.

kfc_black_fryday

    16 comentarii

  1. Aceasta este discriminare! Glumesc, era bine sa puna o oferta de genul asta si la Crispy Strips. Nu toti prefera oasele :(

      (Citează)

    • @Victor Dulu: eu aÈ™ fi vrut la Bucket pentru o persoană, care mi se pare combinaÈ›ia ideală de 3 crispy, 4 aripioare, suc È™i cartofi la 16 lei È™i ceva. A fost, însă, la aripioare, iar crispy găseșți în ofertele de Crăciun (bucket X-mas)

        (Citează)

  2. KFC-ul de la unirii are oferta asta in fiecare marți de mai mult timp

      (Citează)

  3. E valabila si ptr portia de 8?

      (Citează)

  4. Nu de alta, dar la 5 abia daca faci cunostinta cu carnea. Mai am si puradei pe acasa de hranit

      (Citează)

  5. Oferta asta e valabila in fiecare marti la kfc unirii.

    Valabila doar la 5 aripioare, nu si la 8.

      (Citează)

  6. Hot wings, adica picante?

      (Citează)

  7. off-topic: dar tot legat de mancare, am cautat Danone iaurt cu noua reteta (instagram nwradu) in Iasi si se pare ca pe aici nu a ajuns.

      (Citează)

  8. stiu pe una la care vinerea trecuta plateai un numar si primeai doua. a avut programari toata ziua :)

      (Citează)

  9. Anul trecut, oferta de Black Friday a fost la crispy strips de 8. La un astfel de meniu, primeai 2, la acelasi pret. Tin minte perfect. Nu mi-a mai trebuit KFC pana in vara.

      (Citează)

  10. @Gaelex: aripile standard, așa se cheamă ele.

      (Citează)

  11. Si cat costa un meniu?

      (Citează)

  12. Costa mult mancati-as mai bine iei un pui intreg de la Carefoura si il firbi la resou sa coste mai putin

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus