un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Restaurantul Osho se extinde în Centrul Vechi

21 Nov 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

O veste bună: OSHO a deschis acum câteva zile un restaurant tip “steakhouse” în Centrul Vechi, unde se poate mânca vită de cea mai bună calitate și pește și alte preparate, probabil meniul lor uzual. Momentan au pagină de Facebook.

Restaurantul se numește Oro Toro și se află pe strada Franceză, mai sus de St George (care din “specific unguresc” s-a transformat în “specific transilvănean”). Vestea este binevenită având în vedere că zona Centrului Vechi este bună de distracție, băutură și mâncare fără pretenții, dar dacă vrei un restaurant de top pe acolo nu ai decât puține opțiuni. Ca steakhouse, Oro Toro intră în concurență cu Red Angus, aflat tot pe strada Franceză.

Acum partea mișto: până duminică inclusiv, la Oro Toro este black friday la burgeri, cu 50% discount.

oro_toro_black_friday

În acest moment, burgerul cu foie gras și măr copt de la OSHO Primăverii este pe primul loc în Turul Burgerilor. Am mâncat și vită la ei (una rare), este bine făcută, gustoasă, cu prețuri pe măsură.

restaurant_osho_vita_05
osho_burger_16_royal

oro_toro

    6 comentarii

  1. “Am mâncat și vită la ei (una rare), este bine făcută, “.. no pun intended?

      (Citează)

  2. Am fost azi la ei si am bagat un Black Angus si un Double Yoyo. Buni tare.

      (Citează)

  3. Mda, buna carnea, dar desi in meniu scrie ca toti burgerii vin cu rosii, ceapa, salata, cartofi prajiti, maioneza ketchup, sos si mustar, a fost servit fara nici un fel de sos. Am primit un sos la cerere (unul ordinar din maioneza cu ketchup) care a aparut pe nota. Or fi ramas fara sosuri din cauza ofertei de Black Friday.

      (Citează)

  4. Roxana, eu am cerut la bucatari/cei care aranjau tavile si farfuriile si mi-au dat ketchup, mustar, maioneza si un sos/pasta de ardei iute

      (Citează)

  5. Si mie mi-au dat sosuri :)

      (Citează)

  6. L-am testat si eu aseara.
    Mancarea buna, nimic de obiectat, serviciul OK.
    Minusuri:
    – se invarteau pe acolo vreo 2-3 persoane stil bodyguard care pareau ca sunt stapanii locului, vorbind tare si foarte prietenesc cu chelnerii.
    – nu au spatiu pentru nefumatori. Desi initial am fost condus intr-o zona mai retrasa, prezentata ca fiind pentru nefumatori, in cateva minute au aparut in aceeasi zona si clienti care fumeaza.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus