un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă Easyhost Black Friday la servere dedicate

22 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Uitați și o ofertă mișto de la EasyHost, fostul Hostway, cei care țin și acest blog pe serverele lor (și l-au ținut foarte bine – 15.000 de vizitatori unici și 88.000 de afișări ieri fără să activez nici un plugin de cache!).

Au o reducere de 50% la pachetul de server dedicat, de la 199 la 99 euro pe lună pentru configurația de mai jos. Din experiență personală de-a lungul anilor vă pot spune că au și un serviciu tehnic ireproșabil, oameni care sunt foarte răbdători și politicoși cu tine și care te sună să verifice că s-a rezolvat totul și că merge bine site-ul.

oferta_easyhost_black_friday

    6 comentarii

  1. “15.000 de vizitatori unici și 88.000 de afișări ieri” si cand ai fost acuzat ca indemni lumea ca sa viteze cu Iohannis ai raspuns ” vreo 5 sunt la primul comentariu pe blog, alți 3 au vreo 3-4 în total, poate doar în acest articol.”
    Prin deducere logica se poate spune ca nu esti tocmai o persoana sincera.

      (Citează)

    • @Marius: dar nu mințeam în niciuna dintre cele două afirmații! De ce aș face-o?

      Datele despre trafic sunt oricum publice, iar multe bloguri au avut trafic de 3-4 ori mai mare de Black Friday, vezi Zoso.ro care a avut 52.000 de unici atunci.

        (Citează)

  2. pwned

      (Citează)

  3. Nu e rea oferta mai ales ca are o configuratie buna.
    Acum ideea este ca e util pentru cei cu trafic mare, daca nu, shared e ok.

      (Citează)

  4. Având în vedere ce clienți preferă, chiar nu văd rostul ofertei.

      (Citează)

  5. @marius: părerile lui politice sînt simple păreri, nefiind asociat cu nici un partid. Deci nu contează cîţi vizitatori îi citesc blogul. Oricum, cred că cei mai mulţi (incl. eu) NU îl citesc pt. politică.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus