un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Kim Kardashian goală: prea mult fund (NSFW)

14 Nov 2014  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Dezbatere deosebit de importantă: fotografiile acestea cu Kim Kardashian goală sunt, acum, cel mai circulat lucru de pe Internet. Revista Paper are un trafic imens pe site, toată lumea a scris despre corpul ei, pe Instagram se apropie de 1 milion de like-uri, iar hashtag-ul folosit este #BreakTheInternet.

Într-un fel, asta contează în lumea în care trăim.

Bine, să fie sănătoasă. Dar sunt eu defect? Doar mie mi se pare că NU arată bine? Că are fundul mult prea mare? Îî înțeleg pe deplin pe cei care spun că o femeie este și mai sexy atunci când are un posterior mai mare, mai rotund, cu care arată mai bine atunci când se mișcă sau dansează, față de o femeie care-i “scândură” la spate.

kim_kardashian_fund_paper_1kim_kardashian_fund_paper_2

Dar asta e prea de tot. Uitați-vă ce talie îngustă are și apoi ce contur are în jos corpul ei. Cum ajungi totuși să ai fundul atât de mare?

Vi se pare sexy? Arată bine? Doamnelor și domnișoarelor cititoare ale blogului, vouă vă place?

Doi la mână, cum ajungi să surprinzi imaginea aceea cu șampania? E photoshop? Au încercat de o mie de ori până le-a ieșit bine?

Fotografiile originale sunt pe papermag.com, iar Playboy România are o galerie cu Kim Kardashian de acum câțiva ani. Evident, toate sunt NSFW.

    15 comentarii

  1. Evident ca e Photoshop. Talia nu e asa subtire, si nici fundul atat de mare. Au exagerat proportiile intentionat. E destuld e simplu, nici 5 min nu ii trebuie unuia care se pricepe.
    Iar faza cu sampania, e si mai evidenta

      (Citează)

  2. Sper totusi ca e fotoshop si fundul si sampania. Altfel saraca tipa e mutanta.

      (Citează)

  3. Eu sunt sigur că fotografia e reală, la nivelul acesta nu se poartă Photoshop pentru dimensiuni, ci numai pentru eliminarea imperfecțiunilor.

      (Citează)

  4. Exista si prea mare la fund sau sani, iar Kim Kardashian arata dizgratios.

    Fotografia cu sampania nu e deloc greu de realizat, sunt destule camere foto si video care pot captura sute sau mii de cadre pe secunda, din care sa il alegi pe cel mai bun. Si asta de niste ani buni, remember bullet time in Matrix.

      (Citează)

  5. de-o fantezie e buna, dar sa stai in fiecare zi cu ea, ti se apleca. tre sa iei cu paine.

      (Citează)

  6. E cam deformata. Ma îngrozește când o vad. Cu O singura întrebare excepție: dacă te uiți doar la față.

      (Citează)

  7. mircea (primul)

    14/11/2014 la 4:37 PM

  8. Photoshoapa si chirurgia estetica sa traiasca.. http://i.imgur.com/5zvBWFn.jpg
    http://i.imgur.com/4ejVXwL.jpg

      (Citează)

  9. @Gaelex: mă refeream că jetul de șampanie nimerește paharul de pe fundul ei, nu doar că e un jet de spumă în aer.

    E un remake după o altă fotografie a aceluiași fotograf, o găsești aici https://31.media.tumblr.com/decad7a5fb9715c1508942f7e12209f8/tumblr_newq2vmrOB1r106o0o1_500.jpg

      (Citează)

  10. Daca tot au scapat pozele din iCloud cu ea dezbracata, ce a zis “la naiba, m-au vazut toti cum arat dezbracata, macar sa fie ceva profi acum”.

      (Citează)

  11. A sa nu uit. Pozele din iCloud facute cu Blackberry.

      (Citează)

  12. joke.r or not

    14/11/2014 la 7:29 PM

    Si eu credeam ca Anda Adam are fundul mare… E copila pe langa Kim.

      (Citează)

  13. @Radu, ai niste comentatori pe blog civilizati, si e un pic cam rusinos comentariul meu, dar portbagajul ala e bun doar de un singur lucru.
    Deci imaginati-va (aici e vorba doar de barbati) -> stati intinsi pe pat cu steagul ridicat -> vine madam kim -> trece deasupra -> twerk twerk twerk … pam pam pam

      (Citează)

  14. Da, nici eu nu sunt prea incantat de un astfel de pictorial, dar gusturile nu se discuta. Multora sunt sigur ca le place, asa ca nu avem ce face. Voi mai exista tot felul de astfel de aparitii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus