un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bloggers LAN Party 6 – sau ce jucător eram odată…

21 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

eu_blp6Sâmbăta trecută ne-am jucat toată ziua pe calculator la Bloggers LAN Party ediția 6. Îndrăznesc să spun că este unul dintre puținele evenimente legate de online ce ajunge la ediția cu numărul 6, semn că ne place.

Faptul că am pierdut gros la tot ce-am jucat este È™i un semn că am îmbătrânit. E drept că m-am dus cu un mouse de laptop, dar nu de acolo mi s-a tras – doar la Team Fortress 2 am fost mai răsărit.

Am descoperit însă plăcerea de a juca Solitaire Arena, joc făcut de românii de la MavenHut, adică solitaire în rețea, împotriva unor oameni reali, concurând pentru a rezolva înaintea oponentului tău pachetul de cărți. La turneul organizat la BLP 6 n-am avut însă șanse, și aici e cu strategie și n-am fost suficient de rapid.

Totuși, după primul BLP la care am participat am rămas jucător de World of Tanks. După acesta rămân de Solitaire Arena, pe care deja l-am instalat și pe telefon.

Apoi am jucat FIFA 2015, unde am luat bătaie. În apărarea mea, niciodată nu mi-a plăcut să joc FIFA cu controller, așa că nu m-am mirat de rezultate.

La DOTA 2 iarăși am fost praf. Pur și simplu nu aveam răbdare să las minionii să o ia în față și mă duceam și eu la luptă, iar eroii dușmani de la cealaltă masă abia așteptau să mi-o dea. Și când tu ai eroi de nivelul 5, iar echipa adversă a ajuns deja pe la nivelul 9, ce să mai faci?

La Team Fortress 2 am fost ceva mai bun, că se vede că am mâna formată pentru a da headshot-uri. Ne-am distrat câteva ore bune pe modurile King of the Hill și Capture The Flag, trecând prin diverse roluri sub conducerea căpitanului Cabral.

Le mulÈ›umesc È™i eu organizatorului – Toma Nicolau – pentru invitaÈ›ie È™i sponsorilor pentru că au investit timp È™i bani în distracÈ›ia noastră. Digi Net ne-a asigurat Internetul cu o conexiune de 1000 Mbps, iar cei de la AVstore ne-au dat căști cu microfon È™i un sistem sonor pentru consola Playstation 4. Cei de la Impact Hub ne-au asigurat locaÈ›ia desfășurării concursului È™i locul lor, gândit pentru evenimente È™i întâlniri, este perfect pentru aÈ™a ceva, având sistem electric bun, ventilaÈ›ie, lumină È™i un spaÈ›iu mare, amenajat în culori calde. Cei de la AMD au asigurat calculatoarele, mai mult de 30 la număr, instalate, configurate È™i gata pentru joacă.

Cei de la Digi24 ne-au făcut o vizită și au făcut un reportaj despre BLP6. M-am ferit ca un ninja de cameră.

    5 comentarii

  1. Am participat si eu in echipa cititorilor si a fost o experienta foarte buna , sper sa pot sa vin si la celelalte lanuri .

    Dota 2 e un joc destul de greu de invatat pe moment , eu eram singurul cu experienta mare pe acolo drept urmare am castigat cam tot . Am incercat sa trec pe la oameni sa le mai dau sfaturi ( si pe tine te-am ajutat la un moment dat cu niste iteme si vraji ) .

    La TF2 a fost mai echilibrat deci mai fun .

    Organizarea a fost foarte buna iar locatie deosebita .

      (Citează)

  2. Noob :D

      (Citează)

  3. mid of feed!

      (Citează)

  4. @Andreiexe: așa este, mulțumesc!

      (Citează)

  5. Eu îți mulțumesc!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus