un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Black Friday continuă, am actualizat lista magazinelor!

22 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Unele magazine au închis vineri noapte promoțiile de Black Friday, dar multe altele continuă cu ofertele, iar acum, în liniștea weekendului și poate cu ceva bani rămași după ziua de ieri, aveți timp pentru o nouă rundă de shopping.

Sfatul meu: uitați-vă acum după haine la reducere, încălțăminte, ceva cadouri de Crăciun pentru familia extinsă, jucării, decorațiuni și altele asemenea. În IT&C s-au cam dus ofertele bune, deși unele magazine au suplimentat ofertele cu noi stocuri. EasyHost are o ofertă mișto cu un pachet cu server dedicat la jumătate de preț.

Uitați-vă în special pe DeClub, Kurtmann, SevenSins, La Redoute, Elefant, Flanco, PC Garage (care la ora 14 introduce noi produse, inclusiv Xbox One), Fashion Days, F64 și Carrefour Online, au mers foarte bine ieri.

APARATE FOTO, OBIECTIVE ȘI ACCESORII FOTOGRAFIE
Magazin Data Observații
logo_f64 / F64 Studio 21-23 noiembrie Aparate foto, obiective, accesorii, tablete și telefoane pe cel mai mare magazin foto/video din această zonă a Europei.
logo_yellowstore / Yellow Store 21-23 noiembrie Magazin cu aparate și obiective Nikon și diverse accesorii foto.
CĂRȚI
Magazin Data Observații
logo_elefant / Elefant 21-28 noiembrie Elefant a avut o creștere de 250% în fiecare an, fiind acum un mare mall online. Categoria Cărți rămâne în continuare cea mai vizitată, dar intrați la ei și pentru jucării, decorațiuni, ceasuri, fashion, articole pentru casă și vor avea chiar și IT&C în ofertă.
logo_nemira / Nemira continuă! Una dintre cele mai mari edituri de la noi, celebră pentru seriile SF și fantasy precum Game of Thromes, Jocurile foamei șamd.
HAINE ȘI ACCESORII
Magazin Data Observații
logo_fashion_days / Fashion Days 21-23 noiembrie, ora 0 Discounturi care ajung până la 90% la sute de mii de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii atât pentru bărbați, cât și pentru femei sau copii. În ofertă se vor regăsi branduri renumite și apreciate la nivel internațional precum: Calvin Klein, United Colors of Benetton, Just Cavalli, Esprit, Pepe Jeans, Guess, Nike, Triumph, Puma, Converse, Ray Ban, Love Moschino, Only, Vero Moda, Desigual, Jack&Jones, Timberland, Napapijri și multe altele.
logo_zorilestore / ZorileStore 21-23 noiembrie încălțăminte și haine sport, în special Puma și branduri asemănătoare.
logo_declub/ DeClub în limita stocului Rochii sexy, poșete, jeans, costume de crăciunițe și accesorii. Magazinul a avut o creștere imensă în ultima perioadă.
logo_originals / Originals 21-23 și 28-30 noiembrie Campania Black Friday organizata in acest an de Originals va oferi clientilor sai produse de incaltaminte, imbracaminte si accesorii de la cele mai renumite branduri aflate in portofoliu – Nike, adidas, Puma, Le Coq Sportif, Ecko Unlimited, Reebok șamd – cu reduceri de pana la 90%.
logo_sevensins / SevenSins 21-23 noiembrie Un site mare și cunoscut ce vinde lenjerie sexy, corsete, costume de baie, haine și accesorii. NSFW!
“Sute de articole de lenjerie intima, haine si accesorii provocatoare vor avea reduceri cuprinse intre 10% si 70%. Am introdus cinci furnizori noi in site: Anita Berg, cu produse din latex natural, Lolitta si 7Heaven pentru materiale tip second-skin, Avanua cu lenjeriile colorate atragatoare, Chilirose si Jamais Vecu.”
logo_laredoute / La Redoute 21-23 noiembrie Magazinul vinde haine și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, ceasuri și decorațiuni pentru casă. În campanie vor intra toate produsele din magazin și vor fi reduceri de până la 90%.
În plus, La Redoute oferă 30 de lei reducere pentru prima comanda (de minim 149lei), transport gratuit (pentru comenzi de minim 249 lei) și cadou un set de pat pentru fiecare comandă plasată (de minim 349 lei).
logo_zaza / Zaza Boutique 21 noiembrie – 1 dec Rochii, fuste, sacouri, cămăși, pantaloni, bluze, pulovere și poșete pentru femei. Promotia va include preturi reduse la noua colectie de fuste create exclusiv pentru Black Friday, pachete de produse, discounturi de pana la 50% la tinutele vedeta ale siteului si reduceri la gama de copii si jucarii handmade.
logo_otter / Otter 28-29 noiembrie Reduceri fixe la toate categoriile de produse
logo_ecco / Ecco Shoes 21-23 noiembrie Reduceri de pana la 50% la Incaltaminte femei, barbati, copii.
logo_matar / Matar 20-30 noiembrie Începe la ora 20 în data de 20 noiembrie și vor fi reduceri la pantofi, ghete, botine, cizme și sandale, plus produse bărbătești.
logo_kurtmann / Kurtmann până pe 7 decembrie Kurtmann vinde haine de la branduri precum Bershka, Zara, Massimo Dutti și alte mărci cunoscute, iar acum promit reduceri la toate categoriile de produse din site, cu noi promoții adăugate pe parcursul zilelor.
logo_boutiquemall / Boutique Mall în limita stocului
logo_theiconic / The Iconic 21-23 și 28-30 noiembrie Magazinul vinde îmbrăcăminte, încălțăminte și diverse accesorii pentru bărbați și femei.
logo_rubyfashion / Ruby Fashion 21-23 și 28-30 noiembrie Reduceri de până la 75% la încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru femei.
CEASURI
Magazin Data Observații
logo_watchshop / WatchShop.ro continuă în weekend Ceasuri Swatch, Tissot, Festina, Atlantic, Police, Boss, Fossil, Casio, Sector șamd. Magazinul aparține de Evomag. Au și campanie de price-protection până atunci.
logo_topceas / TOPceas continuă în weekend Ofertele la ceasuri încep dimineață la ora 9 și se anunță discount-uri de până la 70%.
logo_fashion_days / Fashion Days 21-23 noiembrie, ora 0 Fashion Days vinde și ceasuri de la diverse branduri, probabil vor fi în ofertă.
ARTICOLE SPORTIVE ȘI ACCESORII
Magazin Data Observații
logo_running-shop / Running Shop 21-30 noiembrie Magazinul va avea în ofertă peste 2000 produse la reduceri de pana la 70%.
logo_zuga / Zuga 21-23 noiembrie Zuga oferă peste 5000 produse de la branduri recunoscute la reduceri de pana la 70%
logo_sport-addict / Sport Addict 21-23 și 28-30 noiembrie Diverse categorii vor avea reduceri de până la 80%
JUCĂRII, HAINE ȘI ALTE ARTICOLE PENTRU COPII
Magazin Data Observații
logo_elefant / Elefant 21-28 noiembrie Elefant are în ofertă jucării pentru băieți și fete, LEGO, puzzle-uri, scutece, haine, accesorii și diverse alte tipuri de articole pentru copii.
logo_toyz / Toyz.ro 21-22 noiembrie Jucării de toate felurile
logo_noriel / Noriel în limita stocului Jucării de pluș, figurine, jocuri educative și multe alte articole pentru copii.
logo_3pitici / 3 Pitici 21 și 28 noiembrie Articole pentru camera copilului, haine, jucării, cărți, muzică și filme, articole pentru părinți.
logo_bestkids / Best Kids Articole pentru gravide și mămici, alimentație, igienă, jucării, haine, costume, produse pentru camera copilului.
logo_pantofioriveseli / Pantofiori veseli Toate felurile de pantofi, cizme și sandale pentru copii.
logo_educlass / Edu Class Jocuri educative, jucării, produse pentru bebeluși, costume.
logo_lindie / Lindie Toate tipurile de haine pentru copii de până la 14 ani.
DECORAȚIUNI ȘI ALTE ARTICOLE PENTRU CASĂ
Magazin Data Observații
logo_elefant / Elefant 21-28 noiembrie Elefant a avut o creștere de 250% în fiecare an, fiind acum un mare mall online. Categoria Cărți rămâne în continuare cea mai vizitată, dar intrați la ei și pentru jucării, decorațiuni, ceasuri, fashion, articole pentru casă și vor avea chiar și IT&C în ofertă.
logo_sensodays / SensoDays 21-23 noiembrie Magazinul unui mare distribuitor IT&C în România, care recent a înglobat fostul Koyos și oferă reduceri la electrocasnice și IT, produse de îngrijire personală, decorațiuni, produse de casă, baie, bucătărie.
logo_somproduct / SomProduct Saltele, perne și alte accesorii pentru un somn liniștit.
COSMETICE ȘI PARFUMURI – cadouri pentru Crăciun
Magazin Data Observații
logo_giftexpert / Gift Expert 21-23 noiembrie, ora 0 La reducere se vor afla in special cele mai bine vandute produse pe www.cadouripentruea.ro si vor fi din categoriile cadouri spa, ceaiuri si accesorii pentru servirea ceaiului, parfumuri pentru camera si lumanari parfumate. Le primiți gata ambalate și gata pentru a fi oferite cadou.
logo_sensodays / SensoDays 21-23 noiembrie SensoDays va vinde și cosmetice și parfumuri.
logo_triodeluxe / TrioDeluxe 21-23 noiembrie “reduceri la toate produsele de pana la 40%”
logo_zzv / ZZV 21-23 noiembrie “discounturi de pana la 80% la marea majoritate a produselor”
MÂNCARE, DELICATESE ȘI PRODUSE BIO
Magazin Data Observații
logo_carrefour / Carrefour Online 19-23 noiembrie Reduceri la diverse produse, oferte bune la electrocasnice.
logo_oalacubunatati / OALA CU BUNĂTĂȚI 21 noiembrie Mâncare gătită pe comandă și livrată a doua zi, în cantitate mare (“la oală”, 6-10 porții), foarte bună pentru familii mari, pentru cei ce vor să mănânce 2-3 zile sau pentru o mică petrecere.
logo-vegis / VEGIS 21 noiembrie, ora 8 Vegis va avea reduceri de până la 60%. Magazinul vinde produse bio: ceaiuri, remedii naturiste, suplimente alimentare, cosmetice, detergenți, produse de slăbire șamd.
logo_eubio / EU BIO 21-23 noiembrie Un alt magazin cu produse bio, iar reducerile promise sunt de până la 50%.
IT&C ȘI ELECTROCASNICE
Magazin Data Observații
logo_pc_garage / PC Garage stocuri suplimentate PC Garage are reduceri mari la componente și sisteme, tablete, televizoare, laptopuri și multe altele.
logo_domo / ITgalaxy Magazin cu peste 30.000 de produse acoperind o gama larga a segmentelor IT, multimedia, entertaiment, gaming, telecomunicatii si solutii de securitate
logo_carrefour / Carrefour Online 19-23 noiembrie Prețuri bune la electrocasnice, verificați acea combină frigorifică Beko la 1.149 lei, de exemplu.
logo_evomag / Evomag 21-23 noiembrie “o ofertă de peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri semnificative, de până la 75%. Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice şi la produse de îngrijire personală, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de reţelistică şi componente pentru PC”
logo_f64 / F64 Studio Aparate foto, obiective, accesorii, tablete și telefoane pe cel mai mare magazin foto/video din această zonă a Europei.
logo_flanco / Flanco 21-23 noiembrie 400.000 de produse în stoc, reduceri mari la electrocasnice și IT, se va putea comanda și online. O mare parte din oferta lor corespunde cu cea eMAG, așa că dacă nu apucați acolo un produs, încercați pe Flanco.
logo_marketonline / Marketonline 21-23 noiembrie IT și electrocasnice pe unul dintre magazinele cu vechime.
logo_avstore / AVstore în limita stocului Un vechi magazin specializat pe echipamente audio de înaltă fidelitate, dar și TV, video, foto, IT, jocuri și electrocasnice. Câteva exemple de reduceri găsiți pe zoso.ro
logo_azerty / Azerty 21-23 noiembrie Azerty face parte din același grup ca și Marketonline
logo_sensodays / SensoDays 21-23 noiembrie Magazinul unui mare distribuitor IT&C în România, care recent a înglobat fostul Koyos și oferă reduceri la electrocasnice și IT, produse de îngrijire personală, decorațiuni, produse de casă, baie, bucătărie.
logo_vonmag / VonMag 21-28 noiembrie Echipamente de supraveghere video, sisteme de alarma , automatizari porti si usi de garaj, sisteme interfonie si solutii pentru control acces si control rond
logo_sigmanet / SigmaNET 21-23 noiembrie “reduceri de pana la 40% la calculatoare si componente. Vor fi in oferta routere, switch-uri, HDD-uri, placi video si placi de baza”
logo_utok / UTOK 21-23 noiembrie UTOK vinde tablete, telefoane și accesorii sub brand propriu, iar de Black Friday promite reduceri la toate categoriile.
logo_orange / Orange continuă până pe 30 noiembrie Reduceri la telefoane, tablete, accesorii și diverse gadgeturi.
logo_telekom / Telekom Romania 21-23 noiembrie oferte promoționale, vouchere pentru cei ce se abonează la diverse pachete.
logo_vodafone / Vodafone reduceri în perioada 21-30 noiembrie Reduceri la telefoane, tablete, accesorii și diverse pachete de abonamente.
logo_clickshop / Clickshop 21-23 noiembrie Magazinul operatorului Telekom Romania, vând produse electro-IT și îngrijire personală.
logo_germanos / Germanos 21-23 noiembrie Accesorii pentru telefoane și alte produse IT&C.
logo_mxshop în limita stocului Camere GoPro, drone, alte electronice și echipamente cu reduceri de 50%

Acest articol (și blog) folosește linkuri afiliate cu diverse magazine. Dacă-ți place blogul sau găsești aici informații utile, folosește linkurile de mai sus pentru a ajunge pe magazinele respective înainte de a cumpăra ceva. Tu vei plăti același preț, dar eu primesc un comision de 1-8% din valoarea achiziției, comision pe care mi-l plătește magazinul.

    11 comentarii

  1. Radu foarte buna treaba cu recomandarea produselor IT , dar eu daca as fi in locul tau m-as uita dupa produsele comandate de pe SevenSins . Vezi ce demografic ai :D

      (Citează)

  2. La poti Copii si jucarii poti adauga cu incredere Elfbebe.ro pana pe 24 noiembrie am cele mai tari oferte de Black ELFriday

      (Citează)

  3. Din ce-am verificat eu, ofertele watchshop sunt de toata jena, pot sa iau oricand de pe amazon uk la acelasi pret sau mai bun.

      (Citează)

  4. @Andreiexe: da, în afiliere văd ce-a cumpărat cineva (nu și cine a cumpărat, evident), dar mi se pare urât să mă uit. Mă uit oricum, dar un pic jenat așa.

    Și vibratoaredelux.ro avea oferte de Black Friday, la o adică.

      (Citează)

  5. Si uite asa timp de o luna tot oferte de genul “oferte de prima zi dupa black friday”, “oferte de 1 saptamana dupa black friday”. Nu intru in discutia de preturi, dar mi se pare o prostie genul de oferte dupa oferte. Black Friday e 1 zi si doar atat.

      (Citează)

  6. Jysk mai au ceva oferte in timpul weekendului. Nu stiu daca sunt oferte de bf, am vazut scris doar “campanie” pe ici pe colo…

      (Citează)

  7. Ati vazut cumva un aparat de aer conditionat decent cu reducere reala? As lua unul daca e e ok pret/calitate. Multam

    @nwradu, eu am luat cam de 1000, sper ca erau prajiturelele tale in browser :)

      (Citează)

  8. Mai, tot respectul pentru ca ai muncit atata la aceasta lista. Personal, cred ca cei de la elefant.ro nu au facut cine stie ce in mod special (nu zic ca nu au fost reduceri), caci majoritatea ofertelor lor au putut fi gasite si in zilele de reduceri pe care ei oricum le fac saptamanal.

      (Citează)

  9. PC Garage, un magazin decent si OK la oferte in general, o comite cu pretul unui procesor Intel 4690K. Eu l-am luat in Septembrie cu 979 de lei iar acum la oferta de Black Friday, este 999 de lei.
    Pai nu e OK si frumos asa.

      (Citează)

  10. pcgarage, pe partea de it, are niste preturi imense fata de alte magazine, cum ar fi mediadot, de exemplu

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus