un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 octombrie 2014

15 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

    9 comentarii

  1. Sa se lanseze odata Nexus-urile….sa stiu si eu ce-mi iau. Daca Nexus 6 va avea 5.92 inch cum se vehiculează s-ar putea sa părăsesc barca. Moto X 2014 pare mult mai atractiv mai ales ca inca a rămas cat de cat telefon din privinta diagonalei ecranului.

      (Citează)

  2. @nwradu: stiu si eu ca nu. Dar totuși inițial s-a vehiculat si o varianta de 5.2. Pe gsmarena inca e cu 5.2 si eu tot mai sper ca poate poate. Desi după leak-urile din ultimele doua săptămâni șansele au devenit din ce in ce mai mici. 6 inch ca telefon e prea mare. Nu stiu daca m-aș putea acomoda.

      (Citează)

  3. @230V: Ai dreptate, eu sunt pe Nexus 4 acum si astept sa apara Nexus-ul de 5.2. Daca vine doar ala de 6 inchi voi trece pe Moto X cel mai probabil, sau oricare se prezinta bine la capitolul baterie.

      (Citează)

  4. George : si eu tot pe 4 sunt . Nu mi s-a parut justificata mutarea la 5. Si-au cumparat ceva colegi, am comparat, am masurat si am considerat ca nu se merita atat timp cat aplicatiile care le folosesc eu se misca la fel, jocurile merg ok pe ambele.
    Singurul lucru de care m-as putea plange la nexus 4 este bateria. LG G3 face treaba la capitolul baterie dar nu-mi place deloc forma, UI-ul si butonul ala pe spate….

      (Citează)

  5. @230V: Exact, fix din aceleasi motive am ramas si eu la Nexus 4. Bateria intre timp (dupa o inlocuire!) a ajuns sa tina iar undeva la 1.5 ore screen time on (cu factory reset si ROM-uri custom). Nu imi fac sperante ca Project Volta (din Android L) care promite ca va scadea consumul cu ~30% va face minuni la N4, asa ca va trebui sa ma orientez spre altceva, iar daca Nexus-ul 6 va fi cat o placa de faianta…

      (Citează)

  6. George: placa de faianță a sosit si e de 5.9. Aștept sa ajungă in tara Moto X si asta e.

      (Citează)

  7. pcgarage are de o vreme niste preturi obscene. Nu stiu ce s-a intamplat cu ei. Pacat.

      (Citează)

  8. Am testat și eu dar nu are DELOC versiune de mobil iar genurile muzicale nu le detectează bine, dar sunt ”pe acolo un pic – am scris aici review-ul http://uli.ro/?p=12154

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus