un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe Facebook oricine poate fi analist politic

1 Oct 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

ObservaÈ›i ironia situaÈ›iei de mai jos: vrei să filosofezi pe teme politice cu întrebări despre moralitate (È™i etică!), dar nu eÈ™ti capabil să scrii corect în limba română cuvinte precum “sar” È™i “vot-ul” È™i să pui virgula unde trebuie.

activism_facebook

Putem spera acum că domnul respectiv înțelege situația în care se află țara, este capabil să analizeze oferta electorală ce i se pune în față odată cu buletinul și că la alegeri va face o decizie corectă sau măcar informată?

    6 comentarii

  1. mircea (primul)

    01/10/2014 la 11:25 AM

    ceea ce este misto in ziua de azi este ca, din cauza unor analfabeti semi-oligofreni ca ala din poza, indiferent cat de prost esti, este in regula, poti sa votezi fara sa judeci pentru ca si aia pe care-i votezi sunt toti, fara exceptie, ca tine.

    cu alte cuvinte, de parca daca ai fi relativ inteligent, asta te-ar ajuta, ca ai avea, sanchi, de unde alege, cand de fapt n-ai.

      (Citează)

  2. O fi scris asa sa-l inteleaga publicul tinta:)

      (Citează)

  3. si pe bloguri e valabila aceeasi chestie

      (Citează)

  4. Si totusi… sunt multi care au absolvit o facultate si scriu prost gramatical.
    Ia du-te intr-o facultate de profil tehnic… sa vezi acolo dezacorduri, sa vezi exprimari incoerente si asa mai departe.
    Politica… si nea Gheorghe de la tara o face… atat cat se pricepe, atat cat e informat. E mai ceva ca fotbalul…

      (Citează)

  5. Aceasta respectabila persoana cunoscatoare de limba romana trage dupa dansa inclusiv pe cei 75 + 8 votanti ai poll-ului pe care l-a initiat cu “minunatul” dumisale eseu gramatical ouat in prea-liberul internet.

    Partea cea mai grava e ca avem exemple de persoane care castiga bani din exprimarea in spatiul public, cum ar fi unii redactori sau speakeri radio.

    Cum poti matale sa spui, bunaoara:

    ///
    In Bucuresti se circula bine in aceasta dimineata, “exceptie face parte” intersectia….
    sau
    Alegerile vor avea loc pe “DOUA” Noiembrie…….
    ///

    si sa nu te gidile pe la creier o veverita cu coada stufoasa…… :) :) :)
    sau poate i s-a mutat codita, din intamplare, in punctul simetric opus capsorului nevinovat, exceptand picioarele din aceasta ecuatie :) :) :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus