un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Turul Burgerilor a fost premiat la Webstock!

27 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Turul Burgerilor a fost premiat la Webstock cu locul 3 la “proiecte de bloggeri”! Mulțumesc juriului și mai ales vouă cititorilor, sugestiile voastre l-au ajutat să crească (pe lângă pofta mea).

Dincolo de bucuria mea, cred că la ediția de anul viitor va fi nevoie de săli mai mari: la cele trei sesiuni paralele de după-amiază am fi avut nevoie de 50% mai multe scaune în fiecare sală, fiind foarte multă lume prezentă.

Deși am moderat sesiunea a doua de Blogging & Online Content, unde au prezentat Alex Negrea, Vlad Petreanu și Vali Petcu, mai interesantă mi s-a părut prima, cea “de umor” cum s-ar zice. Întâi a vorbit Andrei de la “Sergiu și Andrei”, noii prezentatori ai matinalului de la Kiss FM. Dacă nu le-ați văzut încă cele două clipuri prin care au anunțat asta făcând mișto de diverse vedete, sunt mai jos.


A urmat Mihai “Zmenta”, care este, dacă nu mă înșel, al doilea videoblogger român ca număr de urmăritori, aproximativ 400.000 de oameni fiind abonați la canalul său de YouTube (și are doar 577.000 de like-uri pe Facebook), vorbind despre cum și-a dezvoltat un program al “emisiunilor” sale și ce planuri are în viitor. A încheiat Ovidiu Eftimie de la Times New Roman, de la care principala idee reținută de mine a fost că există nenumărate surse de umor în jurul nostru și nu are rost să ne limităm doar la aceleași chestii obosite gen Fuego (sau Oana Roman, aș zice).

Dacă am un regret, este că nu l-am prins dimineață pe Steven van Groningen. Pe lângă faptul că este președintele băncii Raiffeisen România, este și canotor olimpic, a participat la Ironman și este pasionat de fotografie. Acum vreun an, când am vizitat clădirea SkyTower, cea mai înaltă din București, ne-a arătat câteva scule de-ale sale – noi restul am ascuns rușinați propriile aparate. A anunțat la Webstock că și-a relansat blogul la StevenVanGroningen.eu

Seara a fost ditamai ceremonia de premiere cu multiple categorii. Important este că Turul Burgerilor a fost premiat, în rest urmăriți webstock.ro unde va apărea lista câștigătorilor. Mulțumesc organizatorilor pentru încă o ediție foarte frumoasă și organizată ca la carte.

Două telefoane: Vodafone a arătat noul Samsung Galaxy Alpha care arată extraordinar de bine! Este ușor și elegant și îi stă foarte bune cu rama aceea metalică. Lăsând acest model la o parte, cred că noul Note 4, care are același aspect, va fi super-tare.

Am văzut și noul iPhone 6. Mie mi-a plăcut așa rotunjit, stă mai bine în palmă, că la 5s simțeam mereu că mă taie muchiile alea în piele. Nu mi-au plăcut dungile de pe spate ce separă antenele, sunt foarte groase și conturează partea superioară și inferioară de zici c-a pus cineva bandă adezivă înainte să-l vopsească pe acolo. În rest însă, dimensiunea este fix cum trebuie și rămân convins că va fi un mare hit la vânzări.

    5 comentarii

  1. De curiozitate, care au fost locurile 1 și 2? Ce poate fi mai important decât haleala??

      (Citează)

  2. @Flo,băutura :)

      (Citează)

  3. există vreun loc unde se poate vedea lista tuturor participanților și de preferat, lista celor care au luat locul 1, 2 și 3 ? pe site-ul webstock.ro nu e, la zoso, manafu, refresh nu am gasit nimic, la tine nu. alte idei?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus