un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telekom mizează pe oferte-pachet quad-play

19 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

28 comentarii

Încep să văd o strategie Telekom: luate separat ofertele lor n-au impresionat lumea, dar pe pachete stau bine. Uitați-vă ce primești pentru 119 lei ca ofertă quad-play:

Oferta Telekom

Router wireless, telefon fără fir, trafic pe mobil, trafic necontorizat pentru televizor pe mobil, televiziune acasă, minute naționale nelimitate și ceva minute internaționale, pachet Disney. Nu sună rău deloc.

    28 comentarii

  1. Sa se duca in Australia cu ofertele astea. :))

      (Citează)

  2. mult si ieftin dar nu in ultimul rand proasta stim reteau

      (Citează)

  3. Nu inteleg faza cu “trafic de internet recomandat 1.5 GB” si dupa care “trafic nelimitat”. E nelimitat daca platesti dupa ce depasesti 1.5 GB?

      (Citează)

    • @Dan: de fapt acolo se termina pagina la care am făcut eu screenshot. Textul complet se citește mai jos “Trafic nelimitat pentru Joyn și Telekom TV”. De limitare după cei 1,5 GB nu știu, dar bănuiesc că așa se face.

        (Citează)

  4. @Dan – limiteaza viteza dupa 1.5 GB, dar traficul e nelimitat.

      (Citează)

  5. Eu am nevoie de 3 abonamente de mobil ( pentru mine, sotie si copil )
    Ce as putea face cu 3 pachete? Pentru internet acasa si TV am nevoie doar de unul singur…

      (Citează)

  6. ar putea lejer sa mai ia niste bani in plus pe inca 1-2 numere de mobil.

      (Citează)

  7. Dolar la dolar, tot RDS ramane de departe cu cea mai buna oferta “quad” asa cum ii zici tu.

      (Citează)

  8. Oferta e de rahat. AStia sunt jmecheri, zici ca sunt bancheri, incearca sa-ti ia ochii cu routere si alte nimicuri si conditii de te doar capul la abonamente mobile.
    La digi zice asa: nelimitat in orice retea.
    La astia e nelimitat dar limitat la reteaua lor…

      (Citează)

  9. Oferta e slaba.

      (Citează)

  10. Au bagat toate serviciile intr-un singur pachet. Oricum iti baga telefonia fixa pe gat. E total opus fata de UPC unde iti configurezi fiecare pachet in parte si astfel platesti numai pentru ce te intereseaza.

      (Citează)

  11. Astia dupa ce ani la rand au stat cu mainile-n fund si n-au investit deloc in infrastructura, vin acum cu niste preturi care sa acopere si investitiile ce urmeaza sa le faca. Netul de la ei e de tot rasul, si e al naibii de scump. Datorita unor circumstante, in lipsa de altceva, in 2 locatii am mizeria aia de ADSL + telefonie fixa. Banda e de vreo 10Mbps. In comparatie, RDS-ul nici macar in sate nu ofera mai putin de 20Mbps. Aia fiind cea mai mica viteza. Iar in orase n-au abonamente mai mici de 100Mbps. Iar preturile, serios, n-are niciun sens sa le comparam.

      (Citează)

  12. Zici că pe pachete stau bine… Asta în care se vede din satelit că stau mai prost decât concurenții DIGI (RCS&RDS) și UPC… Ce-i drept stau mai bine decât Telekom în Germania, spre exemplu.

    Cred că trebuia să fie alta concluzia articolului: sunt buni atunci când nu ai unul dintre ceilalți doi în cartier/oraș, altfel de ce s-ar abona cineva care se documentează puțin înainte la Telekom?!

      (Citează)

    • @Roxana: pentru simplitate. O singură factură, un singur contract, o singură plată. Crezi că majoritatea gospodăriilor din România au nevoie de mai multe decât ce li se oferă aici?

        (Citează)

    • Când ziceți că la alții e mai ieftin a făcut cineva și calcule sau ne bazăm pe intuiție? Că eu la RDS dau vreo 80 de lei doar pe Internet și televiziune.

        (Citează)

  13. @Radu: Dai 80 de lei la RDS in conditiile in care netul e 1 gb, nu? Ca aici vorbim de 200 de mb.

      (Citează)

  14. La RDS dau ~100 RON pe 200 MBps net, TV, si 2 abonamente optim nelimitat.
    Nu-i rau zic eu

      (Citează)

  15. Radu, ma costa cam 120-130 de lei lunar. 1 abonament TV Digital cu MaxPack-ul ce cuprinde HBO, HBO Comedy ci Cinemax, 1 card CI+ si 1 decodor HD. Internet fix 100Mbps, care ar fi 200Mbps daca infrastructura din zona mea ar permite (ca de curand Digi a dublat toate vitezele de net in aceeasi bani), un modem in custodie, si un stick de date 3G primit tot in custodie. Pe langa asta mai am doua abonamente de telefonie mobila, un abonament Complet de 2 euro, la care am primit si-un telefon gratuit, si un Digi Optim Nelimitat. Pe langa asta mai am acces gratuit la DigiOnline si DigiOriunde, plus 50GB in DigiStorage. Te las pe tine sa-mi gasesti un pachet cel putin asemanator la Telekom, si sa vedem cam cati bani e.

      (Citează)

  16. Statul inca detine 45% din actiuni asa ca nu va asteptati ca statul sa va faca un bine.Bun acum trecem la servicii.Fata de RDS,telekom are o acoperire mai mare fata de ei indiferent ca vorbim de internet fix si mobil ca la ambele au o acoperire mai buna.Faza cu acoperirea e ca poti sa ai acopire mai buna daca oferi ADSL si VDSL si internet mobil cu lingura si la suprapret.Romtelecom nu a bagat banii in infrastructura trebuia sa treaca la fibra si pe la sate,pentru ca ei au noroc ca nu exista alternativa inafara de ei.Cu asta au ei noroc ca daca RDS o sa intre prin zonele astea si o sa intre o sa fie vai de ei.Ofertele pentru 4quad play triple-play sunt de toata jena pentru ca romanii(majoritatea) se uita prima data la banii si dupa aia ce ofera un operator de telefonie.

    Bun acum sa trec putin la RDS,servicii de internet fix ok la pret bun la fel si in zona TV dar aici e loc de imbunatatirii.Trecem la servicii mobile:pretul este bun dar acoperirea lasa extrem de dorit cum ai iesit din oras numai ai semnal indiferent ca au Roaming national cu vodafone pentru ca majoritatea telefoanelor trec extrem de greu inapoi in reteaua Digi.Suportul technic iara lasa de dorit call-centerul la fel.Echipamente cu stoc 0 intotdeauna.

      (Citează)

  17. @zzzz, nu e adevarat. Am Digi Optim Nelimitat de cateva luni bune, il tin setat doar in Digi, nu-mi prea pasa de roaming, am fost si prin tara, si pe majoritatea soselelor nationale gen “oradea – cluj – sighisoara” am avut semnal fara nicio problema. Astea cu “n-ai semnal decat in orase” e o tampenie crunta mestecata de cei care nu folosesc serviciile Digi. Pe cellmapper.net se poate vedea acoperirea Digi din afara oraselor, pe sosele. Zonele sunt mapate de useri, si eu am mapat in cateva drumuri facute prin tara.

      (Citează)

  18. @Radu: Nu stiu cum se face, dar la mine netul si cablul tv sunt 54 de lei.

      (Citează)

  19. Mare prostie cu transformarea asta. Practic or crescut preturile serviciilor. Sunt client Romtelecom de 4 ani dar în vara a ajuns RDS și la noi în bătătură cu fibra, asa ca abia aștept sa le returnez modemul nemților.

      (Citează)

  20. Eu credeam ca ofertele sunt pentru a atrage clienti nu pentru a ii indeparta.

      (Citează)

  21. ADEVARUL DESPRE NOUA OFERTĂ TELEKOM. AVEȚI GRIJĂ !!! ȚEAPĂ !!!

    http://forum.softpedia.com/topic/992981-adevarul-despre-noile-abonamente-telekom-nelimitat-business/

      (Citează)

  22. telekom(nici nu merita sa scriu cu litera mare) sunt o firma de kkt.am modem stick de la ei ,internetul lor e varza.am platit facturi peste facturi .nu mi se da viteza maxima pt traficul care il am.sunt de toata jena,niste nesimtiti si voi renunta la ei in curand.cand aveam la romtelecom mergea f bine apoi rahatii astia mi-au schimbat modemul,mi-au dat unul pe cosmote cu cartela……e varza,le voi da modemul sa se spele pe cap cu el.cand sun la ei ma transfera de la un consultant la altul,unul singur nu e in stare sa rezolve problema si nu o rezolva niciunul , imi spun ca ei inteleg situatia……pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca ei inteleg situatia,pe mine ma intereseaza sa-mi rezolve problema.ca sa va faceti o idee ,cand eram la romtelecom aveam viteza de download 300 KB(pt mine era acceptabil), acum la astia am 10-15KB ,inainte descarcam 100mb in 5-10 minute acum ii descarc in 2-3 ore….sunt praf.nu recomand nimanui firma asta,abia astept sa scap de ei.

      (Citează)

  23. Telekom fostul Cosmote fostul Romtelecom cu o noua infatisare http://bit.ly/telekom-romania Acum cativa ani ofereau ceva sa preia clienti. Acum ofera ceva sa nu piarda clienti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus