un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

SEO sau nu mergea bine tastatura?

11 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

ÃŽn cazul tinerei moarte în Centrul Vechi după ce a băut un cocktail ce probabil conÈ›inea droguri, È™tie cineva de ce ROL.ro scrie peste tot “drogul vi0lului”, cu zero în loc de “o” în cuvântul “viol”?

Cum ar fi, este ok să descrii drogul respectiv în toate detaliile sale, este ok să pui fotografii cu respectiva fată furate de pe contul ei, că nu mai are cine să te oprească, este ok să scrii cu bold “drogul vi0lului”, dar ca să nu ai probleme SEO pentru că foloseÈ™ti un astfel de cuvânt, scrii vi0l în loc de viol?

Articolul original este pe R0l.ro

Doi la mână: femeia aia a murit de tânără, probabil din cauza unui prost. Mai bine scrieți două vorbe despre cum nu-i bine să accepți băuturi de la străini sau să combini chestii ciudate decât să vă hliziți la glume făcute pe seama ei cu jurnaliștii pe care nu-i duce mintea sau să dați share la poze cu țâțe.

    5 comentarii

  1. pt ca probabil cuvantul viol o fi cenzurat pe unele site-uri si nu mai apare articolul o_O

      (Citează)

  2. de ce ar fi cuvantul viol cenzurat? actiunea este rusinoasa si revoltatoare, nu cuvantul in sine.

      (Citează)

  3. Cred că te taxează Google că scrii de prostii, așa că ROL mai face o manevră și evită asta.

      (Citează)

  4. Puteau si ei sa scrie \/|()|_, sa fie siguri.

      (Citează)

  5. Nu cred ca Google te taxeaza pentru cuvinte de genul “viol”. Nu este nimic vulgar in folosirea acestui cuvant.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus