un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În acest weekend București aniversează 555 de ani

16 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Ne apropiem de momentul istoric în care Bucureștiul împlinește 555 de ani de atestare istorică, moment ce se va sărbători pe 20 septembrie.

În pregătirea lui, site-ul bucuresti555ani.ro a devenit funcțional de câteva săptămâni și puteți găsi acolo informațiile necesare pentru diversele evenimente ce vor avea loc în oraș în principal între 19 și 21 septembrie. Avem concerte, ringuri de dans, parade, zonă culinară, bătaie cu flori, DJ Open Party și totul culminează pe 20 septembrie la ora 23 cu un spectacol de video-mapping pe Palatul Parlamentului. Dacă sunteți în oraș, nu-l ratați.

Mai multe informații găsiți pe site-ul de mai sus. Mai jos puteți vedea melodia oficială a campaniei, ADDA feat What’s Up – București 555. Este drăguță, poate fi utilizată și ulterior, ar merge bine și la Eurovision… până când începe ritmul de rap.

    4 comentarii

  1. Atat merita Bucruesti. Adda feat. What’s Up… :( Mno asta e acum. Sper sa gaseasca repede inima duduia, sa n-ajunga cainii la ea.

      (Citează)

  2. HAHAHAHAHA

    “Ai grija unde calci…”

    TRUE TRUE!!

      (Citează)

  3. Eveniment susținut media de: Antena 1, Antena 3 si Stars TV ..

      (Citează)

  4. Da nu puteau sa filmeze pe o scena normala?
    De ce sa inchida un drum public?
    Retardati …
    De parca drumul ala public e tarlaua mamelor lor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus